windows 7 - mnenja

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:

No tudi nostalgiki bomo prešli na nove aparate, in sicer takoj, ko bodo imeli tudi uporabno vrednost oz. ko bo SW dovolj dodelan.
Do takrat pa se zanašamo na zastarelo, počasno, ( a vendar delujočo ! ) tehnologijo in uživamo v igračkanju z novo tehnologijo, ki vam, nekaterim, očitno povzroča neprespane noči in zafrustriranost.

LP

tukaj praviš da je edina delujoča tehnologija tisti relikt zgodovine po imenu wm6.x, vse ostalo je za igračkanje. v bistvu pa nimaš blage veze, ker ostalega še videl nisi. če tvoj programer ni spooben spisat tvojega programa za android, ni android zato zanič.
no za razliko od tebe, sem sam bil lastnik vseh tehnologij, razen iphone. in wm 6.x je polom da ni večjega. ok, symbian je večji, čeprav za svoj čas je bil bomba, ampak je oba čas zgazil.
očitno pa si ti izjemno zafrustriran, če že zafrustriranost mečeš naprej vsakemu v vsakem postu?

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Ok, končujem debato s tabo.
Žal si na prenizkem nivoju, da bi razumel, kaj sem napisal.

LP

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
LOL

Oba sta v zmoti...

forgot1, trdiš, da nimajo ostali OS dodelanega SW dovol in da imajo neuporabno vrednost. Sploh ni res.... Pač tvoj namenski program ne dela na novih/aktualnih OS. Men je malo hudo, da morš dnevno uporabljat wm6.5 vletu 2011
wink-1.gif

Steve , ti pa praviš kak je android super, pa še iphona nisi "sprobal"... Sem bil sigurn, da si že mel iphona in da ti je android boljši. Takih je namreč kakih 5%, pa še to verjetno ne ?! Sam vem samo za enega, ki je to izjavil/napisal. Tak, da očitno iphone le ni tak slab... Tisti, ki pa ste glasni, zakaj "hvalim" iphona, pa ga še verjetno niste meli. Altogether je iphone klaso nad vsemi ostalimi, če ne dve. Altogether gledano.
wink-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
napial sem da ga nisem imel, ne da ga nisem sprobal. igral sem se z njim izdatno, ker ga ima sodelavec v sosednji pisarni, ki čuti neko nenavadno potrebo da mi vedno dokazuje "superiornost" njegove igrače
stupid-1.gif
morate imet to zgleda neki virus al kaj

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.818
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:, ker ga ima sodelavec v sosednji pisarni, ki čuti neko nenavadno potrebo da mi vedno dokazuje "superiornost" njegove igrače
stupid-1.gif
morate: : to zgleda neki virus al kaj
Hehe, sam to pa res. Vsi, kateri so imeli Iphona so na veliko razlagali vsem njegove prednosti.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
napial sem da ga nisem imel, ne da ga nisem sprobal. igral sem se z njim izdatno, ker ga ima sodelavec v sosednji pisarni, ki čuti neko nenavadno potrebo da mi vedno dokazuje "superiornost" njegove igrače
stupid-1.gif
morate imet to zgleda neki virus al kaj

No, ko ga boš kaki mesec dni sam mel v lasti, pol se lahko oglašaš
wink-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
pa daj no ne buzeriraj me z tem qurčevim iphonom ker sem ga dovolj sprobal in dovolj vem o njemu da vem da ga nikoli ne bom imel, še najmanj pa za ta denar. bi moral bit precej trčen da grem dat 700eur, ko dobim enak ali boljši aparat za dobrega stotaka ali še manj na aneks, kaj praviš?
in ti nimaš ravno tak po tvoji logiki nič za čivkat čez android, ker ga nimaš v lasti kaki mesec, kaj praviš?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Z bruderovim sem delal skoraj vse (copy/paste, sinhro s pcjem, sms/mms, nastavitve, market, BT, browser, mp3/video predvajanje, nalaganje OS, urejanje widgetov pa še kaj) , pa prej sem mel že 3 htcje, kjer sem mel med drugim naložen android in sem ga precej natančno sprobal. Vem kaj govorim, za tebe pa dvomim, da si vse naštete stvrai sprobal na iphonu.
In btw uporablam 3gsa, ki me je stal 360 eur, pred dobrim mesecem, pa sem dobil novega s servisa v 4ih dneh ( pri prejšnjem je bla počena plastika , približno slab cm , spodaj pri konektorju).Telefon/model star dobro leto in pol pa poseka galaxyja v slikanju/videjih pa še kje
wink-1.gif

Sicer pa je blo to to od mene
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
lepo videt da še obstajajo nostalgiki ki se navdušujejo nad 10 let staro tehnologijo
zmaga.gif

Saj tudi windows za PCje se ni kaj dosti spremenil od windows XP, pač dodelali so ga grafično, da je lepše videt, to pa je to..še vedno je start meni, še vedno se klikne 1x za izbiro in 2x za zagon, etc...

Verjamem pa, da za večino uporabnikov mobilcev, to nima nekega pomena, ker večino kar delajo je telefonirajo, slikajo in brskajo po raznih socialnih omrežjih..in za to, so dovolj veliki gumbi, ki jih z veseljem klikajo s prsti.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Še vedno uporabljamo miške in tipkovnice. Tako da ne... kar se tiče načina uporabe računalnika, ni bilo kakšne večje revolucije. Postopne nadgradnje trenutnih tehnologij pa vedno prihajajo. Še najbolj revolucionarna zadeva, se je v zadnjih letih zgodila pri načinu uporabe računalnika, je pomoje applova multitouch miška, ki združuje tradicionalno moško z multitouch trackpadi. Ampak tudi to ni neki wau. Ko bomo na PC-jih uporabljali razne kinecte, bo pa res revolucija.

Pri telefonih je pa z iPhonom, Androidom in ostalimi novimi touch sistemi dejansko prišlo do revolucije pri načinu uporabe telefona. In od takrat tudi ni ničesar hudo revolucionarnega... so samo višje resolucije, hitrejši procesorji, itd itd..

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Eno vprašanje....a iphone lahko dela veeč stvari hkrati kot symbian?

Ajde še eno....kakšno navigacijo ima android?

Pa ne zahebavam ampak vprašam ker ne vem...v bodoče pa se bo moralo kak gsm menjat.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
V segmentu pametnih telefonov? Verjetno imaš prav, ja...

namizni.

kakšni kinect bi ti imel pri namizni? da bi krilil pred monitorjem?
smile-1.gif
to, kar je sedaj, je idealno in bo ostalo še nekaj časa...

glede windows 7 phone pa...to ni več OS namenjem poslovni uporabi, kot je bil recimo wm, zato pravim, da mi ne ustreza. v bistvu je področje posovnih telefonov zamrlo in je wm6.5 verjetno zadnji predstavnik le-teh.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Lej darjan... trenutno pač še ni tehnologije, ki bi omogočala boljšo kontrolo računalnika.

Je pa to trenutno daleč od idealnega.

Postavi se cca. 20 let v prihostnost. Si upaš trditi, da se ne bo dalo kurzorja upravljati s prstom (usmerjenim kazanjem... nobenim kriljenjem)? Enkrat (mogoče nas takrat ne bo več, ali pa bomo že prestari za učenje), se bo pa upravljalo samo z mislimi. Tehnologija gre naprej.