Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
A še zmeraj jokate ?? Ma jest sem se že navadil,ker imam zasmrajene vse cunje zunaj,ko se sušijo z brisačami vred.Tako,da ko imam odprto okno ob gnojenju se sploh nič ne opazi !
Ja kmeti imajo doba štalo in uživajo v kmečkem življenju,mi pa dobimo dober občutek življenja na deželi,ko dobimo tiste naravne dišave direkt v bajto. Upam,da nam ne računajo kak prispevek za naravni zrak?
Zakaj imam občutek da imajo probleme z vonjavami in domačimi žvalmi samo prišleki, priseljenci, no sedaj je moderno jim reči migranti
Jaz na tole gledam da je kmet imel krave preden je bila tam fensy sosedova hiša in se ti njemu prilagajaj, edinole če boš kot migrant...
Sandra imaš napačne občutke. Rodil sem se tukaj,kot tudi moji stari starši in imeli smo kmetijo in cenim kmetovanje !
Ne odobravam pa polivanje gnojevke večkrat na isto parcelo in stran od kmetev ko jo vozijo na travnike v najemu ! Sploh pa sovražim idiote,ko vozijo brez da bi bila kakšna napoved dežja,ker potem dobesedno več dni smrdi v hiši bolj kot zunaj ali v hlevu !! ŠTEKAŠ ?