Randi in podobni čakajo. Menda se čudodelnik ne bo branil miljončka?Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Tuki si pa mal falil, jst vem da obstaja energija in zaenkrat sem bil v stiku samo z enim, ki je znal to energijo uporabit, da je zdravil ljudi.
In moja temeljna teza je, da se zaenkrat se ni nasel kerlc ki bi znal to razlozit. V zgodovini smo bili n-krat prica identicnemu vzorcu, odkritje, nejevolja mainstreama, zatisje, ponovna obuditev tez konje bil cas pravi in na koncu znalac, ki je znal zadevo dokazat in pojasnit, prakticno do takrat pa je ogromno kontroverznih teorij, ki so danes sprejeti kot aksiomi, ravno tako bilo oznaceno za sarlatanstvo/carovnistvo, ...
Trenutno 007 pravi: jaz vem da obstaja energija.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Marsikateri znalec govori takole: "Tega ni in to ne obstaja, ne znam pa svojih trditev dokazat."
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Trenutno 007 pravi: jaz vem da obstaja energija.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Marsikateri znalec govori takole: "Tega ni in to ne obstaja, ne znam pa svojih trditev dokazat."
Vendar tega ne more dokazati ali razloziti.
tko da priblizno ostanemo na istem offtopicu
Za vse je kriv Denis, ker je nalepil članke, kako se je v Žikarcah Gabriel rešil svojih frustracij in kako je tamkajšnji farni župnik nagnal Gabriela tja, od koder je prišel...Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
BTW......kam gre pa odvečna juha
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Si si že kdaj ogledal kakšno to oddajo?
http://www.rtvslo.si/duhovniutrip/arhiv.php
Izredno zanimiva oddaja. Sami nosilci razvoja družbe.
Odlično združujejo več vej znanosti: tehniko (da impresionirajo), psihologijo (da prepričajo), in ekonomijo (da zaslužijo).
Ob slučajnem ogledu parih teh oddaj sem ugotovil, da je to zabavnejša oddaja od Monthy Pythonov.