Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

Master_of_Disaster

Pripravnik
20. okt 2008
318
22
18
Eno vprašanje za vse lastnike WD LIVE playerjev - a se tudi vam naprava ko je samo priključena na elek. omrežje in ni delujoča (standby mode) kr precej greje -- na otip deluje dokaj vroča, tudi desko oz. omaro pod sabo kr lepo segreje.
Sem zadevco na novo nabavil, pa me malo skrbi, da ni kaj narobe z mojo novo pridobitvijo
evil.gif

Aja še eno podvprašanje
grin1.gif
: ali preferirate horizontalno ali vertikalno namestitev naprave zaradi manjšega gretja le-te

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Na slo-tech nekje so bila navodila, če se ne motim

mal pozno odgovarjam, sej prebral sem takoj;)
ma sej sem že cel google obrnil, in vse preveril pa imam vse tko kot more bit. Men pa še vedno ne dela oboje skup
frown-1.gif

jezek

Guru
24. jul 2008
3.358
1.391
113
Citat:
Uporabnik Master_of_Disaster pravi:
Eno vprašanje za vse lastnike WD LIVE playerjev - a se tudi vam naprava ko je samo priključena na elek. omrežje in ni delujoča (standby mode) kr precej greje -- na otip deluje dokaj vroča, tudi desko oz. omaro pod sabo kr lepo segreje.
Sem zadevco na novo nabavil, pa me malo skrbi, da ni kaj narobe z mojo novo pridobitvijo
evil.gif

Aja še eno podvprašanje
grin1.gif
: ali preferirate horizontalno ali vertikalno namestitev naprave zaradi manjšega gretja le-te

Grejejo se vsi.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.608
709
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Na slo-tech nekje so bila navodila, če se ne motim

mal pozno odgovarjam, sej prebral sem takoj;)
ma sej sem že cel google obrnil, in vse preveril pa imam vse tko kot more bit. Men pa še vedno ne dela oboje skup
frown-1.gif

imaš priključen WiFi + LAN

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Moram povedat, da sem uspel naštimat sharing prek wi-fi v OSX v dveh minutah in za razliko od winsow, dela tokrat zaenkrat prez kakršnihkoli prekinitiev.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Včeraj sem nabavil WD TV Media Live in sem danes že siv....mogoče kdo ve, kakšen je*** password in user account je potrebno vpisati v network shares?.....vedno mi napiše This network shares cannot be accessed.....
prosim za pomoč....hvala

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
86
0
6
ma še kdo problem s WDTV, da mu napravica sama preklapla subtitle default iz ON na OFF . in to na uradnem firmware, kakor na b-rad firmwaru

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Citat:
Uporabnik YOGURT pravi:
ma še kdo problem s WDTV, da mu napravica sama preklapla subtitle default iz ON na OFF . in to na uradnem firmware, kakor na b-rad firmwaru
Tudi meni.

birca

Pripravnik
26. okt 2007
420
19
18
Ima kdo Xtreamer-ja PRO? Zanima me, kako je ta reč glasna(ventilator,diski), ali naj rajši vzamem Xtreamer Sidewinder?

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
že dal gor, dela ok

zame največji + pri tej verziji je, da gumb OK pomeni predvajaj samo 1 file, gumb play pa predvajaj vse v mapi
prej sem dal ok in je vse predvajal v mapi in potem nisem mogel nehat gledat serij
wink-1.gif

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
naložiš jukebox 1.50 iz xtreamerjevega internet / check for upgrades in ga potem zaženeš po opisanem postoku da ti poskenira filmeLPWWY

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
bentiš, more it neki narobe:)

napiše mi "no internet connection"
priklopljenga imam preko switcha, na katermu sta š 2pc-ja. Pc-ja normalno dostopata do neta in xtreamer vidi oba pc-ja in lahko gledam filme s pc-ja.

nas, ftp... imam vse na on. Sem dal še na off, pa nazaj na on, pa še vedno ne dela:(