Citat:
Uporabnik guardy pravi:
S tem, da se bo delal tudi polni priključek Šmarje Sap, kjer bo tudi prišlo gor kar nekaj prometa...
Vsak pač gleda tisto smer iz katere prihaja, za ostale mu je pa malo mar
kje stojis?Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
To omenjam, ker bi pametnjakoviči zožal dovoz iz Dolenjske smeri na en pas. Rešilo bi to ki je zdaj situacijo in povzročilo novo vsako jutro iz smeri Dolenjske. Vozim se tam vsak dan in stojim čeprav rabim samo skrajno leva dva pasova proti Dolenjski skozi Golovec.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Kolikokrat na leto se voziš iz smeri Dolenjske zjutraj med 6.45 in 8.30? Pomojem se nisi še nikoli, sam se vsak delavnik že zadnjih 15 let. Dal sem skozi vse obnove na tem odseku in vsakič je bla gužva dol do Grosupljega. Kolikor pa vem, se pa v zadnjih letih promet ni manjšal.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
To omenjam, ker bi pametnjakoviči zožal dovoz iz Dolenjske smeri na en pas.Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
iz dolenjske? Saj golovec zaprejo v smer proti dolenjski oz. proti juzni obvoznici in ne v nasprotno. In kolona je hm, več ali manj le na desnem pasu.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ce problemov ni, jih pa naredijo. Da lahko opravičijo svojo zaposlitev
SJTV1
Kaksna je kolicina vozil iz Dolenjske? Ker kalbo mi najbrz ne bo odgovoril. Mogoce bodo tebi na darsu.
Količina vozil je ogromna, v konjicah sta ponavadi oba pasa polna. In vsa ta masa vozil, oziroma pol nje potem stoji pred Golovcem, ko ga zapirajo.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Popoldne zagotovo, zjutraj pa ne.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Fantje, statistično pride v tisto križišče več avtov iz smeri Golovca kot iz smeri Grosuplja.
Citat:
aja ok, ne razumem sicer povezave z zozanjem iz dolenjske smeri, ampak ok..
Citat:
Enkrat sem šel gledat statistiko in je bilo razmerje cca 40-60 dolenjska vs obvoznica.
Citat:
aja ok, ne razumem sicer povezave z zozanjem iz dolenjske smeri, ampak ok..
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ksz
A bi lahko kdo resil dolence iz strasnih zastojev
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Kolikokrat na leto se voziš iz smeri Dolenjske zjutraj med 6.45 in 8.30? Pomojem se nisi še nikoli, sam se vsak delavnik že zadnjih 15 let. Dal sem skozi vse obnove na tem odseku in vsakič je bla gužva dol do Grosupljega. Kolikor pa vem, se pa v zadnjih letih promet ni manjšal.
Definitivno manjkrat kot ti a sem vseeno prepričan, da je na južno LJ obvoznico večji vpad prometa iz smeri štajerske AC kot pa iz smeri dolenjske. Po štajerki uletevajo/uletavamo proti LJ iz kamniške in domžalske občine, potem pa imaš tu še komplet štajersko, kak prekmurec se tudi najde pa da seveda ne pozabimo še na vse tujce, ki jih je iz te smeri prav tako zuagotovo več kot iz smeri dolenjske. Posledično dobi vzhodna LJ obvoznica enostavno prednost pred dolenjsko AC.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Popoldne zagotovo, zjutraj pa ne.Citat:
Fantje, statistično pride v tisto križišče več avtov iz smeri Golovca kot iz smeri Grosuplja.
Zihr ja, zato pa v jutranjih urah stojim na AC že pri Domžalah
Pa da ti vrnem štafetno palico - kolikokrat se zjutraj pelješ o štajerski AC v smeri proti LJ? No jaz se po teh relacijah fijakam vsako jutro proti LJ že zadnjih cca.30 let tako da mislim da vem o čem pišem.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Hmm, za vceraj popoldne imam obcutek da je vsem ze lani letošnjem ga dopusta zmanjkalo. Poglej na prejsnji strani zemljevid od vceraj popoldan...
Sicer pa nam je kalbo nastavil past. Napisal je da so pri obnovah kolone do. Grosuplja. Bi ga pa jaz sedaj vprašal kje ni kolon kadar so obnove.
Edit: ocitno imajo samo dolenjci se lanski dopust. Toliko o jutranjih kolonah iz grosuplja do ljubljane