Citat:
Uporabnik srv pravi:Nimam Samsunga in ti ne morem nič pametnega svetovatiPa se to dogaja tako na avto kot na ročnih nastavitvah? Povprašaj v temo, kjer je govora o S5.
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Opravil test, namenoma. Testiral eno za drugo 25 aplikacij. Obremenil sistem. Odprl aplikacijo, sel direktno na start screen, pocakal kaksno sekundo, odprl novo aplikacijo. Skratka nisem jih zapiral, torej so delale v ozadju. Od 25 sem pri 3 aplikacijah zasledil Loading... Screen. Ki je bil viden max 0,5 - 1 sekunde.
In se naloži original 8-ka?Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:Se eno vprasanje: recimo, da dobim 925-ko z namesceno insider preview verzijo 10-ke. Jo lahko povrnem nazaj na uradni release 8-ke. Nimam pa nobenih backup-ov, itd.
Samo ga priklopiš na računalnik pa z Windows device recovery tool resetiraš.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne moreš vrniti in dobiti vračilo kupnine?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
No, ampak očitno imaš porodne težave, meni vse, kar ti napišeš deluje b.p., ali je to problem defektnega modela, ali SWja, je pa drugo vprašanje.
Ampak nima smisla imeti takšen telefon za primarnega in se ga pač losaš.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Tele posodobitve so pa druga stvar, ki me moti... Vceraj sem z muko gor spravil 10.0.10586.29 ... Prej sem imel 10.0.10586.0 pa je ob preverjanju vedno javljalo, da je moja naprava posodobljena ... Potem sem probaval vse zivo (spreminjanje jezika, regije,... ) na koncu je pomagal hard reset. Po tem je sele javilo, da je na voljo nova verzija ...