Vprašanje za 8888

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Prosim no
smirk-1.gif

Ne ga srat s temi bajalicami in "vodnimi energijami"
hysterical-1.gif

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Ravno sem hotel napisat. Prvo se dela norca potem pa sam napise da ima voda energijo ki zvija bajalico... Kok mocna pa je bila energija? 3 milibajalice na kubični meter al kako? svašta.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Torej trdiš, da je bil res hudič v tisti bajti.
tongue-1.gif

Sicer pa bajalice niso noben larifari, v nasprotju s tem, kar bi se naj po pričevanju vaških ljudi in župnika dogajalo v tisti bajti.

Drugače pa mi ti razloži, kako je lahko tisto leskovo rogovilo obrnilo za skoraj 360 v smeri naprej - nebo - človek - tla ter jo "prežvekalo", tisti človek pa je imel roke popolnoma na miru...
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Ti samo misliš, da je imel roke pri miru
grims-1.gif

Resno no, kako to, da "znajo" energijo vode izmeriti le bajaličarji in bioenergetiki?
confused-1.gif

Obrača palice, povzroča slabo počutje ter še n drugih neumnosti, a teh strašnih energij ne zmore zmeriti noben znanstvenk
evil.gif

• Objave ne odobravam

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Ne poznam tega s temi bajalicami, bi si pogledal na YT, če bi poznal angleško besedo za bajalico
smile-1.gif

Sem pa dobil ob branju spomin na obisk enega gospoda pri nas doma, ki je meril sevanje in je imel v roki te dve kovinski palčki v obliki črke L in ko je dal roke naprej, sta prišli skupaj...seveda mati gleda, jaz pa zinem: držite roke pri miru, bo takrat tudi kaj?
Pa mi je rekel, da imam zelo negativno energijo
grin1.gif

Sem reko, da te pa grem raje vstran, da ne bo kaj narobe
evil.gif

No na koncu je prodajal posteljnino, ki je nismo kupili.

Zdaj ena od možnosti je tudi ta, da so očividci in domači pač lagali, da je kamenje letelo prek pa te stvari ali pa da jih je en metal...:)

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
grims-1.gif

Resno no, kako to, da "znajo" energijo vode izmeriti le bajaličarji in bioenergetiki?
confused-1.gif

Obrača palice, povzroča slabo počutje ter še n drugih neumnosti, a teh strašnih energij ne zmore zmeriti noben znanstvenk
evil.gif
Kolikor sem mu gledal v zapestje, pod prste ipd. (skeptičnost.press), je imel roke POPOLNOMA na miru. In do decimetra natančno je v največji suši (pri nas ni bilo nekega pametnega deževja med avgustom lani in aprilom letos) določil vodno žilo, eno izmed redkih ki gre čez našo zemljo... Tast je približno vedel, kje bi naj bila žila (+ - 20 m), temu človeku ni niti z besedico omenil, da bi sploh naj bila kje vodna žila, on je prehodil celotno območje in natančno določil, kje je potrebno vrtat, tudi globino, kje se bi naj nahajala (glede globine se je zmotil za cca pol metra). So mojstri prišli, zvrtali 14 cm široko luknjo do globine dobrih 11 m, na slabih 10 m globine so "presekali" ali pa "štrajfnili" žilo, ki jo je tisti bajaličar našel in določil.

Luknja je zvrtana, potopna črpalka nameščena, vse priklopljeno, le še vodni betonski podzemni rezervoar moram sfiniširat (z Hidrozanom, za katerega sem zvedel v drugi temi na tem forumu).

In ja, tudi jaz sem bil nekoč skeptik glede teh vodnih energij, pa že dolgo časa nisem več. Sem pa skeptik glede metanja posode in ne vem česa še iz strani duhov, satanov ali podobnih pravljičnih bitij.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Slabo si gledal. Prstov/zapestja NI imel pri miru
grims-1.gif

Vodnih energij ni. Nikoli jih ni bilo in nikoli jih ne bo.
Je pa bila in bo žal kot kaže še dolgo obstajala naivnost. Ter osebki, ki obvladajo rokohitrstvo
tongue-1.gif

P.S. Kjerkoli koplješ, boš slej kot prej naletel na vodo.

