Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

Dr1m

Pripravnik
20. mar 2009
111
1
18
Goriška primorska
Obišči stran
Jaz sem nad Xtreamerjem zaenkrat navdušen. Prebavlja dobro skoraj vse vsebine. No eno pa mi ne, katero pa bi rad da bi. In sicer WMV datoteko narejeno s Microsoftovim Photostory3
frown-1.gif

Druga hiba ki sem jo opazij je ta da če v drugo USM režo poleg WIFI vtaknem USB ključek, mi WIFI povezava enostavno zmrzne.Bom pa poskusil še to da dam en ali drugi priključek na podaljšek.
Trenutno se ukvarjam z aktivacijo programa trasmission(P2P podoben uTorrent-u) s pomočjo Xtreamer Mod Pack , pa mi ga ne uspe zagnati. XMP mi enostavno javi Failed
frown-1.gif

A ima kdo kaj več izkušenj?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Zdravo Xtreamer. Morda mi lahko ti svetuješ kaj naj naredim, da bom z računalnikov prek mreže videl USB disk priklopljen na Xtreamerja. Kajti Xtreamer brez problema bere datoteke s pc-ja.

Xtreamer je priklopljen na router prek kabla, računalnik je na routerju brezžično.

Hvala.

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zdravo Xtreamer. Morda mi lahko ti svetuješ kaj naj naredim, da bom z računalnikov prek mreže videl USB disk priklopljen na Xtreamerja. Kajti Xtreamer brez problema bere datoteke s pc-ja.

Xtreamer je priklopljen na router prek kabla, računalnik je na routerju brezžično.

Hvala.
Posklusi vklopiti NAS, FTP,... (zadnja stran an nastavitvah)
wink-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.013
9.657
113
Citat:
Uporabnik Dr1m pravi:Druga hiba ki sem jo opazij je ta da če v drugo USM režo poleg WIFI vtaknem USB ključek, mi WIFI povezava enostavno zmrzne.Bom pa poskusil še to da dam en ali drugi priključek na podaljšek.
A to imaš 2.5 inčni disk brez svojega napajanja (se napaja prek USB-ja)? Če da, potem to zna biti, da ti disk pocuza preveč elektrike (ali pa da Xtreamer ne da dovolj elektrike ven) in zato potem zmrzne zadeva. Rešitev? USB disk z lastnim napajanjem ali flash disk.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.358
1.391
113
Da se malo povrnemo na temo:

Kot uporabnik obeh, ocenjujem, da WD vedno težje sledi Xreamerju. Močnejši hardver mu prav nič več ne pomaga, z zadnjimi nadgradnjami Xtreamer predvaja že praktično vse, poleg tega pa se odziva občutno hitreje. Zelo sem razočaran nad WDjem, saj se na področju nadgradenj ne dogaja nič omembe vrednega, poleg tega pa ne predvaja tretjino formatov, ki na Xtr. delajo BP. Zdi se mi, da tudi v kakovosti slike in zvoka ni več nekdanje prednosti WD-ja. Če bodo v kratkem pri Xtr. izpljunili še novo generacijo fw (verzije 3) in če jim WD ne bo sledil, je zmagovalec jasen!

xtreamer_slo

Pripravnik
13. nov 2009
40
0
6
@jezek seveda je jasen zmagovalec
wink-1.gif

@ynos a v drugo smer deluje zadeva? se pravi da iz xtreamerja vidis sharan zunanji disk na racunalniku?
lp

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik xtreamer_slo pravi:
@ynos a v drugo smer deluje zadeva? se pravi da iz xtreamerja vidis sharan zunanji disk na racunalniku?
lp

Prej je delalo v obe smeri na Wi-fi. Zdaj pa imam s kablom povezan Xtreamer do routerja, ker je prenos slike zmrzoval preveč pogosto.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Sem dal v isti USB. Xtreamerja mi v PC-ju pokaže samo kot medijsko napravo, ki jo ne morem prebrskati. Prek spletnega brskalnika pa mi pokaže vsebino (192.168.neki.neki)

Clancy

Majstr
20. avg 2007
821
394
63
Tudi jaz sem imel podobne težave kot ti ynos. WiFi je delal normalno, dokler nisem nadgradil z novim 2.2 FW-jem. Tudi, ko sem downgradal nazaj na 2.1.3, Xtreamer še vedno ni bil viden v omrežju računalnika. Streamal iz sharanih map sem pa lahko.
Zadevo sem rešil z nekaj spremembami/vnosi v registru. Sedaj je Xtreamer v omrežju spet viden in dela ko šus
smile-1.gif

Imam pa Win7 64 bit.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Me zanima glede na to da je iz postov sodeč z Xtreamerjem kar nekaj problemov ali mislite da je tole: Mede8er kaj boljši. Oz glede na napisane karakteristike kaj je bolje med njima....

Xtreamer

Zelenc'
15. okt 2009
18
0
1
www.xtreamer.si
Proizvajalec je najavil prihod nove verzije popularnega multimedijskega predvajalnika z nazivom Xtreamer Pro . Na prvi pogled se predvajalnik od predhodnika razlikuje v samem izgledu, ki ga je prevzel po eTRAYz. V Xtreamer Pro je mogoče vgraditi do 2 SATA trda diska velikosti 3.5 s skupno kapaciteto do 4TB.
Kdaj bo izdelek na trgu še ni znano, prav tako je zaenkrat neznanka tudi cena.

XtreamerPro1.jpg

XtreamerPro2.jpg

XtreamerPro3.jpg

Tehnične podatke in ostale specifikacije si lahko ogledate v izvirni novici.