K si glih ti, se še enkrat javim in ne brat površno
Men lahko še tolk govoriš o kvantni fiziki in mi nek fizik predstavlja še tako trdne dokaze o nečem, ampak ker ne vem o čem govori, si tega niti predstavljat ne znam, pa če mi on še tolk govori in kaže, jaz tega ne bom videl, mu pač verjamem. Ta, ki je po poklicu kvantni fizik, mu seveda moram verjet, tako je pač trenutna družba urejena, nekdo ki je z drillom skozi sistem prišel do znanja, ki ga ima, lahko razvija in dokazuje neke stvari, ki so ostalim ljudem taka španska vas, kot to o čemer jaz govorim. Razlika je ta, da družba priznava kvantega fizika, ker so norme družbe ponotranjene skozi socializacijo, skozi katero gre vsak (normalen) posameznik v tej družbi in je to način s katerim osmišlja svet okoli sebe, način zaznavanja sveta, ki ga dobimo skoz odraščanje je tak kot pač je, tisto kar je bilo dokazano obstaja, ostalo ne, tako smo navajeni, zakaj? Razlog zna bit, da je skozi zadnje stoletje prevladalo naravoslovje, toliko tehnološkega napredka, kot ga je imela družba v zadnjih 100 letih, ga ni bilo v zgodovini človeštva in smo učeni in navajeni razmišljat enostransko, druga stran za nas ne obstaja, zakaj je tko, ne vem, jst samo vem, kar vem, ne morem pomagat in ne morem si lagat, s tem živim in tega ne razlagam praktično nikomur, tole je bil "come out of the closet" kar se tega tiče, v žaru me je pač zaneslo, nekaj ljudi tu me pozna, ampak jbg, tko je, zdej je kar je
Ko je nekdo prvi vidu komet, je drugemu razlagal kar je videl, ga je drug mel za norca, doker ga ni videl drugi tretji, četrti, ...šele verjetno n-miljonti, ki ga je videl, ga je znal razložit...o tem jst govorim.
Nerodno sem se izrazil, ker sem uporabu besedo bog, to je pač beseda, ki ljudem tu domača, ki še najbolj opisuje to, kar naj bi bilo tisto, o čemer jaz govorim...