Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Tusi pravi:
KSZ:
Nisem bral vse teme, me pa zanima nekaj vprašanj za WD in Xtreamer:
- ali oba podpira USB CD/DVD? xtreamer DA
- bi delal DVB-T usb stick? dobro vprašanje. Sam po mojem, da ne, je le potrbno neke driverje inštalirat
- igranje glasbe in predvajanje filmov direktno iz rar datotek? xtreamerzna, vendar je potrebno nekaj doinštalirat
- predvajanje filmov iz iso imageov? xtreamer zna
- doma imam dve mreži, na eni je sosedov internet, na drugi siol TV, bi torej lahko imel in internet (USB wifi) in SIOL tv (ETH)? z glave bi rekel da ne, ker nastaviš preko česa se naj poveže.
- če dam USB hub na usb vhod, ali lahko nanj obesim vse zgoraj omenjene naprave in stvar dela (USB wifi, prenosni cd/dvd, dvb-t)? xtreamer podpira usb hub in naj priklopljene diske

Zaenkrat bi bilo to se.
Hvala za odgovore.

LpT

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
brez wi-fi antene, dvd/br enote, diska in samo usb 2.0 bo moral bit zlo pocen, da bo konkuriral asrocku.
thnx za info!

A si zasledil morda že kaj okol cene?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
+50€ za notranji disk pa smo na 270€, kar je cca 100€ manj kot asrock.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Tole naj bi bil uradni odgovor od xtreamer_usa

Citat:
Here are some details that should make things a little clearer:

1. The default operating system on the Xtreamer Ultra, is a combination Ubuntu with Xtreamer's Media Player OS (customizations). There would be a Wallpaper on it with Apps such as XBMC, Boxee, Firefox, Skype etc. This comes preloaded on a 16GB USB Disk

. Also this USB boot

is based in Xtreamer own BIOS. Optionally, you can install Windows 7 to a hard drive (Hard Drive Boot).

2.Mouse / Keyboard are supported both under Ubuntu and Window 7.

3. Remote is included, and will not only turn the unit on and off, but will control XBMC straight off the bat. Pre-configured drivers will already be included in the OS---so no tweaking / hacks required to get the all the hardware working.

4. Xtreamer Ultra uses ALC 892 audio chip which supports 7.1 and will be licensed for HD audio (DTS-MA etc.). Most of the similar units on the market use the older 880 chip which does not support HD audio.
vir: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1315893

Mene še vedno mika
grin1.gif

Mal mel moti, da ni usb 3.0. Sam sej tolk velikih vsebin tut nikol ne pretakam, da bi potreboval tako hitrost, je pa zato esata zraven. Če bo kolega prinesel 100GB materiala na usb "ključku" bo pač mal počakal
grin1.gif

DVD/BD enote še ne potrebujem, se ne spomnem, kdaj sem nazadnje kak film z medija pogledal
Wi-fi tut ne rabim, imam kabel.
En disk bo treba še v njega butent.

Ima pa že 16GB svojga spomina na katermu laufa nek njihov OS in XBMC. Tukaj oz. morda na HDD bom jst rajš dal gor win7, ker potrebujem še nekaj dodatnih programov.

scott

Pripravnik
1. sep 2007
405
1
18
Naletel sem na prvi .mkv, ki na WD TV Media Player LIVE ne dela in samo nekaj melje. Do zdaj sem jih kar nekaj gledal,pa so vsi delali brez problemov.
V nfo filma je samo oznaka ...720p.BluRay.x264.
Je problem v kakšnem posebnem kodeku, se ga da preformatirat s kakšnim programom, da ga bo WD bral?