Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.410
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Kakšne so pa cene tistih, ki se jih splač kupit? Tega je ko dreka, če se prav spomnim.
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kaj res nimaš variante da bi si lepo diskretno potegnil kabl do routerja? Potem bi ti še mogoče xtreamer delal tako kot mora, če ne pa wd live zagotovo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.410
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Ravno to sem naredil.
smile-1.gif
premaknil modem in router k tvju. Vendar mi je kablov zmabjkalo za povezat z xtreamerjem. Moram v nabavo. Sprobal bom pa tudi od kolega xtreamer anteno.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.410
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Prek kabla predvaja ok. Xtreamer vidi datoteke v mreži..., ne morem pa s PC-jem videti datotek na Xtreamerju (usb disku). Pokaže mi ga v mreži, kliknem in error.

Drugače pa, očitno je nekaj z wi-fi anteno narobe.

Še nekaj...morda kdo ve kako odpravit bug, da včasih crkne zvok na randomly...in je treba ugasnit in prižgat Xtreamerja, da začne spet delat?

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Jaz res ne vem kako imaš lahko toliko problemov... Jaz odkar sem priklopil Xtreamerja sem ga odklopil samo ko sem ga nadgradil na 2.nekaj. Res je da imam priklopljenega na mrežo, lahko pa dostopam brez težav na USB disk (če ga priklopim na Xtreamer), enako mi zvok nič ne prekinja, daljinec lovi kar solidno... Držim pesti zate
smile-1.gif

terminator

Pripravnik
24. okt 2007
33
0
6
Nabavil Extreamerja,. Zaenkrat zelo zadovoljen.Pogrešam Timer izklopa, ne vem, ali ga ne najdem, ali pa ga nima.

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Prek kabla predvaja ok. Xtreamer vidi datoteke v mreži..., ne morem pa s PC-jem videti datotek na Xtreamerju (usb disku). Pokaže mi ga v mreži, kliknem in error.

Še nekaj...morda kdo ve kako odpravit bug, da včasih crkne zvok na randomly...in je treba ugasnit in prižgat Xtreamerja, da začne spet delat?

Jaz ga imam povezanega s kablom in na PC-ju vidim USB diske, ki so priključeni na Xtreamerja, lahko snemam z njih in na njih (vendar max. 1MB/s - ali je to normalno?).
Sem pa tudi jaz zdaj opazil, da zvoka zmanjka. To se mi je zdaj zgodilo le v primeru, ko sem poslušal FLAC datoteke, pri MP3 in filmih ne. Po predvajanju FLAC-a pa sem šel gledat nek film in zvoka ni več bilo... pomagal je edino restart XT-ja.
To je bilo na FW 2.0.2.
Včeraj sem dal gor 2.1.3, vendar še nisem nič čekiral.... bom danes popoldne. Mi je pa všeč večji font na 2.1.3 in "Favorites"

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Dvomim da je to normalno, prej sem prenašal slabih 9gb velik 1080p na WD Live in mi ga je kopiralo dobrih 15 min.

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Dvomim da je to normalno, prej sem prenašal slabih 9gb velik 1080p na WD Live in mi ga je kopiralo dobrih 15 min.

V kakšnem "stanju" pa je bil medtem XT? NAS mode ali vklopljen?
Pri meni je bil XT vklopljen, predvajal ni nič... vseeno mi je štartal z 5MB/s, nato pa padel na 1MB/s in hitrost se ni več dvignila
frown-1.gif

Kako je najbolje imeti vklopljene nastavitve, da je hitrost prenosa največja? Tiste zadnje nastavitve (NAS, FTP, uPnP, Web Server)?

Edit: pravkar sem videl, da si pisal za WD Live... no, vprašanje ostaja za ostale lastnike XT-ja
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

cat

Fizikalc
3. sep 2007
903
53
28
Očitno torej nisem edini s tem problemom... s tem da je hitrost preko kabla PC -> Xtreamer še manjša. Saj se niti dosti ne sekiram, imam 24/7 vklopljen PC in tako ali tako predvajam direktno iz njega. Moti me le to, da ima funkcionalnost, ki ne deluje tako kot mora.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Jaz ravno zaradi takih zgodbic kot jih berem tukaj, vstrajam na htpc. Tam se da stvar vedno popravit, spremenit, skonfigurirat, zamenjat,..., da dela. da mene tak yebe nekaj kot phila, ga bi ze davno cez okno zabrisal
smile-1.gif