Windows Phone 10

I

Izbrisan uporabnik #488

problem je, ker na 8,1 ni bilo loading

pa zakaj ne smemo pisat, če kaj ne dela ok na wp?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Lahko pišeš kar hočeš zaradi mene. Samo razloži prosim, zakaj ta loading pomeni, da ne dela OK? Trenutno tehnologija pomnilnikov še ne omogoča nalaganja programov v trenutku. V telefonih se še vedno uporablja klasičen, malo manj zmogljiv flash storage in če je program dolg 100MB, traja vsaj eno skundo že samo branje datotek programa.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Poleg tega pa, dotično mail klient, je v WP10 veliko veliko veliko bolj požrešen, kot v 8.1, tako da logično da se nalaga dlje. Že spelling požre resource.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Noja... Ce gledas tak napis loading 10 sekund... V tem casu sem v roke vzel iPhone, naredil sliko... Pa je bilo se vedno isto... Potem sem aparat ugasnil in soet prizgal, pa je bilo v redu... Outlook mi zaenkrat deluje OK... Nastavljena ima trenutno dva mail racuna na razlicnih Exchange streznikih... Bomo videli po parih dneh...
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Kot rečeno, spelling požre dosti, to imaš sedaj dejansko enako verzijo, kot na desktopu.

I

Izbrisan uporabnik #488

kaj le, bivši outlook express, ki ga je eu vrgel ven al kaj je blo

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Na Windows 10 imaš Mail (Pošta) program in ta je dobesedno enak na telefonu.

Jest, na ipeder mini temu sigurno ni tako, nalaganja in nakladanja je lih en tolk, sam namesto loading ne kaže nič.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
Citat:
Uporabnik srv pravi:Zakaj večina tistih, ki želi kritizirati Android vedno omeni Samsung ? A je BZ Samsung benchmark za kvaliteto ?

Ker fotkiča ne uporabljam skoraj nič, max 10 slik letno, sem sedaj sprobal tole s flashom in rezultat je ... če sekundo meriš z besedo enaindvajset je slikanje s flashom končano pri "ena". Ni tako slabo za tako grozni Android
smile-1.gif

Za druge ne vem. Jaz sem omenil točno to znamko in točno ta telefon zato, ker ne bluzim nekaj na pamet kot veliko oseb na tem forumu. Ta telefon in ta problem ima moja. In ko slika skoraj znorim ko čakam kot tele da konča. Brez flasha dela
normalno. Poznaš morda rešitev tega problema? Meni se ne da in se ne želim ukvarjat z androidi. Pa se žal moram včasih.

Nimam Samsunga in ti ne morem nič pametnega svetovati
redface-1.gif
Pa se to dogaja tako na avto kot na ročnih nastavitvah? Povprašaj v temo, kjer je govora o S5.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Eh, sem šel prav poskusit in kamera se odpre v sekundi dvajset. Za mail mi je pa vseeno, če se odpira tri sekunde, vsaj vem, da ima active sync in push maile in dela BP. Pa se ne odpira tri sekunde, se odpre še kaj prej.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Na Windows 10 imaš Mail (Pošta) program in ta je dobesedno enak na telefonu.

Jest, na ipeder mini temu sigurno ni tako, nalaganja in nakladanja je lih en tolk, sam namesto loading ne kaže nič.

Kaj je to "ipeder mini"? iPad mini? Sedaj pa si malo zabluzil... Primerjas hardver izpred 3 let, ki je bil podhranjen ze takoj ob izidu (imel je enak hardver kot iPad 2 ki je izsel leta 2011) na katerem je verjetno nalozena zadnja verzija iOS-a z napravo, ki naj bi predstavljala Microsoftov flagship in so jo ravno zaceli prodajati ...

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
ipeder = i pad air (preberi na hitro :D ) No naj bo po tvoje, tudi WP ni noben neki taboljš, eden je lumia 925 in drugi je 830.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
ipeder = i pad air (preberi na hitro :D ) No naj bo po tvoje, tudi WP ni noben neki taboljš, eden je lumia 925 in drugi je 830.

iPad Air 2 meni deluje cisto spodobno... iPad mini pa je res z zadnjim iOS-om malo pocasen... verjamem pa, da iPad mini 3 ali 4 (pac zadnja generacija) deluje OK ...

Na predstavitvi Lumie 950 in Lumie 950 XL so ju predstavljali kot flagship, na katerega smo dolgo cakali ... >> http://www.mobile.si/articles/lumia-950-lumia-950-xl-in-lumia-.html
grims-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Na Lumii 1520, hardware iz leta 2013, nalozen zadnji update windows 10 mobile, deluje popolnoma tekoče in loading screena se ne spombim, da bi se pojavil v zadnjem mesecu. Tako da mi res ni jasno kako nekateri opažate te screene.... Morda pa windows 10 res rabi še kakšen mesec,dva da ga spolirajo za vse telefone.

Edini zamik, ki ga opažam je pri shranjevanju slik. Sicer to dela v ozadju, vendar če želim takoj ogledati posneto sliko lahko traja tudi nekaj sekund da jo naloži. To je pa vse,kar ne odpira v trenutku.

I

Izbrisan uporabnik #488

to si mi govoril tudi za wp8, da še malo rabijo...

čakam jih leto in pol, oni pa lansirajo nov polizdelek

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Opravil test, namenoma. Testiral eno za drugo 25 aplikacij. Obremenil sistem. Odprl aplikacijo, sel direktno na start screen, pocakal kaksno sekundo, odprl novo aplikacijo. Skratka nisem jih zapiral, torej so delale v ozadju. Od 25 sem pri 3 aplikacijah zasledil Loading... Screen. Ki je bil viden max 0,5 - 1 sekunde.