Windows Phone 10

I

Izbrisan uporabnik #488

To je isto kot da moraš babi govorit, da je dobra pi...., čeprav po vseh merilih ni niti za upravljanje z daljincem.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.681
113
to misliš povedat, da če bi se s steno pogovarjal bi prej razumela kot ti?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.034
20
38
Snecer, si kdaj gledal risanko Mumly?
wink-1.gif
Res poživiš tole sceno sam včasih pa si že .........

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
iskalnik je sedaj tudi za stike...ok

ampak je še kar žalostno, da ne moreš tam iskati po cifri...
priden.gif

vidim pa da imate eni nek poseben wp 8.2, kjer vam vse dela, tudi tisto kar ne obstaja

Pa saj išče tudi po cifri.. pa po imenu. in po kombinacijah vnesenega.. Odpreš dialer in začneš tipkat in glej ga zlomka, kar dela.

I

Izbrisan uporabnik #488

Med stiki ne išče po cifri oz Ljudje al kaj je tisto.

Dialer pa išče po cifri, a je velik lag.

Imam kar nekaj cifer-stikov, a ne preveč in vtipkaš 0 kar piska zvok za nul, ker ne dohaja in išče.

Skratka kar velik lag oz zamik ko vtipkaš prvo 0 in da to prebavi

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Citat:
Zaslon se tudi ne zaklene, ko telefon med klicem daš k ušesu.

No, pa po 30 sekundah, kolikor imam nastavljeno. Napacno sem se izrazil. WP se ocitno ne razlicnih modelih lumij obnasa drugace.

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
Jaz uporabljam odnekdaj to in mi je bolj všeč. Na telefonu večinoma samo preglejujem maile in mi je tako bolj enostavno. Pišem jih večinoma na računalniku.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
Jaz uporabljam odnekdaj to in mi je bolj všeč. Na telefonu večinoma samo preglejujem maile in mi je tako bolj enostavno. Pišem jih večinoma na računalniku.

Jaz tudi uporabljam od prej povezane accounte v mailu, ker ločenih ikon ne moreš poimenovati, so "vse" iste, pa še 8 accountov imam.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Danes naletel na bolj resno napako.

Telefon preko BT povežem z radiem, piše da se uporablja za voice in music, internet ne dela, ampak to že vem.

No, slišim cortano, ne slišim pa če špilam muziko...v bistvu se nikjer ne sliši nič, ne iz zvočnikov na telefonu ne na radiu, na radiu normalno špila postaja.

Bi moral kaj kje nastaviti, ali je to mogoče celo znan bug?

PS, v 8.1 je delalo to b.p.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.321
151
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Med stiki ne išče po cifri oz Ljudje al kaj je tisto.

Dialer pa išče po cifri, a je velik lag.

Imam kar nekaj cifer-stikov, a ne preveč in vtipkaš 0 kar piska zvok za nul, ker ne dohaja in išče.

Skratka kar velik lag oz zamik ko vtipkaš prvo 0 in da to prebavi

Rapdialer na wp je edina prava stvar. Dokler sem imel 820 in 930, sem uporabljal samo to oziroma kombinacijo obojega, ker rapdialer ne kaže prejetih in neodgovorjenih. Odkar sem pa na z3c, pa uporabljam Truephone. Ampak mi je bil rapdialer po svoje bolj všeč, ker sem ga lahko nastavil tako, da se je VEDNO odprl v pričakovanju novega vnosa, tipkovnica je bila pa lepo polna qwerty. Odkar sem bil na bb, sem se navadil na takšen vnos in bi tudi tukaj imel to...

Jernej