Vprašanje za 8888

I

Izbrisan uporabnik #488

No, zato pa sprašujem, prvo se je potrebno vprašati kaj so dotični tam sploh iskali in kako so prišli tja.

Potem pa debata, zakaj so imeli ogled jam.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne vem, tudi kakšni dedki so bili s ponosom nemški vojaki, njihovi vnuki pa prav tako s ponosom nosijo nemške škornje .
V tej vročini ti škornje odsvetujem, resnično.

I

Izbrisan uporabnik #488

Možno, jaz nikogar ne poznam, katerega dedek je bil s ponosom in prostovoljno v nemški vojski, kaj šele kakšnega vnuka, ki bi nosil nemške škornje (si pa res bister po drugi strani glede videa, če sem pa jaz snemal).

Poznaš ti kakšen tak primer z naštetimi lastnostmi?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Ti me dobr poznaš in veš da sem zelo prizemljena oseba, kako vem kar vem, pa ti povem enkrat ob kavi ali pivu...to je tolk od mene...
A tu pa ne moreš?

N-ti primer zgodbe "Imam dokaze, a ti jih ne morem pokazati."

Kot sem dejal, mi je žal da sem se izpostavil, imel sem izkušnjo kakršno sem pač imel, je osebna in je ne mislim obnavljat ljudem, ki z mano nimajo nič, posebno tistim ki za karkoli takega pač niste odprti..
Se pravi standardno.
Če si nekaj ne znam razložiti, to more biti nekaj "nadnaravnega" In kdor ti na besedo noče verjeti, ni odprt
smirk-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Možno, jaz nikogar ne poznam, katerega dedek je bil s ponosom in prostovoljno v nemški vojski, kaj šele kakšnega vnuka, ki bi nosil nemške škornje (si pa res bister po drugi strani glede videa, če sem pa jaz snemal).

Poznaš ti kakšen tak primer z naštetimi lastnostmi?

Hja no, v Nemčiji znaš najti potomce visokih SS oficirjev, ki so zdaj ugledni državljani.

Bo mogoče Stieber podal kak konkreten primer, meni se ne da brskat.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mislil sem Alessandro, vnukinjo velikega Duceja.

No ja, pri nas je znal en celo prisego Hitlerju deklamirat v parlamentu. A ni bil to gospod jezuit?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
In zato je povsem prav, da se taka reč deklamira v parlamentu, da je kolaborant tako visok sodnik? Ja no, če vse skupaj zminimiziramo na to, kaj so uni, potem dajmo mi še malo bolj, je OK.
Skratka, mamo se fino, gosi kakršne smo, nas nategujejo s 60 let starimi jajci, namesto da bi ravno mi, ki s tem sranjem nimamo absolutno nič, ker nismo krivi, kam so jih naši stari tiščali, poslali vse to v rit in vsakega politika, ki samo pisne o tem, odnesli na cesto, in zahtevali, da delajo/mo za zdaj in naprej. Ne mi zdaj o lustraciji, o pobojih, o kolaboraiji, ker je to vse skupaj eno navadno sranje, ki so ga do sedaj vsi politiki privlekli iz gat vsakič, ko jim je zagustilo, ko niso vedeli, kako in kaj za zdaj in naprej, ko smo zavohali, da nam kradejo kot srake.

Ja, zdaj bom spet kasiral, da so levi bolj, da majo ne vem kakšno mafijo, ki jo vodi nek mali stric, na drugi strani bodo fari in njihovi sledilci, ki z Opuson Dei kradejo uboge slovenčke... Zeh.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pozabljaš da smo imeli pri nas sina oznovca kateri je bil celo US, da ne rečem tudi predsednik ZK in kasneje kvazi prenoviteljev!

Pa tudi kot predsednika US smo imeli malteškega viteza, precej nenavadno.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
daj naredi si uslugo in ne pisi o stvareh o katerih ocitno nimas ravno veliko pojma.

brezmadezno spocetje device marije po katoliskem nauku pomeni, da se je ona (torej marija) rodila brez greha, torej brezmadezna. Ta zadeva nima nicesar skupnega s spolnimi odnosi ali kasnejsnjim rojstvom jezusa.

Sej debata je sicer mimosun, ampak ce ze sodelujes v njej potem ne pisat neumnosti. Pa brez zamere.
Se opravičujem, da sem vas, globoko verujoče uporabnike foruma, užalil s tem, da sem si napačno razlagal zgodbico, ki si jo je izmislil sveti Avguštin.
Za pokoro grem takoj zdaj zmolit dva očenaša in zdravo marijo.
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj pa v fojbah počnejo nemški vojaki? a so bili pri nas na dopustu al kako so zašli v te kraje...

Kakor kdo...večine ni nihče prav nič vprašal...recimo v slo je bilo v nemških policijskih silah kar veliko luksemburžanov starejših letnikov, ki večinoma niso prišli 'dopustovat' po svoji volji...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
daj naredi si uslugo in ne pisi o stvareh o katerih ocitno nimas ravno veliko pojma.

brezmadezno spocetje device marije po katoliskem nauku pomeni, da se je ona (torej marija) rodila brez greha, torej brezmadezna. Ta zadeva nima nicesar skupnega s spolnimi odnosi ali kasnejsnjim rojstvom jezusa.

