Voznik brez moralnih vrednot...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Načeloma na takega kretena ne trznem in se mu ne pustim sprovocirat, kam naj grem, v graben? Se pa zgodi, da kakšen res pretirava, ko je na voznem pasu pet kamionov, pred mano deset avtov, vodi umirjevalec prometa, ki gre mimo kamionov 110 max, [cenzura] zadaj pa nabija z dolgimi. Takemu se tudi jaz rad umaknem med dva kamiona, mu dam prednost in za njim začnem nažigat dolge, žmigavec in hupo. Verjetno izpadem podoben [cenzura], kot on, samo paše pa. Najraje to počnem z BMWjem, kjer sem itak okarakteriziran za nesposobneža. Takrat se mu ne snamem z riti tudi še, ko je že dovolj prostora.

Res si bom kupil Navaro, na streho namontiral par kilovatov luči, potem mi pa bledndaj, [cenzura] nedodelan.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Isto je ce pustis na prehitevalnem varnostno razdaljo, ti zacnejo takoj blendat ali te prehitevat po desnem pasu.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.091
1.040
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Isto je ce pustis na prehitevalnem varnostno razdaljo, ti zacnejo takoj blendat ali te prehitevat po desnem pasu.

če voziš 100, potem je povsem upravičeno

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
tud če jih 10 pred tabo pa 15 na desnem pasu?
rolleyes-1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Jaz se pa takemu vedno umaknem, pa naj blenda tistemu pred mano in mu vozi za ritjo, če bo uspev prilezti kaj bolj naprej
smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:

če voziš 100, potem je povsem upravičeno

Kje tocno si ti v textu uspel razbrati da vozim 100? Aja zato ker je varnostna razdalja, to takoj pomeni da sem pocasen, bi moral tvojo taktiko izbrati in vozit na prehitevalnem 3m za ritjo vozila pred mano, ker ce temu ni tako v glavah idiotov, si takoj pocasen in oviras promet.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.091
1.040
113
Nikjer nisem razbral da voziš 100, niti ni to point , lahko bi napisal tud 110 al pa 80.
Gre se za to, da se eni dobesedno prlimajo na levi pas in tam ostanejo do izvoza, ne glede kaj se dogaja in ne glede koliko vozijo
......to lahko vidiš vsakodnevno na naših AC......Levi pas dobesedno zabit......na levem pa 50% manj avtov......
In roko na srce na naših AC je več takih ki se limajo na levi pas , kot pa onih ki dejansko prehitevajo po desni iz golega užitka.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Potem tako povej, kajti tega je itak prevec da se vozijo kar tako 100km/h po prehitevalnem pasu in ne smirglajo zive sile, in se jim zdi zaman vozit 3km/h manj na voznem pasu.

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Da imam jaz firmo, ki se ukvarja s prevozi - torej ti je avto/kombi/tovornjak kruh..pa zvem da en šoferček dela z njim kot svinja z mehom...ma nabijem ga na ku...

Korelacija med agresivnostjo in spolno usmerjenostjo torej obstaja? Ko so nekateri jezni, postanejo geji ... nabiljali bi na ku***

Odslej bom zagotovo upošteval varnostno razdaljo.
evil.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

Kaj sem doživel včeraj. Vozim po gorenjski AC proti Lj tam med 110 in 120 po voznem pasu (sem bil s kemperjem) in vidim v ogledalu daleč za mano pugija 206, ki dela kolono na prehitevalnem, čeprav na voznem ni bilo nobenega.

Enim je dopeesdilo in so šli prehitevati po desni, ampak pugi je še naprej vztrajal na prehitevalnem. Ok, si mislim, dajmo naredit dobro delo in pa da vidim, katero bitje je za volanom. Zmanjšam na 100, da bi me čim prej dohitel in prehitel in se potem menda ja vrnil na vozni pas. Guess what? Tako kot sem jaz zmanjšal, je zmanjšal tudi on. Sem pospešil jaz nazaj na 120, je pospešil tudi on. Skratka, prilagajal se je moji vožnji, le da to ni počel na voznem, ampak na prehitevalnem ene 50-100m za mano. Jaz vmes večkrat prehitim in se vrnem nazaj na voznega, on še kar na prehitevalnem ... wtf?

