Win8

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik verma pravi:
Kako pridete do Media Packa? Ko pridem do vklop in izklop funkcij mi ne ponudi vklopa.
lp
. Par strani nazaj v tej temi imas direkten link do microsofta in promo ponudbe wmpc. Zapolni potrebne podatke, pocakaj cca pet dni in potem bo slo.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Kodo sem že dobil in v navodilih je napisan postopek za vklop funkcije, ki mi jo win ne ponudi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik smt pravi:
Koliko updajtov si ze imel za 8ko?

Kak to misliš? windows update?

Na ročno imam, pa tu pa tam pogledam če je kaj svežega, zdaj imam posodobljeno.

Recimo ko v Chrome na kakšni sliki kliknim desni gumb, shrani kot... pol odpre "file manager" in občasno omrzne.
Po pa še enkrat odprem Chrome in dam obnovi pa deluje...

Al pa če samostojno zaženem "knjižnico" tudi omrzne kdaj oz. se ne odziva.

Je pa res, da delam s total commanderjem, tak da če ni treba, ne uporabljam tega orodja, ki je tudi povsem nepregledno, nikoli si ne zapomni kje sem bil itd.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Evo pri meni pa pravkar en comp dela a slike ni na zaslonu. Prilopljen na samsung smart tv, gledal sem tv, presaltam na comp in ni signala. Ni druge kot ugasniti na fizicni knof. Se par takih bedarij, pa mecem na vse nazaj 7ko gor.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik verma pravi:
Kodo sem že dobil in v navodilih je napisan postopek za vklop funkcije, ki mi jo win ne ponudi.
. Pojdi pocasi cez navodila. Res pocasi.

I

Izbrisan uporabnik 3287

In tudi po ponovnem priziganju compa slike ni? Comp dela slike ni. Ga pa tv pokaze med najdenimi napravami. (Ko je dejansko ugasnjen je naprava na tv-ju zasencena) Graficna sla po gobe? Ali win8?

Nazadnje uredil moderator:

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Za upgrade s W7 (x86) na W8 (x64) ne rabiš še dodatno kupovat original DVD (18€), nekako je treba dobit DVD W8 (x64) saj drugega kot clean install tako ne moreš naredit. Potrebna pa je telefonska aktivacija preko MS podpore! Hvala še enkrat za pomoč!

I

Izbrisan uporabnik 3287

Je mozno. Preverjeno, veckrat. Cisto legalno, brez palamudenja. Folk dobi navodila v ang in gre po njih. A fora je (ce imas slo win8), da prevedes v slo in slo besedo das v iskanje. Potem gre 1 2 3.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Formatiral rač. in naložil licenčne win8. Chrome pa je nekako vedel za vsa moja gesla iz firefoxa za fb, alter, ki sem jih imel prej shranjnene na 7ki.
confused-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Verjetno si imel sinhronizacijo z gmail računom, pa ti je v chrome prenesel ko si se vpisal z istim računom. Meni se to zdi super uporabna funkcija.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Recimo da zdajle kupim win8 za 30 €. Ali so kasneje s pridobljeno serijsko številko možne namestitve na nov disk (ki bi ga kupil enkrat kasneje) ali mogoče celo nov računalnik?

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Recimo da zdajle kupim win8 za 30 €. Ali so kasneje s pridobljeno serijsko številko možne namestitve na nov disk (ki bi ga kupil enkrat kasneje) ali mogoče celo nov računalnik?

In še dodatno vprašanje: ali je mogoče datoteke s spleta posneti naknadno, po že končani instalaciji. Namreč, takrat ob prenosu nisem obkljukal te možnosti, bi si pa želel nekam shraniti varnostno kopijo.

Hvala, M.

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Danes prvič sprobal naložit Win 8. Ufff to pa je razlika in se bo treba navadit. Kot vidim, bo najprej treba presnet neko aplikacijo, ki bo ponovno dala gumb START. Sedaj, je brez njega pretežko
smile-1.gif

Zelo pa pogrešam karte: pasjansa, pajkova pasjanjsa, srca... A mogoče kdo ve kako prit nazaj do tega kar je sedaj vedno bilo v windowsih? NIsem še uspel prečekirat vsega, ker sem malo prej naložil na hišni Pc za probo.

lp

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ganges pravi:
Zelo pa pogrešam karte: pasjansa, pajkova pasjanjsa, srca... A mogoče kdo ve kako prit nazaj do tega kar je sedaj vedno bilo v windowsih? NIsem še uspel prečekirat vsega, ker sem malo prej naložil na hišni Pc za probo.

lp

Pet različic igre Solitaire – Klondike, FreeCell, Spider, TriPeaks in Pyramid imaš v Microsoft Solitaire Collection ki jo najdeš na Store-u.

LP