Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik john pravi:
Mene pa zanima, če lahko uporabim extremer kot mrežni disk. Da z vseh pc-jev v mreži dostopam na disk od extremerja. Na njega pa naložiim tudi datoteke, ki jih extremer ne vidi in ne zna predvajati. U bistvu tako da napišem samo ip extremerja in brskam po njem. Imam podoben kitajski predvajalnik, ki mi tega ne omogoča, kontra pa gre.

LP Mare
Seveda, Jaz ga imam kot mrežni disk, mapiral sem mu celo črko pogona, da se mi obnaša kot lokalni disk.

Edino predlagam povezavo preko kabla in ne WI-FI (zaradi hitrosti).

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik john pravi:
Mene pa zanima, če lahko uporabim extremer kot mrežni disk. Da z vseh pc-jev v mreži dostopam na disk od extremerja. Na njega pa naložiim tudi datoteke, ki jih extremer ne vidi in ne zna predvajati. U bistvu tako da napišem samo ip extremerja in brskam po njem. Imam podoben kitajski predvajalnik, ki mi tega ne omogoča, kontra pa gre.

LP Mare
Seveda, Jaz ga imam kot mrežni disk, mapiral sem mu celo črko pogona, da se mi obnaša kot lokalni disk.

Edino predlagam povezavo preko kabla in ne WI-FI (zaradi hitrosti).

Kakšna pa je tvoja hitrost? Meni deluje Xtreamer obupno počasi... več kot 1Mbit/s mi ne uspe snemati na zunanji disk, ki ga imam priklopljenega na Xtreamer.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.608
709
113
Citat:
Uporabnik Tusi pravi:
Živjo!

Evo, sem lastnik rabljenega Xtreamerja. Stvar sem že usposobil in mi nekako dela. Naložim sem najnovejši firmware in xLive, torej lahko dostopam preko wirelessa na sosedov internet in preko kabla do IPTV doma. Kaj me zanima:
1. Sedaj moram preklapljati katero povezavo bom uporabil, wifi ali lan. Sta lahko obe vedno aktivni?
2. Ker od vse šare na Xtreaming uporabljam le SiolTV mpeg 4 bližnjico, a se da to nekako tudi to dat pod favorites?
3. Kaj bi si vi naložili gor, če je vse kar rabite samo SIOLTV, dostop do domačega omrežja za predvajanje filmov, glasbe in mp3, ter dostop recimo do radijskih postaj.
1) DA, IPTV skripta od Miseka, včasih je bila na http://drop.io/Xtreamer_iptv trenutno stran ne deluje
2) mislim, da NE

urosbe

Zelenc'
5. okt 2007
20
0
1
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
fantje uradni 2.7 firmware je že zunaj
Res je in dodali so mu bonbonček, ki sliši na ime AirPlay
smile-1.gif
Za lastnike iPhone/iPad res uporabna zadeva...
https://www.youtube.com/watch?v=IDwwAbGPtbA

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
1. A morda veš, če se že da na xtreamerju na random predvajat vse pesmi, ki so v mapi in podmapah?
2. obstaja kak app za androida za upravljanje xtramerja oz za predvajanje glasbe? (na telefonu vidim seznam galsbe, ki jo predvaja xtreamer)

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Mene pa zanima, kaj poleg Xtreamerja bi še obvladalo dve operaciji:
- gledanje siolTVja prek LAN kabla
- dostop do domačega omrežja preko WiFi (gledanje filmov s samba serverja)

zafo

Zelenc'
7. jun 2011
2
0
1
Zanima me ali ima WD TV MP Live funkcijo TIMER (se izklopi po določenem času, ki ga nastavimo)???

zafo

Zelenc'
7. jun 2011
2
0
1
Aja, ali pa če lahko kdo poizkusi, če se naprava izklopi čez nekaj časa, ko se ugasne televizor. Tako bi si lahko na TVju nastavil Sleep Timer, po nekaj časa pa bi se izključil tudi WD TV Live.

Zadeva je nujna. V sobi imam televizor, na katerega imam priključen samo računalnik, ki mi gori 24/7. Zaradi glavobolov bom poskušal zmanjšati sevanje v sobi (zamenjava računalnika, nakupom takšne naprave). Moram pa vedeti, če se izključi sama, ker TV (DivX filme, nanizanke...) gledam samo pred spanjem in vmes ponavadi tudi zaspim.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.163
4
38
Maribor
Mi lahko malo svetujete...

Kupujem multimedijski predvajalnik, vendar se enostavno ne morem odločiti kaj bi bilo o.k.
Gledal sem od WD TV LIVE, Asus O!Play HD2, Extreamer, Popcorn, ...

Dajte mi prosim malo povedati, kaj je dobro, lahko tudi na ZS, budget pa je tam do 200€.

Mora pa mi omogočati:
- Predvajanje filmov iz lokalnega strežnika preko LANa
- Predvajanje DVD filmov (video_ts) s prikazovanjem menijev in podnapisov (ne mislim na DVD plošček ampak iz diska)
- DivX, XviD, ... + podnapisi

Nazadnje urejeno:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.887
627
113
WD Live daj stran iz seznama, ker ni vreden pol p...

Rabi 5 min da se prižge, pol pa še 5min da se poveže na mrežo, potem pa po možnosti ne najde sherov ali pa fajlov, ki si jih pred kratkim dodal...
crazy1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Kaj pa WD Live Elements z vgrajenim diskom? Recimo da nekoga sploh ne zanima povezovanje na pc.. A je to ista stvar kot WD Live samo z diskom?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.887
627
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Treba ga je nastimat, pa deluje vse OK
wink-1.gif
Definiraj "naštimat". Lokalno mrežo imam popolnoma odprto, pa se vseeno včasih ne more skonektat na remote share ali pa ne vidi novih map & fajlov. S file serverjem je vse ok, kar lahko preverim z ostalimi pcji, ki tudi lahko dostopajo do teh fajlov.
In zdaj praktično vse stvari dajem na usb ključek..., čisto brezveze da sem kupil novi "live" player, če pa preko mreže ne deluje tako kot bi moral.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.494
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
WD Live daj stran iz seznama, ker ni vreden pol p...

Rabi 5 min da se prižge, pol pa še 5min da se poveže na mrežo, potem pa po možnosti ne najde sherov ali pa fajlov, ki si jih pred kratkim dodal...
crazy1.gif

Imas slucajno kaksen cuden router? Mogoce celo SiOLovega?
smile-1.gif
... Z obema dostopam do iste zbirke, ki se nahaja na zunanjem disku, prikljucenem na racunalnik ...