Vprašanje za 8888

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
KSZ

Zadnjič sem gledal na NGC ali Discovery oddajo Superhuman...bil model, skozi kateerga so napeljali tok, drugi je bil močan kot nevemkaj, tretji je bil slep in imel sluh tako razvit, da je kolesaril po ulici normalno in spoznal predmete na osnovi odbijanja zvoka, potem so bili eni ptroci, ki so bili magnetni, itd....domančič je pač eden izmed teh posebnežev, no big deal.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
ahja, ne da mi miru, jest5 in ostali skeptiki, kaj menite o bioenergetskem zdravljenju, konkretno o Domančiču? in kako ga razlagate, posebej njegovo uspešnost?
btw, to ni tista izkušnja o kateri sem govoril, sem pa bil v stiku tudi s tem gospodom...

AIDS je že pozdravil?

1. si popolnoma off point, ampak drugega od bimbeka kot si niti nebi pricakoval

2. se ti zdi da je bolezen za katero umre manj kot 5 ljudi na leto v Sloveniji, podrocje, na katerga bi se mogu Domancic osredotocat?

3. da ti pomagam razumet, ker sam od sebe, vidim, da ne bos dojel. govorimo o energiji, za katero ni pojasnila, dokazi da obstaja pa so...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
močna vodna žila pod hišo pa ni imela nikakršne vloge.
Vidiš, saj ti gre
smirk-1.gif

Pa randijev miljon tudi nastrpno čaka na tvojega bajaličarja. Tisto karto za letalo bo pa že spraskal skupaj, saj se bo vrnil bogat
evil.gif
Vidiš, kake oslarije govoriš... Randijeva voda je mirujoča, jaz pa govorim o podzemnih vodah, ki so v premikajočem stanju. Trajbleš nekaj v tri krasne...

Citat:
Uporabnik 007 pravi:
ahja, ne da mi miru, jest5 in ostali skeptiki, kaj menite o bioenergetskem zdravljenju, konkretno o Domančiču? in kako ga razlagate, posebej njegovo uspešnost?
btw, to ni tista izkušnja o kateri sem govoril, sem pa bil v stiku tudi s tem gospodom...
Zakaj si moral to omenit? Ti bo jest5 rekel, da ni znanstveno dokazano in da so to samo finte, ki jih dela s prsti...
Kot je že Denis napisal, oddaja Superhuman. Ampak tudi to je verjetno po jest-ovo TV finta, ker ni znanstvenih dokazov za njihove sposobnosti...
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Tudi njega čaka miljon pri Randiju. Samo pokazati mu more, da njegovo pacanje res deluje. Torej kaj še čaka? (ja ja, saj vem, je skromen in si ne želi bogastva, standardni izgovor)

Bioenergija, homeopatija,... je vse glih. Ne, ni neke skrivne energije, s katero ti osebki kao opravljajo. Če bi bila, bi se jo z lahkoto izmerilo

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
močna vodna žila pod hišo pa ni imela nikakršne vloge.
Vidiš, saj ti gre
smirk-1.gif

Pa randijev miljon tudi nastrpno čaka na tvojega bajaličarja. Tisto karto za letalo bo pa že spraskal skupaj, saj se bo vrnil bogat
evil.gif
Vidiš, kake oslarije govoriš... Randijeva voda je mirujoča, jaz pa govorim o podzemnih vodah, ki so v premikajočem stanju. Trajbleš nekaj v tri krasne...

Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Zakaj si moral to omenit? Ti bo jest5 rekel, da ni znanstveno dokazano in da so to samo finte, ki jih dela s prsti...
Kot je že Denis napisal, oddaja Superhuman. Ampak tudi to je verjetno po jest-ovo TV finta, ker ni znanstvenih dokazov za njihove sposobnosti...
evil.gif

Ni problema, bo Randiju pokazal svoje znanje na odprtem. Naj ga ne bo strah, saj kao obvlada.

Res žalostno v kakšne neumnosti nekateri s takšno lahkoto verjamete.

• Objave ne odobravam

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
So dokazovali...recimo oni ta močni je nekako imel velik pospešek na začetku stiska, veliko večji kot drugi...en je bil, ki je živi kalkulator in izračuna množenje, korene itd. pre, kot človek vtpka v kalkulator...no njega so dali na CT in je imel vklopljen nek del možgan zraven dela za matematiko, tak da ja, so kar dokazovali...
O domančiču pa je pač film, kjer je z rokami kristaliziral sol oz so se kristali soli spremenili v rože
grin1.gif

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
jest5, kaj pa ce te sokiram z dejstvom, da so na istitutu jozef stefan analizirali vpliv energije, katere posrednik je domancic in prisli do presenetljivih iznajdb? se ime znanstvenika, ki je bil poleg ti lahko priskrbim in ga lahko poklices in preveris
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
tisto kar je denis napisal, brez vsakrsnega drugega sevanja, so kristali soli spremenili formo, iz nepravilnih kvadratnih oblik kristalov raztopljenih v vodi (ce se be motim), v razlicne pravilne simetricne oblike.

remember, to je znanstveni poskus z vso metodologijo zadaj, tisto kar jest5 in ostali trdil, da ne obstaja...da je larifari...ne vem, ce bi znanstvenik ki deluje tudi v okviru ijs, sel v blamazo in trdil nekaj kar ne obstaja, posebej ker so naredili empiricni poskus...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
jest5, kaj pa ce te sokiram z dejstvom, da so na istitutu jozef stefan analizirali vpliv energije, katere posrednik je domancic in prisli do presenetljivih iznajdb? se ime znanstvenika, ki je bil poleg ti lahko priskrbim in ga lahko poklices in preveris
wink-1.gif

