Vse o severni koreji

navlixx

Fizikalc
1. jul 2010
424
131
43
Slovenistan
njihove nogometašice se na svetovnih prvenstvih redno uvrščajo med najboljše
smile-1.gif

internet?
inetnum: 175.45.176.0 - 175.45.179.255
netname: STAR-KP
descr: Ryugyong-dong
descr: Potong-gang District
country: KP
admin-c: SJVC1-AP
tech-c: SJVC1-AP
status: ALLOCATED PORTABLE
mnt-by: APNIC-HM
mnt-lower: MAINT-STAR-KP
mnt-routes: MAINT-STAR-KP
remarks: -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-++-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
remarks: This object can only be updated by APNIC hostmasters.
remarks: To update this object, please contact APNIC
remarks: hostmasters and include your organisation's account
remarks: name in the subject line.
remarks: -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-++-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
changed: hm-changed@apnic.net 20091221
source: APNIC

role: STAR JOINT VENTURE CO LTD - network administrat
address: Ryugyong-dong Potong-gang District
country: KP
phone: +66 81 208 7602
fax-no: +66 2 240 3180
e-mail: sahayod@loxley.co.th
admin-c: SJVC1-AP
tech-c: SJVC1-AP
nic-hdl: SJVC1-AP
mnt-by: MAINT-STAR-KP
changed: hm-changed@apnic.net 20091214
source: APNIC

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Gledal sem nek dokumentarec, ki so ga napol skrivaj posneli ljudje iz neke S Koreji "prijateljske" države. Šlo je za operacije sive mrene, ki jih je nek zdravnik opravil v nekaj dneh. Tam tega sploh ne znajo zdravit, čeprav gre za "enostavno" operacijo. Ni odveč poudariti, da so se ljudje zahvaljevali ljubljenemu vodji in ne zdravniku. Ko sem gledal tisto, me je res stisnilo pri srcu. Morda kdo ve naslov tega dokumentarca?
Zdej v nedeljo pa pojd še na Brezje pogledat, komu se v slovenci zahvaljujejo za ozdravitev, (ne vem zakaj istemu ne gredo zasluge tudi za obolelost) zdravniku ali ljubljenemu vodji, no pa tu poročaj, če te bo kaj stisnilo pri srcu.

Bimbo, jest se lahko iz unih na Brezju norca delam pa mi ne bo nič, če bi se pa en Skorejec slučajno ne zahvalil liderju pa ga nazaj oslepijo z izčupanjem oči!

Fak ne morem verjet kako lahko eni razmišljajo,
stupid-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Kaj - in ti si prepričan, da te tvoje trditve držijo?
Na podlagi česa si lahko tako prepričan? Na podlagi nekaj CIA dokumentarcev, ki jih z razlogom plasira USA na yutub?
Fak, ne morem verjet, da eni lahko tako ozkogledno razmišljajo...
smirk-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.784
1.565
113
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Kaj - in ti si prepričan, da te tvoje trditve držijo?
Na podlagi česa si lahko tako prepričan? Na podlagi nekaj CIA dokumentarcev, ki jih z razlogom plasira USA na yutub?
Fak, ne morem verjet, da eni lahko tako ozkogledno razmišljajo...
smirk-1.gif

Če se zaje6avaš, nehaj, ker so to resne stvari.
grims-1.gif

Če misliš resno pa: raje se zaje6avaj, je lažje brati.
smirk-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Mislim resno, da nehajte pametovati o stvareh, o katerih nimate pojma, in zajebavam se isto o stvareh, o katerih nimate pojma.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
PA kaj vam ni jasno??

Oprane možgane? Jaz ne. Če se mi bo sprdnilo, bom šel v SKorejo živet za pest riža in malikovat liderja, al pa v Mongolijo al pa Indijo al pa USA, mam možnost se potruditi bit ultra kapitalist in služit denar al pa pijavkat na delovnem narodu kot pristen komunist (eni pri nas se skrivajo tudi pod pojmom umetnik), vse je odvisno od mene, temu se reče svoboda, nekaj, česar v S. Koreji ni na izbiro!

Katera USA me sili živet po njihovo? A me kdo sili jest bigmeka al kaj? a me kdo sili imet TV? Stavim, da jih ne maram ravno toliko kot ti... In hvala EU, da jih lahko še kurcam kolikor se mi zdi... Nihče nas ne more spremeniti v enoumne robote, ker imamo na razpolago dovolj podatkov in svojo kritično presojo.

