Še enkrat sem sprobal delovanje telefona (lumia 920). Zagnal sem okol 30 aplikacij, Microsoftove in druge. Iskal sem 'tateške za sistem'. Med njimi sem tudi preklapljal. Samo enkrat sem za manj kot pol sekunde videl zaslon nalagam, ko sem zagnal skype video. Drugače nikoli. Sliko je shranilo v manj kot sekundi. Pravzaprav sem ponovno bil presenečen nad hitrostjo in tekočim delovanjem. Pozitivno. Seveda ni hitreje kot je delalo na 8ici, je pa nekje tam tam, v vsakem primeru pa tekoče. Pa imam vklopljen glance, pa tudi dva ta velika tilea v širino. Tako, da je sistem verjetno bolj obremenjen kot pri večini od vas. Po zadnji nadgradnji nisem delal hard reseta, drugače pa redno. Celo tako dobro mi dela, da resno razmišljam, če bi si sploh nabavil 950. Res bo vse boljše, samo ni glih zastonj.
Za vaše težave sta pomoje lahko dva razloga. Ali imate kako aplikacijo, ki zavira sistem, ali pa ne znate česar nastavit. Dober razlog je zakaj tega sistema ŠE ni na vseh telefonih, sigurno pa ni ta da se Microsoft česa boji.