I
Izbrisan uporabnik #488
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne vem, če je to posledica nove verzija WP10 ali nove verzije mail n calendar appa, ampak danes sem prvič čez noč imel zgolj 1% porabe. Pa še to je bilo na koncu manj, ker mi je iz 100% padlo na zgolj 96%, v nekje 7 urah. Sem pa vseeno med tem časom dobil 6 al 7 mailov, tako da dogajanje je bilo
Superca tole postaja
Bolj ali manj ugotavljam, da je WP 10 samo nov skin. Prva zadeva, ki jo vidiš, je da je sedaj več ikonic v notification, ok, a za moje pojme so not zadeve, ki tja ne sodijo oziroma je škoda, da ne moreš tega malo po svoje nastavit.
Ostalo pa so malo premešali nastavitve, da spet iščeš, nobene logike ponovno.
ocena
1. opažam, da ne deluje več tako tekoče kot prej, očitno so nove aplikacije bolj požrešne in jih nalaga, npr. trgovina, email, sporočila. Prej je to odpiralo v trenutku, sedaj ni več tako. Ni hudo, je pa to korak nazaj.
2. občutljivost touchscreena je slabša pa sem izklopil rokavice
3. spet je bilo potrebno nastavljat zvoke, opozorila, izklapljat kaj lahko dela v ozadju
4. Edge ne deluje tako hitro koj prejšnji explorer, žal ne moreš ikone za priljubljene prestaviti dol na začetni zaslon, ampak nonstop klikat pikice in nato ikona zvezdica
5. Morebiti se manj greje pri uporabi = najbrž manjša poraba baterije, bomo videli
6. Občasno se kar izklopi kakšna aplikacija, ko hočeš kaj nastavit, npr trgovina, ko greš v detajle in še kakšna zadeva v nastavitvah
---------------
Če primerjam s prejšnjimi WP, tale WP10 veliko opevani, le malo spremenjen vmesnik in drugače nametano+počasnejši, sicer pa isti šmorn.