Sej v SKoreji je res lepo živet, če si Kim, vsi ostali pa so samo ovce, držane pod diktaturo z ustrahovanjem in dezinformacijami oz. neinformacijami, odvisen samo od tega kar ti lider da, jasno, če ni druge opcije, je zvestoba liderju edino tvoje preživetje. Saj imamo na drugi strani podobne Amerije, yankse, ki na svojih rančih natepavajo svoje sorodnice, poslušajo country, hodijo k maši in volijo republikance, kateri jih z mediji bombardirajo da če jih ne bojo volili, se jim bo Ahmed razstrelil pred vrati. Ampak ti imajo vsaj šanso poslušat še alternativne medije, so pa take preklete prpe zmanipulirane, da jih "in God we trust" pripelje do zelo butastih dejanj.

tony

Guru
23. jul 2007
9.784
1.565
113
Citat:
Mislim resno, da nehajte pametovati o stvareh, o katerih nimate pojma, in zajebavam se isto o stvareh, o katerih nimate pojma.

Nimam pojma, kako je živeti in preživeti s povprečnim dnevnim zaslužkom 20 lip?

Nimam pojma, kako je živeti v državi, kjer ni sredstev za operacije sive mrene? Za narkozo pri operacijah razlitega slepiča?

Nimam pojma, kako je živeti v koncentracijskem taborišču za... vsak drek?

Prav imaš, sanja se mi ne
zmaga.gif

Sicer pa, pejt za 14 dni na dopust tja, in nas vse razsvetli s svojo resnico. Če prideš živ nazaj
cheer.gif

(P.S.: newsflash for you: pravzaprav je zares problematično le tvoje razmišljanje o tem, da je vse kar sem napisal dve vrstici više zlagano in izmišljeno. Kar pove nekaj o tvojem razmišljanju, ki očitno živi na nekem drugem svetu. Seek help
zmaga.gif
)

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Seek help you.
Jaz ne verjamem ameriškemu informacijskemu tretmaju, ti pa ne mojim dvomom v to. Kdo je bolj potreben helpa?
smirk-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.784
1.565
113
Mojster, meni gre na smeh (jok?)
hysterical-1.gif

Pejt na dopust v SK, agencija je ena sama, ne moreš zgrešiti, in tudi aranžma je en sam. 14 dni bodo trije ljudje pazili nate ko punčico svojega očesa. Še čez Kitajsko boš moral leteti tja, tako da se boš srpov in kladiv še preobjedel...
cool-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Zakaj bi moral it tja jaz?
Pojdi ti in se prepričaj v pravilnost trditev tvojih "zanesljivih", ameriških, medijev.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kot da samo američani govorijo o tem.Preberi zadnjo sobotno prilogo dela,kjer so bili baje slovenci v juzni koreji + tam pise kako je bilo (mislim da) kacinu ko je bil dol politicno.ampak spet sem si izmislil ane?

Ti si en paranoik ki vidi v vsem amerisko zaroto...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.640
1.150
113
Titograd
Neka obljubljena dežela že ne more biti, če je v 3 letih (enkrat v 90. letih) umrlo več kot 2 milijona ljudi, hrane pa ne zmorejo pridelati niti za tretjino prebivalstva.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.573
5.136
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi: Danes se lahko, 70 let nazaj se pa tudi ti ne bi smel.
Ma daj ne bluzi... Da poveličaš in opravičiš svoj zveličavni komunizem v vsako temo RKC potegneš. Daj konkretne primere, jaz za enega vem iz prve roke. Moj pradedek, ki je bil glavni liberalec na vasi, je za veliki cerkveni praznik onesposobil orgle. S svojimi pomagači bil spoznan za krivega in je dobil še za danes mizerno kazen. Moram pogledati v knjigo, ampak mislim, da je bil dan zapora s postom
smile-1.gif
in plačilo popravila. Res pa je, da je bilo več kot 70 let nazaj. Kljub tej "črni piki" je bil dolgo tudi župan.
Pojdi in onesposobi ozvočenje med korejsko vojaško parado in bomo naredili primerjavo. Bomo videli, če boš tam še lahko politično aktiven. Če boš sploh še aktiven...

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
eni preveč gledajo dokumentarce o vseameriških zarotah pol jim pa glavo sperejo razni Moori pa Cajtgajsti. in seveda pol te tak prepričuje, da je ameriški način življenja enak severno korejskemu. hahahah! pa ne mi ti razlagat, da sm je indoktriniran, če verjameš vsaki Grimsovi pravljici.

lp

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Še čez Kitajsko boš moral leteti tja, tako da se boš srpov in kladiv še preobjedel...
cool-1.gif

Avstrijci imajo srp in kladivo v grbu že preko 90 let, pa jim nič ne manjka.
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Zakaj bi moral it tja jaz?
Pojdi ti in se prepričaj v pravilnost trditev tvojih "zanesljivih", ameriških, medijev.

Misliš, da je bilo v zahodni Evropi pred leti kaj bolje?

Je prišla okoli leta 2000 na obisk neka punca iz Nemčije in ni mogla verjet, da se da pri nas kupiti Levis kavbojke.
pozdrav.gif