Win8

I

Izbrisan uporabnik 3287

Zanimivo. Meni dual ni delal tezav (imel sicer xp in visto). Vse datoteke bile tam kjer morajo biti. Sem pa imel dva diska. Na enem winsi, na drugem vse ostalo. Lp

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
žal se motiš je delalo naložil si win 8 z WMC in dal kljuš ki si ga dobil pa ti je aktiviralo brez problema

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
žal se motiš je delalo naložil si win 8 z WMC in dal kljuš ki si ga dobil pa ti je aktiviralo brez problema

Meni na dveh kompih ni hotelo in to 2 dni po začetku akcije. Ne verjamem, da sem bil potem jaz (ali ti) izjema. Verjetno si uporabil že kak loader ali activator pred tem in ti je zato prijelo.

Edit: Sem zdaj dobro prebral tvoj post - ti si potem verjetno uporabil verzijo, ki je bila že 'prilagojena' za tak ključ, ker drugače DVD s Windows 8 Media Pack ne obstaja, ga moraš naknadno iz Pro nadgradit. Tu pa se potem zatakne, ker Pro nimaš aktiviranih (uporabiš kak server, ki ti sicer aktivira za 180 dni, s ključem od Media Packa pa si aktiviraš za stalno).

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
nisem nič sem pa dva naložil pa delata še sedaj tako kot moreta in so tui aktivirani
lodera pa še ni trenutno dobenega za aktiviranje win 8 kateri bi bil takšen kot za win 7 da bi bil trajen

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Ja, do pred cca 2 tednoma si lahko namestil prilagojeno verzijo z media packom, potem pa si samo key zamenjal in normalno aktiviral win8...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
nisem nič sem pa dva naložil pa delata še sedaj tako kot moreta in so tui aktivirani

S tem si odgovoril na moje domneve - naložil si verzijo s Media Packom, ki je 'prilagojena' za uporabo teh ključev. Ker obstajajo samo Windows 8, Windows 8 Pro in Windows 8 Enterprise.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:
Ja, do pred cca 2 tednoma si lahko namestil prilagojeno verzijo z media packom, potem pa si samo key zamenjal in normalno aktiviral win8...

Pa saj verjetno še vedno deluje metoda, ki sem jo napisal zgoraj.

sid700

Pripravnik
5. maj 2012
37
0
6
Tile windowsi so obup.....žal mi je še tistih 15€ da sem kupil originalne...katastrofa....
Po mesecu uporabe so počasni...Pa zelo pazim kaj nalagam gor, niti en program ni naložen, katerega res 100% ne potrebujem.
WiFi se sesuva konstantno. Kaže da je signala 5 črtic, samo net ne dela...oz. dela na telefonu, na compu pa ne. Ne pomaga izpis, ali da onemogočiš adapter....pomaga samo restart...
90% win app-ov ne deluje več. Ko gor klikneš se zažene in takoj ugasne....Pomaga samo da app zbrišešin ga na novo naložiš...
No, zdaj da to pišem sem moral 10xprisilno zaustavit comp. Pojma nimam kaj je krivo, a ko se ražunalo prižge, se logiram in se pokaže črn zaslon. Včasig me celo spusti v metroja a tam potem zmrzne in lahko samo držim power knof 5s....totalno brezveze....
Bom poskusil z win restore.....Win refresh ne pride v upoštev, saj taj si raje stare crackane win7 gor naložim, ki so delali 3 leta brez problema....
Najrajš bi šel na FB pa napisal par sočnih na stran od Mikrošofta....banda pokvarjena!
O čem je prej tekla debata ne vem, sam moral sem napisat vse te prigode z novim winsi...Če ima kdo kakšno rešitev za omejene probleme, bi jih bil vesel....
Tsti ki pa še niste na win8, si pa naredite uslugo in jih ignorirajte......saj so slabši kot Vista ali winME....
lp

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj pa imaš za en računalnik? Ker taki simptomi so po moje lahko samo posledica nepravih gonilnikov.

Res je, da je po moje oblikovno Win 8 velik fail (hvalabogu obstajajo programi, ki ga spremenijo v 'normalo'), ampak takega sesuvanja pa sigurno ni in upam stavit, da ni nič manj stabilen od Win 7.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik sid700 pravi:
Tsti ki pa še niste na win8, si pa naredite uslugo in jih ignorirajte......saj so slabši kot Vista ali winME....
Ne, niso, samo ti očitno nisi dovolj računalniško pismen.

sid700

Pripravnik
5. maj 2012
37
0
6
Ma ti si pa pameten ja.... Pro

Drgač mam pa Asusa, prenosnik... Driverji so posodobljeni, od mama plate, grafe itd.... Edino biosa nism kaj flashal .....
Na drugem compu mam isto 8, a šele 14 dni... Tam je plata Asus p7p55d pro, zaenkrat dela vse, edino wfi včasih crkne....

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.481
113
SV SLO
Jaz uporabljam Win 8 že skoraj od začetka pa do zdaj nisem imel nobenih problemo. Niti enkrat se mi ni zrušil računalnik, skratka zadeva špila kot mora. Imam procesor i3. Prej na enem starem računalniku še XP niso delovali kot bi morali, čeprav so bili kupljeni zraven računalnika.

Verjetno je tvoj računalnik za zamenjat.

sid700

Pripravnik
5. maj 2012
37
0
6
Star pol leta ja:D

Ma sem dal sys restore, kateri mi je zagrabil šele v tretjem poizkusu!?! Da ne omenjam koliko sem ga moral vmes restartat da sem sploh prišel pod nastavitve za sys restore, glede na to da se mi v 90% metro sploh ni hotel naložit....zdaj dela vredu.....
Mi pa ni jasno kaj bi lahko bilo, glede na to da skoraj nič nisem gor nalagal, razen rednih winUpdatov....Driverjev si pa itak že prej nisem preko winUpdate nalagal.
Je moralo iti nekah res hudo narobe...
Zdaj je vredu v glavnem....sem bil pa res že čist penast zarad tega ja....

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
ksz.... Kako deluje Windows 8, ko preklopis v metro lego kocke nacin, ce imas extended desktop na dva monitorja? A ti jih raztegne na oba ekrana ali pa imas na enem redni desktop, na drugem pa lego kocke?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Pri meni se metro s pritiskom na Win tipko vedno odpre na tistem ekranu, kjer je bil nazadnje odprt, ne glede na to kateri je main.