Sem si nabavil tole navigacijo in sem zadovoljen.
Nisem še naredil update-a, pa mi je vseeno zelo hitro našlo satelite in aktiviralo delovanje. Tisto t.i. pregrevanje, ali boljši termin gretje, me ne moti in ni pretirano. Display je odziven in relativno natančen (to se vidi/pozna pri pisanju) aplikacije delujejo.
Obvezno pri nakupu te navi dokupite še priročno torbico od Wayteq-a, ker nekaj jo je potrebno pospravit, kajne
Edino kar sem opazil je morebiti WiFi, v sobi kjer mi ostale naprave (Asus Transformer, iPod Touch, Huawei Ideos Pro, laptop, HP wifi prineter) lepo povežejo, mi xTab mojega lastnega ne pokaže v vsej "moči" in nekajkrat niti ne poveže, ko grem na balkon, mi pokaže tudi manj najdenih wifijev kot ostale naprave... ali ima slabši sprejemnik, ne vem. Bom še okoli tega raziskal.
iGo Primo je odličen, in deluje super, sem ga pa moral naložit na SD kartico, ker če sem ga dal na integ. spomin mi je napisalo, da moram vložiti kartico, ali nekaj podobnega.
Avtonomija baterije me ne skrbi ker bo naprava primarno za navigacijo in v uporabi v vozilu, torej bo imala stalno napajanje, za šetanje po mestu in uporabo walk navi (kar dejansko še nisem nikoli uporabljal na roadtripih po Eu deželah) pa itak lahko uporabljam iGo na telefonu, tako da ta "problem# je rešen.
Edino kar sem opazil, ker imam iGo na sd kartici in ko navigacijo izklopim (ne vem, a je enako ko gre v SleepMode, se ne spomnim), se mi aktivira vedno znova spomin kartice, torej ni stalna povezljivost...ali je to lahko problem ko grem na dolgo pot, hipotetično: Ljubljana via Berlin, in se vmes za pol ure ustavim na kofetku, navi ugasnem in se vrnem v vozilo zalaufam navi, ali bo pot nastavljena od tam kjer sem končal ali bo potrebna nova nastavitev poti?
Ali priporočam napravo? DA, predvsem za vse ljubitelje androida
Je lična, lahka, uporabna in, ja, deluje