Win8

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Imam probleme z windows pošto. Imam gmail in še en drug imap naslov, težava je v tem, da mi ju po parih dneh neha osveževati (sinhronizacija z ...@gmail.com ni na voljo), če ju zbrišem in ponovno dodam bosta spet par dni delala, potem pa mrk. Drugje mi delujeta nemoteno.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Prvič uporabljam Win 8 na tablici pa me zanima kako se sploh zalaufajo ti programi klikneš na ikono neki blinkne in to je vse. Sem naredil microsoftov račun sem upal da je s tem kaj pa ni nič drugače.?

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
ksz

Takrat, ko je bila tista fora z Media Center packom, sem si na ta način aktiviral Win8 (originalno imel Win7).

Nato sem posodobil na 8.1 preko store-a in zaradi prepočasnosti sistema formatiral, ter inštaliral 8.1. No sedaj mi pri 8.1 ne prime prejšna serijska(poiskal sem jo z Belarc-om).

Bo delovalo če namestim Win8 Pro, nato dam upgrade, vpišem kodo, ki mi jo je poslal Microsoft za Media Center in nato posodobim preko store-a na 8.1?

Hvala!

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
ksz

Takrat, ko je bila tista fora z Media Center packom, sem si na ta način aktiviral Win8 (originalno imel Win7).

Nato sem posodobil na 8.1 preko store-a in zaradi prepočasnosti sistema formatiral, ter inštaliral 8.1. No sedaj mi pri 8.1 ne prime prejšna serijska(poiskal sem jo z Belarc-om).

Bo delovalo če namestim Win8 Pro, nato dam upgrade, vpišem kodo, ki mi jo je poslal Microsoft za Media Center in nato posodobim preko store-a na 8.1?

Hvala!

Sem ze porihtal, ce bo imel kdo podobne probleme - potrebno je narediti to kar sem spraseval v zadnjem odstavku.
grin1.gif