Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

cat

Fizikalc
3. sep 2007
903
53
28
Za točko 3 (torrent na X) bo potrebno kar nekaj modifikacij in izkušenj v Linuxu - sem zaenkrat prekratek da bi se lotil kaj takega, predvsem pa nimam časa. Načeloma sta seveda mogoči obe opciji, interni in zunanji HDD.

Pri meni je tako, da imam HDD vgrajen v X zaradi tega, da mi sosed prinese zunanji HDD, pretočim zadeve in lahko gledam brez PC. S torrenti se mi ne da več ukvarjati, imajo drugi dovolj volje za to. Za predvajanje direktno iz PCa sem pa riskiral par ur in potegnil kabel. Ziher je ziher

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kopiranje s pc-ja na zunanji disk, ki je priklopljen na X je zloo počasno. (vaj pri men je blo)
kak laufajo torrenti na X ne vem, baje se da - na to vprašanje sem ti odgovoril splošno, kot kaj nekateri playeri omogočajo
celo iptv se da gledat, samo baje ni tko zlo userfrendly kot namenski stb-ji, pa spet rabiš kr neki volje, da si zrihtaš.
lahko še internet radio poslušaš in celoten player upravljaš ali preko pc-ja ali preko telefona;) če imaš seveda obe napravi v wi-fi omrežju

cat

Fizikalc
3. sep 2007
903
53
28
Zadeve pretakam direktno na Xtreamerju, saj ima vgrajen nek približek file managerja. Kopiranje PC <-> X je pa res katastrofa ...

Clancy

Majstr
20. avg 2007
821
394
63
Meni je zadnjič 8 giga velik .mkv z pc-ja na X, prekopiralo v dobri uri. Imam pa povezavo preko WiFi.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Živjo,

a mi lahko nekdo pirjazen odgovori na moje vprašanje --> Zakaj imajo te napravice disk, če se itak brezžično povežejo z računalnikom in (če prav razumem) lahko z daljincem brskam v bistvu po compu? A ni možno direkt brezžično iz računalnika predvajat recimo film?

Hvala!

Ne gre tko. Če bi samo na ta način predvajal, bi zgubil živce..., ker zadeva včasih dela, včasih ne...

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ja, zdaj mi je počasi jasno zakaj in kako se uporabljajo tile medijski predvajalniki. Ker si doma štimam hišni kino in sem tukaj videl, da imajo vsi resnejši hišni kinoti zraven tudi to škatlico, sem se moral malo pozanimat - in kot vedno sem na Alterju dobil koristne informacije
smile-1.gif

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
mene pa zanima če lahko priklopim na optični vhod na wd tv-ju
direkt zvočnike npr. 2.1 ali 5.1 sistem ker televizijski so bogi

lp

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Meni najbolje koristi kombinacija zunanjega trdega diska, kamor dam celotne sezone nadaljevank in kake večje datoteke, ki jih še ne mislim gledat. Zraven imam pa od Patriota 16 GB USB, kamor dam filme, nadaljevanke, ki jih hočem takoj pogledat (in zbrisat), ko jih posnamem z neta. Še najbolj praktično. Wi-fi sem nehal uporabljati in se veliko manj živciram.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
na izhod ja sem se zmotu
jah ti z-5500 so preveč overkill za mojo sobico
a imajo kakšni do 100€ ali manj ta digitalni sprejemnik že vključen?

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
ja ampak itak bi bilo brezveze kupovat komplet domači kino
ker dvd-playerja nebom uporabljal
skratka bi rabu samo zvočnike
kot so z-5500 samo cenejše max 100€

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
pa kaj res ni tudi če dvignem malo budget?
kot sem reku je z-5500 cenovno in tudi močnostno overkill za mojo malo sobico

btw bi raje videl 2.1 sistem kot 5.1

lp

Nazadnje urejeno:

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
WD TV Live je zmaga. mam ga že od januarja, špila vse, user interface je nadkul, nobenih težav sploh.