Win8

tejc007

Pripravnik
6. jun 2008
451
2
18
Samo zaradi firbca me zanima kako je zdej s temi windows 8 iz kakega partisa itd? So še omejeni na 180 dni ali je že kdo kaj pogruntal? Imam pa sam original, sem ga dobil za 21eu od enga k dela na microsoftu, za tiste, ki jim gre moje vprašanje v nos.

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
888
25
28
Ljubljana
To ne vem. mam nalozen Start8. Levi WIN gumb stari start, desni WIN gumb Metro start.

Je pa zanimivo da mi tudi desni WIN gumb odpre metro vedno na Main ekranu, levi WIN gumb pa odpre stari start na zadnje aktivnem (imam taskbar na vseh ekranih).

lp

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Ampak še vedno lahko metro odpreš na katerem koli s klikom v levi spodnji kot, če imaš taskbar na vseh. In pri meni se metro preko Win tipke odpira na tistem, kjer je bil na zadnje odprt.
To sem opazil, ker laptop doma prikapljam na dva zunanja ekrana in se mi je na začetku še vedno metro odpiral na ekranu od prenosnika, čeprav je bil main eden od zunanjih. Ko sem odprl metro na zunanjem, se je nato tudi ob pritisku Win tipke odpiral tam.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
So pogruntali, ni problema aktivirat.

ne-ne-1.gif

so samo aktivatorji, ki odklenejo določene funkcije oz. delujejo 180 dni. nekateri celo napišejo: aktivacija uspela..bla, bla... a ko pogledaš v winsih piše: da niso.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik tejc007 pravi:
Samo zaradi firbca me zanima kako je zdej s temi windows 8 iz kakega partisa itd? So še omejeni na 180 dni ali je že kdo kaj pogruntal? Imam pa sam original, sem ga dobil za 21eu od enga k dela na microsoftu, za tiste, ki jim gre moje vprašanje v nos.

veze a? drugače so trenutno uradno 30 evrčkov

I

Izbrisan uporabnik 3287

katero verzijo aktivatorja si dal dol? za katero verzijo win8 si uporabil? z partisa oboje?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Uporabil sem eno iz piratebaya (baje untouched), uporabil sem v9 pri kolegu, v10 pri sebi. Bom pa dal preko kodo od Media Packa ko/če jo dobim na mail.

I

Izbrisan uporabnik 3287

mene pri piratskih zadevah najbolj zanima, koliko so winsi "čisti". nikoli ne veš, kako sranje doda posameznik. pa "delaš" potem zanj.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če uporabiš brezplačen Media pack ključ je enako nelegalno kot če kupiš nadgradnjo za 30€ (predvidevam, da 7-ke nimaš legalne).

I

Izbrisan uporabnik 3287

baje, da ta fora ne deluje več. wmp namreč. koliko časa nazaj si namontiral zadevo na laptopa? me morijo, da jim namontiram a se mi ne da. še posebno, če ne deluje več na ta način. škoda časa

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
SouthPark od xp-jev dalje imam vse legalno! Tudi win 8 bom si naložil legalno gor.
Edina razlika je da pač uporabljam MSDNAA

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik smt pravi:
baje, da ta fora ne deluje več. wmp namreč. koliko časa nazaj si namontiral zadevo na laptopa? me morijo, da jim namontiram a se mi ne da. še posebno, če ne deluje več na ta način. škoda časa

Tri tedne nazaj? Mesec? Bilo je takoj po začetku akcije.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hja potem pa je seveda smiselno kupit nadgradnjo, da ti winsi ostanejo legalni. Pisal sem za tiste ki mislijo, da imajo iz piratskih winsov sedaj za 30€ legalne winse. Za 30€ so samo aktivator kupili (ponenostavljeno gledano).

I

Izbrisan uporabnik 3287

kako to misliš? če si imel na compu že naložene originalne winse (xp, visto ali 7ko), potem za 30 eur dobiš legalne win8 pro? sem kaj spregledal?

če so bili piratski gor (non originale katerakoli verzija) pa "pravilno" aktivirani, sedaj pa kupljeno win8 za 30 eur: potem niso sedaj win 8 legit ali so?