V bistvu niso. Je pa na Štefanu par odpadnikov, ki med drugim tudi prodajajo meglo na "inštitutu" Bion. Ti pa znajo marsikaj izmeriti
evil.gif

Sicer pa, miljon pri Randiju čaka. Naj ga gre iskati

Citat:
Uporabnik 007 pravi:
tisto kar je denis napisal, brez vsakrsnega drugega sevanja, so kristali soli spremenili formo, iz nepravilnih kvadratnih oblik kristalov raztopljenih v vodi (ce se be motim), v razlicne pravilne simetricne oblike.
Pridi kdaj na obisk v soline. Boš tega videl na kupe. Zadevo prodajajo kot "solni cvet" Na začetku kristalizacije imaš vedno pravilne, lepe oblike.

• Objave ne odobravam

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
aha, potem so si spremembo oblike kristalov izmislili? tale bion pustmo ob strani, mislm da ta ki je bil poleg pri teh poskusih ni z biona, mogoce se motim, ampak mislm da je iz elektrotehnike, ne me drzat za besedo, sem ze mal pozabu...

ok, potem pa pejmo dalje, obstajajo klinicne raziskave kjer je dokazal, da lahko ozdravi marsikaj?

mors vedt da sem najboljse prihranil za na konec :devil:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
aha, potem so si spremembo oblike kristalov izmislili? tale bion pustmo ob strani, mislm da ta ki je bil poleg pri teh poskusih ni z biona, mogoce se motim, ampak mislm da je iz elektrotehnike, ne me drzat za besedo, sem ze mal pozabu...

ok, potem pa pejmo dalje, obstajajo klinicne raziskave kjer je dokazal, da lahko ozdravi marsikaj?

mors vedt da sem najboljse prihranil za na konec :devil:

Aha, če je bil iz elektrotehnike(ozeroma je bolj FRI), potem vem, kdo je bil. Mešalec megle Koronenko
hysterical-1.gif

Lej, pol pa res ne vem, zakaj ne gre po svoj miljon, če ima tudi klinične dokaze
confused-1.gif

Pa ne samo to, na voljo je še več nagrad

Nazadnje urejeno:
  • Objave ne odobravam

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Recimo zato, ker ima ded dovolj denarja, ker je tale scena z zaprtimi kuvertami daril odlična, kar se tiče davkarije...
smile-1.gif

Glej saj vem, da je težko, ampak sam sem videl stvari (in ti bi jih tudi) o katerih je malo fookjeno govorit, če si kolko tolko pri pameti...

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
si me prpravu, da sem posurfal, to je prof.dr. Anton Jeglic, univ.dip.inz.el., s katedre za merjenje in robotiko...

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Recimo zato, ker ima ded dovolj denarja, ker je tale scena z zaprtimi kuvertami daril odlična, kar se tiče davkarije...
smile-1.gif

Glej saj vem, da je težko, ampak sam sem videl stvari (in ti bi jih tudi) o katerih je malo fookjeno govorit, če si kolko tolko pri pameti...

jst jih pa nisem samo videl, pac pa dozivel...zato pa pravim, da je neka visja energija, ker vem, ker sem jo izkusil...pa ne samo pri domancicu...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
si me prpravu, da sem posurfal, to je prof.dr. Anton Jeglic, univ.dip.inz.el., s katedre za merjenje in robotiko...

Če se nekaj meri, potem je to količina. Katera?
Sicer pa ja, Jeglič je na Bionu(ozeroma sodeluje z njimi)
grin1.gif

Pa še malo Jerneja
tongue-1.gif

Ter slavno domančičevo "krivljenje ljudi" ist princip

Nazadnje urejeno:
  • Objave ne odobravam

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
mislm, si pa dal forum najbolj indoktriniranih ljudi na svetu?!
wink-1.gif

mas pa v tej temi gajo, ki zeli povedat tocno to, kar jaz zelim...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Glede na to, da očitno vse veš in obvladaš, moraš bit znanstvenik vsaj na nivoju Einsteina, Hawkinga ipd. Pa čudno, da nisem nikjer zasledil, da Slovenija premore tako sposobnega in vsevednega človeka... Predvidevam, da si eden ključnih ljudi pri razvoju tega našega slovenskega raziskovalnega satelita.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Če nisi naiven, si indoktriniran? Zanimivo.

Sistemik, satelit je že narejen
grin1.gif

Nazadnje urejeno:
  • Objave ne odobravam

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Caki, ce dohtarji nebi bili indoktrinirani, nebi bili dohtarji?! A to lahko dojames? Oni si enostavno smejo privoscit, da bi priznali , da karkoli drugega obstaja, ki bi nekomu lahko pomagalo, kot konvencionalna medicina.

Lej itak nima smisla, ti si na svojem bregu jst na svojem, in se dereva preko jebeno glasne reke in ti si pac slisal tist kar zelis slisat, dejstva in ozdravljeni ljudje pa obstajajo, obstaja energija,k je nihce razen mogoce redkih lahko dokaze, pa ce ti verjames ali ne, enkrat bos zagotovo verjel, ce ne prej ob zadnjem izdihljaju
wink-1.gif