• Objave ne odobravam

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če držiš paličici na meji, je za prekrižanje dovolj tako majhna sprememba v naklonu paličic, da tega ne boš opazil pa če gledaš počasen posnetek. Nekateri ki to delajo po moje na koncu že sami sebi verjamejo.
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Randi sta fajn
grin1.gif

P.S. Randijev miljonček še vedno čaka na kakšnega bajaličarja. Le dokazati more, da njegova palica res deluje
evil.gif

• Objave ne odobravam

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Slabo si gledal. Prstov/zapestja NI imel pri miru
grims-1.gif

Vodnih energij ni. Nikoli jih ni bilo in nikoli jih ne bo.
Je pa bila in bo žal kot kaže še dolgo obstajala naivnost. Ter osebki, ki obvladajo rokohitrstvo
tongue-1.gif

P.S. Kjerkoli koplješ, boš slej kot prej naletel na vodo.
Madona, si brihten...
Nisem nikoli rekel, da je imel dve majni paličici, ampak konkretno leskovo rogovilo, z cca. 1,5 cm v premeru, ki je enostavno ne moreš kar tako ob mirujočem položaju rok zasukat za 360 stopinj. Seveda je bila na koncu vsa prežvekana... Za mestne ljudi, to pomeni, da je bila na nek način zverižena na mestu, kjer jo je obrnilo. In leskovo rogovilo sem mu jaz osebno v bližnji hosti odrezal...

Se strinjam, na ravninskih predelih boš res prej ko slej prišel do vode, ker je podtalnica na nivoju reke... Tam je voda povsod, le do nivoja reke moraš prit (dravsko polje npr.). V neravninskih predelih pa to ne drži.

Sicer pa, jest5, brez skrbi, sva oba s tastom dobro gledala, sploh ker takšna ozka vrtina ni niti malo poceni. In tako kot je rekel, tako je tudi bilo, pa smo se prvič videli, prvič je bil takrat pri nas.

Se pa umikam iz te debate o vodi, ker se mi zdi brezveze debatirat z nekom, ki je doma na drugem koncu države in očitno ve več od tistega, ki je bil zraven in je zaradi lastne skeptičnosti bil zelo pozoren, kaj bajaličar počne.

Naj bo po tvoje, v Žikarcah so bili na delu Gabriel in njegovi pajdaši, ki so zaradi zdolgočasenosti začeli metat predmete po hiši, močna vodna žila pod hišo pa ni imela nikakršne vloge...
rolleyes-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Citat:
močna vodna žila pod hišo pa ni imela nikakršne vloge.
Vidiš, saj ti gre
smirk-1.gif

Pa randijev miljon tudi nastrpno čaka na tvojega bajaličarja. Tisto karto za letalo bo pa že spraskal skupaj, saj se bo vrnil bogat
evil.gif

• Objave ne odobravam

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
grims-1.gif

confused-1.gif

evil.gif
bajalica je samo indikator , vodo pa ,,voha,, človek po intuiciji , podzavestno , najverjetneje po zgradbi terena . To znanje je človek obvladal že v pradavnini, seveda ni rabil bajalice, kot je tudi žival ne rabi. Danes pa redki ,ki jim je še ostalo nekaj od te izumrte sposobnosti rabijo bajalico ,ki jo ,,krmilijo,, podzavestno z minimalnimi nezavednimi premiki in služi samo kot ,,povezava, med podzavestnim in zavestnim.
človeku so včasih takšna znanja omogočila preživetje , obvladali pa so jih seveda samo tisti od boga dani , vi drugi od opic narejeni ,ste se seveda šlepali na nas , kar še danes počnete in brez naših sposobnosti vaše ovijalke, že davno ne bi bilo več.
Če nekaj ne obvladaš to zanikaš in če ne obstaja ti ni treba obvladat
grims-1.gif

Jst, npr. najdem lokacijo šmarnice na 150-200m , če sem zelo žejen, pa tudi drugo pijačo in to brez bajalice.
cheer.gif

Poskusi s čokolinotom .......
hysterical-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
priden.gif

So ti v norišnici znova priklopili net?
čokolinar
uf-1.gif
, pazi na sovražni govor , ,,psihiatrična bolnišnica,, se reče
....sicer pa zastopim de ne veš, ker se ta napis samo od zunaj vidi
evil.gif

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
ahja, ne da mi miru, jest5 in ostali skeptiki, kaj menite o bioenergetskem zdravljenju, konkretno o Domančiču? in kako ga razlagate, posebej njegovo uspešnost?
btw, to ni tista izkušnja o kateri sem govoril, sem pa bil v stiku tudi s tem gospodom...

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
A si ga moral privlečt v to temo
evil.gif

Zadeva deluje, preizkušeno in videno dvakrat, tu pa tisti, ki se niso prepričali, ne morejo debatirat, ker sem jaz bi isti pred tem, ko sem videl in preizkusil.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Čakam da kak skeptik odgovori
smile-1.gif

In ja, mogu sem ga prvlečt, da vidm kako znalci tule komentirajo njegove dokazane sposobnosti...:)

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 007 pravi:
ahja, ne da mi miru, jest5 in ostali skeptiki, kaj menite o bioenergetskem zdravljenju, konkretno o Domančiču? in kako ga razlagate, posebej njegovo uspešnost?
btw, to ni tista izkušnja o kateri sem govoril, sem pa bil v stiku tudi s tem gospodom...

AIDS je že pozdravil?