Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Eno vprašanje. A lahko Xtreamerja priklopim prek HDMI na monitor (da dobim sliko) in hkrati prek SPDIF v ojačevalec, da dobim zvok ven?

Seveda

cat

Fizikalc
3. sep 2007
903
53
28
Tudi - imam namreč enako (jebiga, prestar receiver za digitalne finte)

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
+1 enak razlog kot predhodnik
uf-1.gif
LPWWY

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vezava preko switcha (skica zgoraj) deluje.
tudi downmix na stereo chince deluje:)

thnx fatnje!

Imam pa že drugo težavo:
- rad bi si zamenjal skin pa preko browserja (IE , FF) ne morem dostopat na xtrmerjev browser.
Obstaja baje tudi nek način, da ne rabim preko browserja, sam men ne rata oz. mi ni jasno.

Ima še kdo težave, je morda spet kriv siolov modem?

kareden

Pripravnik
23. nov 2007
74
0
6
Ljubljana
V naslovno vrstico browserja vpiši IP številko Xtreamerja in potem lahko dostopaš do enote (brišeš, dodajaš, gledaš ...)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem že 100x pa mi ven vrže enako kot da stran ne obstaja.
Probal sem preko dveh telefonov in preko računalnika.

kareden

Pripravnik
23. nov 2007
74
0
6
Ljubljana
Poglej na Xtremerju, kakšen IP naslov ima ( spodaj desno na ekranu ti ga izpiše),Če nimaš fiksnega, bo vsakič drugačen.
Jaz imam sicer Amisov roter in sem določil fix IP za Xtreamerje in mi lepo dela.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ip na xtreamerju imam vedno enak.
če v moj računalnik vpišem "\\xtreamer" potem lahko dostopam do diska, ki je priklopljen na njega.
če pa vtipkam IP pa ne morem in mi vrže, da stran ne obstaja.

kareden

Pripravnik
23. nov 2007
74
0
6
Ljubljana
A tiste funkcije v setup meniju ( FtP, nas...) imaš vključene? Sem se enkrat igral z nastavitvami, pa sem jih izključil in sem imel isti problem kot ti.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem ga updejtu pa se lahko povežem. Sem si tut že nov skin naredu, sam nikjer nisem našel, če se lahko text naredi neviden.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Živjo,

a mi lahko nekdo pirjazen odgovori na moje vprašanje --> Zakaj imajo te napravice disk, če se itak brezžično povežejo z računalnikom in (če prav razumem) lahko z daljincem brskam v bistvu po compu? A ni možno direkt brezžično iz računalnika predvajat recimo film?

Hvala!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ker fhd po luftu še ni najbolj mogoč
ker če laufaš torrente na interni disk požre manj štroma kot prižgan pc
ker ga nekateri rabjo za kake dodatne modifikacije
ker ne rabiš prižganga pc-ja

ja, se da brskat po pc-ju po luftu ali pa kablu. Sam luft je bl tko tko, na kabel pa dela solidno.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
E, hvala, zdej mi je pa že malo bolj jasno
smile-1.gif

Se pravi mam takšne opcije:
1.Na pcju potegnem film in ga kopiram na disk ali ključek (če mam dovolj velik ključek, kar ga nimam za en 1080p film), ki ga vtaknem v xtreamer in predvajam.
2. Potegnem film s pcjem in ga nato preko xtreamerja poiščem na pcju in brezžično prensem na disk v xtreamerju.
3.Laufam torrente na interni disk, kot si se izrazil? A to pomeni, da lahko kar z xtreamerjem potegnem film in ga direkt gledam ali to pomeni, da imam na pc priklopljen externi disk in na tega direkt nalagam torrente?

Ok, tole točko 3. sem zakompliciral, ker mi osnove pač niso jasne, sam me zanima vaš postopek od dolpotega do gledanja fullhd filma na tvju.

lp