Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@Janch
Jaz se še nisem predal
Z @2CV probavava, če nama bo uspelo
Oj !
Zaradi službenih zadev preizkušanje malo trpi ampak se ne predamo !
LP
PS.: Žal prvi sys file ne deluje!
Nazadnje urejeno:
Citat:
@Janch
Jaz se še nisem predal
Z @2CV probavava, če nama bo uspelo
Citat:
Uporabnik wolffstein pravi:
Jaz nimam nikakršnih težav. Zadevo sem nadgradil na ICS, na kartico naložil IGO, ga inštaliral in dela brez težav, tudi skini delajo vsi, kot prej, pa opravilna vrstica se tudi skrije ( v nastavitvah je ikona Hide bar in si tam nastaviš). Skratka vse dela b.p. Google iskanje pa mi ni delalo prej, pa mi niti sedaj ne ...
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Jaz nimam nikakršnih težav. Zadevo sem nadgradil na ICS, na kartico naložil IGO, ga inštaliral in dela brez težav, tudi skini delajo vsi, kot prej, pa opravilna vrstica se tudi skrije ( v nastavitvah je ikona Hide bar in si tam nastaviš). Skratka vse dela b.p. Google iskanje pa mi ni delalo prej, pa mi niti sedaj ne ...
Na ext_SD?
LP
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
statusna vrstica ostane (vsaj v mojem primeru) četudi jo z ukazom skrijem, se po nekaj sekundah pojavi sama nazaj...In če imaš verzijo Prima, ki res deluje iz SD kartice, ti dovolim, da jo tukaj javno objaviš!
edit: vidim, da sva pisala istočasno - preveri na napravo, in se prepričaj, da nimaš po kakšnem "naključju" mape iGO še v rootu naprave...
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
delajo skinerji na tem..sem jim predstavil problem! stay tunned
Citat:
Sedaj pa edino ostane, da si med posodobitvijo naredil nekaj drugače kot pa Janch in 2CV.
Kaj si naredil hard reset ko si naložil, oziroma če lahko na kratko napišeš kaj si naredil morda bomo našli razliko in posledčno tudi rešitev
Citat:
Nisem ga naložil na sveže. Preden sem kartico formatiral, sem vsebino skopiral v mapo na namizje PC-ja in jo kasneje nespremenjeno naložil nazaj na kartico, tako, da je bila tudi mapa save "stara".
Citat:
@2CV
Inštaliraj tisti apk, ki sem ti ga včeraj poslal in daj not tisto sys.txt, ki sem ti jo včeraj poslal in zamenjaj v sys.txt
[folders]
s tem:
[folders]
linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnz/extern_sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/extern_sd/iGO /mnt/ext_SD/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /ext_card/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/extSdCard"