Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
pri kolegu (uporabnik tad3y) sva htela sprobat topgun 1080p na WD TV live, po parih minutah audio ni vec sinhroniziran s sliko in to ne za par ms, ampak kr konkretno. se je zgodilo tudi na 720p videu, en drug film. streamanje in z LAN-a in USBja, enak problem. bomo topgun preverili se na compu, ampak sem 99,9%, da je s filmom vse ok.

ima se kdo tak problem, da se video in zvok ne ujemata na WDTVju?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
tazadnji fw. sem pobrskal po netu, tezava predvajalnika, ki se ni resena z zadnjim popravkom!

toliko v opozorilo

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
dolgo je deloval brez težav, sedaj pa ja začel neki štrajkat
frown-1.gif

- Full zmrzuje ne glede na to kaj delam (tudi že samo par klikov po meniju).
- Ne morem ga updejtat (trenutno imam gor 2.5.2) Probal preko neta in z usb ključka. Probal 2.5.4 in 2.6.0 Vedno se reštarta in obstane na velikem rdečem X-u. Tko sem ga že pustil čez noč, pa večkrat po pol ure in nikoli nič ne naredi.

Kakšne ideje, kako ga popravit??

xtreamer.jpg

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
xtreamerja mi je ratalo updejtat. Probal 3 usb ključke in v ene 10 poizkusu z emergency FW mi je ratalo.
Sam še vedno zmrzuje. Mal sumim na disk, morem ga mal prepucat.

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
jest mam vse možno gor, toda ne uporabljam neki velik

grooveshark lahk poslušaš to edin kar sem si zapomnil....aja pa dokaj počasno je vse skupaj

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tko kot je bossek napisal.
sem probal vse naložit, vendar neke uporabnosti sam nisem našel, vrjeto pa res zaradi počasnosti in ker imam xtreamer prižgan res samo za gledanje filmov.
jst sem imel inštalirano na usb ključek.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Uporabno za:
- Siol "live" tv spored z opisi oddaj in filmov
- spletne kamere (hm...)
- če nimaš kaj za gledat imaš gor video on demand in filmov kolikor ti srce poželi
- kanal z risankami - daš otrokom in gledajo češke risanke iz našega otroštva
smile-1.gif

- youtube...

Je pa res precej počasno vse skupaj...

Ima mogoče kdo kakšno idejo kako bi dal link na določeno vsebino iz xLive v glavni favorites meni? Če bi do katere stvari (npr. tv spored) lahko dostopal z "enim klikom", bi bila zadeva veliko bolj uporabna.

nokia456

Pripravnik
17. feb 2010
42
0
6
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
možna so prednaročila za xtreamer ultra http://xtreamer.net/Ultra/
Cena 250€
dodan je 16gb usb ključek, podpora za 3D, 1.4 hdmi kabel, brezžična tipkovnica in wifi antena
ponudba velja do 30.3

+ poštnina + carina (kot vidim se posreduje iz Honk Konga) + DDV

Sedaj ni več tako zelo ugodno...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
dražji je vbistvu računalnik - HTPC
Boljši al slabši je težko rečt:) Pač gor imaš windowse al linuxe pa vmesnik xbmc ali boxee ali pa samo vlc:) kar ti pač paše:) Če imaš vmesnik si lahko potem tudi skine menjaš pa take fore:) Pa vse ostale programe imaš gor enake kot na pc-ju.

@nokia456
tol je res kr mal drago ratal. Me zanima kakšne bodo cene pri lokalnih dilerjih

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ja browser pa youtube sta ziher hitrejša:)
glede listanje med filmi v "coverflow" načinu je tudi svetlobna leta pred sedanjim starim xtreamerjem, kak bo nov pa ne vem.
Za nekoga ki ni ravno geek ali pa vsaj malo frik:) je potem boljš player. Če pa se rad mal igraš pa kej tunaš pa potrebuješ še kak program pred tv-jem je pa potem boljš htpc:) Ok recimo iptv ali dvbt in snemanje na disk je lahko ena izmed prednosti htpc-ja.
Sam potrebujem imeti en pc skos prižgan zaradi hišne avtomatizacije. Sedaj imam navadni xtreamer za filme in en prastar prenosnik za avtomatizacijo, ki je hkrati še priklopljen na tv, če se mi zalušta mal posurfat s sedežne.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
ma tale Ultra je ratala predraga. Najprej so šli dodajat HDMI 1.4, pol so se odločil v paket vtaknit še tipkovnico in usb wireless in večji USB ključ.
Samo jst recimo tega ne rabim, a druge izbire kupec nima, ker prodajajo samo to.

Da ne omenjam drage poštnine in pa +20%DDV.

Bo treba na prodigy počakat.

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
Citat:
Uporabnik nokia456 pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
možna so prednaročila za xtreamer ultra http://xtreamer.net/Ultra/
Cena 250€
dodan je 16gb usb ključek, podpora za 3D, 1.4 hdmi kabel, brezžična tipkovnica in wifi antena
ponudba velja do 30.3

+ poštnina + carina (kot vidim se posreduje iz Honk Konga) + DDV

Sedaj ni več tako zelo ugodno...

pa še + hard disc, a niso rekli da bodo izdali še zraven na ključku namenski predvajalnik ala xbmc, ker na tej strani je samo navadni linux zraven

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Živjo!

Evo, sem lastnik rabljenega Xtreamerja. Stvar sem že usposobil in mi nekako dela. Naložim sem najnovejši firmware in xLive, torej lahko dostopam preko wirelessa na sosedov internet in preko kabla do IPTV doma. Kaj me zanima:
1. Sedaj moram preklapljati katero povezavo bom uporabil, wifi ali lan. Sta lahko obe vedno aktivni?
2. Ker od vse šare na Xtreaming uporabljam le SiolTV mpeg 4 bližnjico, a se da to nekako tudi to dat pod favorites?
3. Kaj bi si vi naložili gor, če je vse kar rabite samo SIOLTV, dostop do domačega omrežja za predvajanje filmov, glasbe in mp3, ter dostop recimo do radijskih postaj.

Torej, to je za začetek.
smile-1.gif

In še to, stvari je kar nekaj za ta predvajalnik, ampak je dokaj vse pomešano.

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
Mene pa zanima, če lahko uporabim extremer kot mrežni disk. Da z vseh pc-jev v mreži dostopam na disk od extremerja. Na njega pa naložiim tudi datoteke, ki jih extremer ne vidi in ne zna predvajati. U bistvu tako da napišem samo ip extremerja in brskam po njem. Imam podoben kitajski predvajalnik, ki mi tega ne omogoča, kontra pa gre.

LP Mare