Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Prideš pomagat vohat, da ne bom sameval?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jah, to pa vejo kalbo pa Alenka.
Kamioni na cesti so tudi po 200 jurjev.
Ko enkrat te promenade ne bo več, se lahko zgodi da se nam bo kolcalo po njih.
Najbrž so od komunale ali pa cestarjev. Oboje plačuje kalbo z veseljem.
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Grosuplje mesto???
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Moraš biti pa res v bogatem delu mesta, da si našel JD vreden 200.000 EUR in to kar tri.
Da ni mogoče vonj mestne kanalizacije?
Ajd daj kako sliko tega kupa novih (do dve leti starih)traktorjev za 200 jurjev v tvoji okolici. Pa ne sedaj iz kakšnega sejma.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A si frajer ti spet brihten? Rabiš spet kako fotko? Sam pol ponavad stisneš in utihneš.
Dva sta mim nove šoleCitat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Vem za status mesta. In sem crknil od smeha pred desetimi leti (plus minus) ko je to spalno naselje dobilo ta status. Ima pa celo štiri krožišča, pet če štejemo še Cikavo (a sem kakšnega zgrešil?). Skoraj več kot Ljubljana
Kje so pa semaforji? Jaz v Grosuplju vidim semaforje samo kadar prekopavajo kako cesto ...
Drugače pa ja, eni fantje pretiravajo s traktorji, Kaj češ, z nečim se mora metat ven... Je pa tudi res, da čim imaš par hektarjev konkretnih njiv za obdelat, potrebuješ soliden traktor. Po možnosti takega da ko stopiš dol z njega tudi ostaneš na nogah. Kdor je že bil cel dan na fergusončku, univerzalčku staremu zetorju ... ve o čem govorim. Ostali pa itak ne boste verjeli.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ajd daj kako sliko tega kupa novih (do dve leti starih)traktorjev za 200 jurjev v tvoji okolici. Pa ne sedaj iz kakšnega sejma.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A si frajer ti spet brihten? Rabiš spet kako fotko? Sam pol ponavad stisneš in utihneš.
Sem prepričan da jih preštejes na prste ene roke v radiju 20km...
Sploh glede na to da se sedaj proda samo četrtino traktorjev (v primerjavi z najboljšimi leti). Proda se jih namreč samo 2% v primerjavi z avti.
Ne najdem podatkov kjer bi dobil.podwtek o količini traktorjev nad 200 jurji.