Windows Phone 10

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Vceraj sem dobil Lumio 950... in sem zaenkrat kar malo razocaran nad delovanjem... ki ga od "flagshipa" nisem pricakoval ...

Precej pogosto vidim tole na ekranu ...

IMG_7728-20151219-110118.jpg

Sem ze enrkat naredil hard reset, ker sem mislil, da bo mogoce bolje, ceprav sem vceraj vzel novo iz skatle
smile-1.gif
... Bomo videli, kako bo v naslednjih dneh ... prvi vtis ni ravno nevemkako pozitiven ... ceprav sem naceloma precej naklonjen Windows Mobile kot operacijskemu sistemu in je po mojem mnenju se vedno pred Androidom ...

I

Izbrisan uporabnik #488

se strinjam, tale loading je posledica novega wp 8.2 oz 10 za trženje

na 8.1 tega ni bilo

praktično vsepovsod to dela, od pošte naprej...

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
Čudno. Na najnovejšo verzijo Windowsa si jo že nadgradil? Tudi vsi programi se morajo posodobit in to večkrat. Zna kar nekaj ur trajat, pa sem jih ročno nadgrajeval. Jaz ta zaslon že na 920 zelooo redko vidim, oziroma se ne spomnim kdaj sem ga nazadnje, tako da ga ti tudi neboš. Kar se same hitrosti tiče, lahko rečem, da že deluje tekoče, tako da to ni več problem.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Jaz tudi loading več ne vidim od zadnjih nekaj verzij...

Kaj pa takega počneš, jest, da vidimo če bi nam tudi zaloadalo
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
Čudno. Na najnovejšo verzijo Windowsa si jo že nadgradil? Tudi vsi programi se morajo posodobit in to večkrat. Zna kar nekaj ur trajat, pa sem jih ročno nadgrajeval. Jaz ta zaslon že na 920 zelooo redko vidim, oziroma se ne spomnim kdaj sem ga nazadnje, tako da ga ti tudi neboš. Kar se same hitrosti tiče, lahko rečem, da že deluje tekoče, tako da to ni več problem.

najnovejša, hardcreset

ko odpreš pošto, outlook se ti ne pokaže ikona? ....

al ti odmah odpre pošto jkot v 8.1?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Vceraj sem dobil Lumio 950... in sem zaenkrat kar malo razocaran nad delovanjem... ki ga od "flagshipa" nisem pricakoval ...

Precej pogosto vidim tole na ekranu ...

IMG_7728-20151219-110118.jpg

Sem ze enrkat naredil hard reset, ker sem mislil, da bo mogoce bolje, ceprav sem vceraj vzel novo iz skatle
smile-1.gif
... Bomo videli, kako bo v naslednjih dneh ... prvi vtis ni ravno nevemkako pozitiven ... ceprav sem naceloma precej naklonjen Windows Mobile kot operacijskemu sistemu in je po mojem mnenju se vedno pred Androidom ...

znorel boš v menijih, razmetano brez vsake logike, iščeš kot nor

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
btw, obstaja kak program, ki omogoča "snemanje" zaslona...da malo pokažem, kaj zmore wp10, ker očitno ne dela vsem tekoče...

edino če z drugim telefonom posnamem ekran, ampak to je fajn češko
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

ja pokaži kako ti outlook odpre, brez da je v ozadju zagnan...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Mogoče je problem, ker imaš linked inboxe, jaz namreč nimam in odpre v momemtu. Tudi edge, 24ur app, navigacija se edino nalaga, ampak to je logično, pa še to ne piše loading... ampak pač od aplikacije zaslon

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Zgleda da delajo dvoje w10, ene za take kot jaz, snecer, jest, .... ostali pa dobiste hitrejso verzijo. Vem o cem govori snecer. Meni se dogaja isto. Po zadnji nadgradnji in brez hard reseta, so se kaksne stvari poslabsale. Npr: save-nja fotke ko slikas lahko traja in traja, na pamet 10 sekund, ko potegnem po ekranu gor za odklep, 2, 3 sekunde preden odpre ikone, ce se zaslon zaklene v app-u, traja se dlje ali resuming....
Moja izkusnja je, da po hard reset deluje spodobno s casom se poslabsa, pa brez nadgradnje, le ta ponavadi poslabsa.
Da pa 950 iz skatle deluje slabo...grozno.