Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Slabo si gledal. Prstov/zapestja NI imel pri miru
Vodnih energij ni. Nikoli jih ni bilo in nikoli jih ne bo.
Je pa bila in bo žal kot kaže še dolgo obstajala naivnost. Ter osebki, ki obvladajo rokohitrstvo
P.S. Kjerkoli koplješ, boš slej kot prej naletel na vodo.
Madona, si brihten...
Nisem nikoli rekel, da je imel dve majni paličici, ampak konkretno leskovo rogovilo, z cca. 1,5 cm v premeru, ki je enostavno ne moreš kar tako ob mirujočem položaju rok zasukat za 360 stopinj. Seveda je bila na koncu vsa prežvekana... Za mestne ljudi, to pomeni, da je bila na nek način zverižena na mestu, kjer jo je obrnilo. In leskovo rogovilo sem mu jaz osebno v bližnji hosti odrezal...
Se strinjam, na ravninskih predelih boš res prej ko slej prišel do vode, ker je podtalnica na nivoju reke... Tam je voda povsod, le do nivoja reke moraš prit (dravsko polje npr.). V neravninskih predelih pa to ne drži.
Sicer pa, jest5, brez skrbi, sva oba s tastom dobro gledala, sploh ker takšna ozka vrtina ni niti malo poceni. In tako kot je rekel, tako je tudi bilo, pa smo se prvič videli, prvič je bil takrat pri nas.
Se pa umikam iz te debate o vodi, ker se mi zdi brezveze debatirat z nekom, ki je doma na drugem koncu države in očitno ve več od tistega, ki je bil zraven in je zaradi lastne skeptičnosti bil zelo pozoren, kaj bajaličar počne.
Naj bo po tvoje, v Žikarcah so bili na delu Gabriel in njegovi pajdaši, ki so zaradi zdolgočasenosti začeli metat predmete po hiši, močna vodna žila pod hišo pa ni imela nikakršne vloge...