Citat:
Uporabnik map pravi:
Mamo 2013 ta TSi doma. Z mašino problemov dobenih, razen zadnji 2 leti olje žere. od nekje 30k km naprej, trenutno je na dobrih 50k. Drugače, pa sam avto šlampasto narejen, slapš kot reno. o tem sem že pisal, se mi ne da več, kogar zanima, naj si moje poste za nazaj prebere. poraba je pa res v rangu mojega megana dizla, kle se drugi z turbo bencin motorji skrijejo. Ma foter doma že predračun za T-roc 1.5 tsi style, tega tasovca bi pa najraje meni prodal, da bi ga dal sinu. pa sem malo v precepu. 12k če za ta jajca, nov je bil 18, 5 k, l. 2013 junij. Za ta denar že nov TSi leon, ibiza, polo. Pa ne vem, če ga vzamem ali ne. Avto sicer vrhunsko ohranjen, ampak z tipičnimi Vag hibami.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
Mamo 2013 ta TSi doma. Z mašino problemov dobenih, razen zadnji 2 leti olje žere. od nekje 30k km naprej, trenutno je na dobrih 50k. Drugače, pa sam avto šlampasto narejen, slapš kot reno. o tem sem že pisal, se mi ne da več, kogar zanima, naj si moje poste za nazaj prebere. poraba je pa res v rangu mojega megana dizla, kle se drugi z turbo bencin motorji skrijejo. Ma foter doma že predračun za T-roc 1.5 tsi style, tega tasovca bi pa najraje meni prodal, da bi ga dal sinu. pa sem malo v precepu. 12k če za ta jajca, nov je bil 18, 5 k, l. 2013 junij. Za ta denar že nov TSi leon, ibiza, polo. Pa ne vem, če ga vzamem ali ne. Avto sicer vrhunsko ohranjen, ampak z tipičnimi Vag hibami.
izkusnje in 50kkm ne gre skup. nov avto do 100kkm nima kaj it, morit, utrujat.
do 150kkm kaka zarnica, amortizer, nad 200kkm kak lezaj, klima..
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Zakaj že?
Saj ga vozim samo jaz. Pač isto ko ti svojo gajbico, le da je razlika v tem ,da gre redno na servis in ne kupujem rezervnih delov pri ebaye
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
kaj da ni tako... do 200k km nima kaj srati avto ,sicer samo še v jarek z njim.
ko smo že pri VW pa TSI motorjih; sodelavcu pri 1.2 TSI na 130k km strgalo verigo ali kaj je rekel pa se je posledično še nekaj polomilo.. popravilo je stalo 5k eur. VW ni želel primakniti niti centa, avto je bil že iz ganarcije, star 6 let, vendar redno servisiran na pooblaščem servisu.
glih to sem hotel rečt-nove so pa krš..fauveja tudi zastonj ne.Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Tiste deset let nazaj so sprobane. Nove pa ne
Kot ob device spraseval kako se sexa.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Jaz sem spraševal za nove mašine, se pravi sprobane, ne za tiste 10 let nazaj.
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
S temi VW je pa cel kup tezav. Kolega 2.0 tdi vodna pumpa. Menda pogosta napaka.
Moj Opel pa prvih 70kkm brez tezav. Narobe svet.
Lp
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
S temi VW je pa cel kup tezav. Kolega 2.0 tdi vodna pumpa. Menda pogosta napaka.
Moj Opel pa prvih 70kkm brez tezav. Narobe svet.
Lp