Sej debata je sicer mimosun, ampak ce ze sodelujes v njej potem ne pisat neumnosti. Pa brez zamere.
Se opravičujem, da sem vas, globoko verujoče uporabnike foruma, užalil s tem, da sem si napačno razlagal zgodbico, ki si jo je izmislil sveti Avguštin.
Za pokoro grem takoj zdaj zmolit dva očenaša in zdravo marijo.
tongue-1.gif
Nisem globoko verujoc in nisi me uzalil. Ce bi to napisal nekdo ki se mi v osnovi zdi be.dak, bi zadevo preskocil. Ti se mi pa ne zdis, vsaj ne poznam te kot takega userja. In delal si se norca, kar je na alterju cisto ok in to vsi pocnemo. Sam baziraj na necem kar je res in ne na necem kar ti ne razumes oz slabo poznas.

Aja in ni se spomnil sv. Avgustin ampak en izmed papezev, ki je to nato razglasil kot dogmo. Pac dejstva
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Ne, ne dojemam besede dokazano nič drugače kot ostali tu. To je prvo, kot drugo ni logicno, da nekdo drug razume, kar jaz pravim, tega niti ne zahtevam, mi je na nek način žal, da sem se izpostavil, [cenzura] ga, sem se, zdej ni poti nazaj.

Ti me dobr poznaš in veš da sem zelo prizemljena oseba, kako vem kar vem, pa ti povem enkrat ob kavi ali pivu...to je tolk od mene...
Hm, lej ne narobe razumet. Ampak ja, izpostavil si se. In to s trditvijo ki ne zdrzi. Pa ne govoriva o tem kaj ti verjames in kaj ne. Lahko receva, da si se nerodno izrazil al pa karkoli ampak jasno je, kaj je to dokaz in kaj je dokazljivo.

Verjemi, da sem v RKC spoznal marsikoga, ki je marsikaj dozivel/videl/you name it. Ampak vse te zadeve so nedokazljive. In je od mene odvisno ali bom temu verjel ali pa ne. To je podobno kot s teorijami zarote.

Lahko pa ob kavi kaj vec receva na to temo, ce se ne motim sva se menila se za neko programiranje. Ta teden mam cajt, poklici.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
K si glih ti, se še enkrat javim in ne brat površno
wink-1.gif

Men lahko še tolk govoriš o kvantni fiziki in mi nek fizik predstavlja še tako trdne dokaze o nečem, ampak ker ne vem o čem govori, si tega niti predstavljat ne znam, pa če mi on še tolk govori in kaže, jaz tega ne bom videl, mu pač verjamem. Ta, ki je po poklicu kvantni fizik, mu seveda moram verjet, tako je pač trenutna družba urejena, nekdo ki je z drillom skozi sistem prišel do znanja, ki ga ima, lahko razvija in dokazuje neke stvari, ki so ostalim ljudem taka španska vas, kot to o čemer jaz govorim. Razlika je ta, da družba priznava kvantega fizika, ker so norme družbe ponotranjene skozi socializacijo, skozi katero gre vsak (normalen) posameznik v tej družbi in je to način s katerim osmišlja svet okoli sebe, način zaznavanja sveta, ki ga dobimo skoz odraščanje je tak kot pač je, tisto kar je bilo dokazano obstaja, ostalo ne, tako smo navajeni, zakaj? Razlog zna bit, da je skozi zadnje stoletje prevladalo naravoslovje, toliko tehnološkega napredka, kot ga je imela družba v zadnjih 100 letih, ga ni bilo v zgodovini človeštva in smo učeni in navajeni razmišljat enostransko, druga stran za nas ne obstaja, zakaj je tko, ne vem, jst samo vem, kar vem, ne morem pomagat in ne morem si lagat, s tem živim in tega ne razlagam praktično nikomur, tole je bil "come out of the closet" kar se tega tiče, v žaru me je pač zaneslo, nekaj ljudi tu me pozna, ampak jbg, tko je, zdej je kar je
smile-1.gif

Ko je nekdo prvi vidu komet, je drugemu razlagal kar je videl, ga je drug mel za norca, doker ga ni videl drugi tretji, četrti, ...šele verjetno n-miljonti, ki ga je videl, ga je znal razložit...o tem jst govorim.

Nerodno sem se izrazil, ker sem uporabu besedo bog, to je pač beseda, ki ljudem tu domača, ki še najbolj opisuje to, kar naj bi bilo tisto, o čemer jaz govorim...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Torej, se pri gonji nad RKC strinjamo, da ne gre za vprašanje vere in nikoli ni šlo. Vera je nekaj, kar je obstajalo mnogo pred RKC. Vendar je skozi stoletja vera postala sinonim za Cerkev. RKC si je pač prilastila in vero in Boga in svojo interpretacijo vehementno širi, kot univerzalno najbolj sprejemljivo...Jaz pa pravim, da se lahko je*ejo s takšnim pristopom
grin1.gif

Evo, nisem omenil ne pedofilije, ne križarskih vojn, ne podpore domobranstvu oz. nacistom in še bi lahko našteval (zgodovinska dejstva).
Winner: Batman by TKO
evil.gif

EDIT: eno vejico sem dodal. Mogoče bi lahko še kakšno (več ali manj)
write.gif

Nazadnje urejeno: