Verjetno jih bodo sprejeli podobno, kot so francoze: policijsko spremstvo, kapetan in selektor na zagovor k predsedniku, nobenih nagrad.Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Tema se je odprla zaradi vprašanja, kaj se bo zgodilo z nogometaši po porazu ...
Sedaj so (če so upali) že doma.
Kaj mislite, kako so jih sprejeli ?
Da so v rudniku je jasno, vprašanje je , ali tam delajo, ali so tam zakopani.
Ali pa jih je 'ljubljeni vodja' pomilostil ?
Po mojem mnenju niso upali domov.
Vsaj jaz ne bi, pa nisem nek strahopetec.
LP
Kako je že s temi silnimi promocijami, ki jih športniki delajo za svojo državo?Citat:
Uporabnik keber pravi:
Plus za koga?Citat:
Uporabnik D_K pravi:
PS. V taborisce... pa še kaj. Dalje bodo igrali fuzbal tako, kot so ga prej. So pa dosegli zanimanje za njihovo državo in mislim, da je to en velik plus.
Misliš?Citat:
Uporabnik keber pravi:
Samo v Severni Koreji je možna tudi opcija rudnik/delovno taborišče. V Franciji in ostalih državah pač ne.
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Oppaaaa....... luftar ma dnar za potovanja....
če verjameš heheeh
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
svoboda je tudi, da ti neka država ne vsili svojega "way of life". in s tega vidika so severno korejci veliko bolj svobodni kot mi, kjer nam USA vsiljujejo kako bomo živell....
Pa res, v S Koreji ti pa res ne vsiljujejo načina življenjaCitat:
Uporabnik alkoholik pravi:
svoboda je tudi, da ti neka država ne vsili svojega "way of life". in s tega vidika so severno korejci veliko bolj svobodni kot mi, kjer nam USA vsiljujejo kako bomo živell....
Smo zafilozofirali? No, kar svobodno, v S. Koreji tega ne moreš.Citat:
Uporabnik KLuka pravi:
tukej imamo pa pač malo bolj prikrit mehanizem - kapital, da se počutimo malo bolj svobone na prvi pogled
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Smo zafilozofirali? No, kar svobodno, v S. Koreji tega ne moreš.Citat:
Uporabnik KLuka pravi:
tukej imamo pa pač malo bolj prikrit mehanizem - kapital, da se počutimo malo bolj svobone na prvi pogled
In ja, ne vem, kaj govorite o vsiljevanju amerškega "way of life". Noben ti ne brani, da tega ne sprejmeš, imaš čisto svobodno izbiro. In velik procent ljudi dejansko živi drugače, ker to lahko. V S. Koreji pa ne moreš in ne smeš.