No, na Torovem sem ga izgubil, malo pred Šentvidom me je spet dohitel. And guess what? Še vedno zabetoniran na prehitevalnem.
bonk.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.647
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:

Kje pa piše, da je minimalna hitrost na avtocesti 60?

v zakonu.

Lahko prosim direktni citati iz zakona?

Jaz vem, da na AC smejo le vozila, ki po podatkih proizvajalca dosežejo vsaj 60 km/h - nikjer pa ne piše, da se ne smejo manj voziti.
(Če bi namreč bilo določilo tako, bi se moral tudi ob "zero vidljivosti" (ali popolni poledici) peljati vsaj 60 km/h - sicer bi bil v prekršku.)

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:

Kje pa piše, da je minimalna hitrost na avtocesti 60?

v zakonu.

Lahko prosim direktni citati iz zakona?

Jaz vem, da na AC smejo le vozila, ki po podatkih proizvajalca dosežejo vsaj 60 km/h - nikjer pa ne piše, da se ne smejo manj voziti.
(Če bi namreč bilo določilo tako, bi se moral tudi ob "zero vidljivosti" (ali popolni poledici) peljati vsaj 60 km/h - sicer bi bil v prekršku.)

Zato pa moraš ob teh primerih prilagoditi hitrost razmeram na cesti, pa še v večini primerov so table, kjer je oznaka za hitrost (taka kot je npr. pred izvozom Brezovica, če greš proti Primorski), tako da tvoj argument pade v vodo
smile-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.647
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Kateri moj argument?!? Kje pa jaz kaj "trdim"?
rolleyes-1.gif

Pred mano eden trdi, da se pa AC ne sme peljati manj kot 60 km/h - in jaz ga pozivam, da svojo izjavo podkrepi s citatom iz zakona.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Vozi kolona treh avtodomov in nekaj avtomobilov v koloni po prehitevalnam pasu okrog 85km/h, vozni pas pred mano je prazen.Kaj naj naredim? Sem jih pač prehitel po desni, kar je verjetno prekršek.Bi pa verjetno moral tiste na levi izločit iz prometa in zalimat katero okrog ušes, ali sem morda preveč nestrpen in nasilen?

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Oni so v prekršku, ti pa tudi. Tvoj prekršek je hujši, tako da če bi vas videl policaj, bi ustavil in kaznoval najverjetneje tebe.
Ja, nasilen si.
grin1.gif

corsol

Guru
11. mar 2010
3.091
1.040
113
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Vozi kolona treh avtodomov in nekaj avtomobilov v koloni po prehitevalnam pasu okrog 85km/h, vozni pas pred mano je prazen.Kaj naj naredim? Sem jih pač prehitel po desni, kar je verjetno prekršek.Bi pa verjetno moral tiste na levi izločit iz prometa in zalimat katero okrog ušes, ali sem morda preveč nestrpen in nasilen?

vsak normalen jih bo prehitel po desni,................je.i ga prekršek gor ali dol, a uni retardi ki očitno z glavo sploh niso na cesti so pa biseri in vzor kako se vozi.....
Lahko pa si "nesramen in nestpen" in jim blendaš , ...trobiš...morda se bo kdo celo premaknil na desno....

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz

Kaj sem doživel včeraj. Vozim po gorenjski AC proti Lj tam med 110 in 120 po voznem pasu (sem bil s kemperjem) in vidim v ogledalu daleč za mano pugija 206, ki dela kolono na prehitevalnem, čeprav na voznem ni bilo nobenega.

Enim je dopeesdilo in so šli prehitevati po desni, ampak pugi je še naprej vztrajal na prehitevalnem. Ok, si mislim, dajmo naredit dobro delo in pa da vidim, katero bitje je za volanom. Zmanjšam na 100, da bi me čim prej dohitel in prehitel in se potem menda ja vrnil na vozni pas. Guess what? Tako kot sem jaz zmanjšal, je zmanjšal tudi on. Sem pospešil jaz nazaj na 120, je pospešil tudi on. Skratka, prilagajal se je moji vožnji, le da to ni počel na voznem, ampak na prehitevalnem ene 50-100m za mano. Jaz vmes večkrat prehitim in se vrnem nazaj na voznega, on še kar na prehitevalnem ... wtf?

No, na Torovem sem ga izgubil, malo pred Šentvidom me je spet dohitel. And guess what? Še vedno zabetoniran na prehitevalnem.
bonk.gif

Zakaj nisi šel 50?
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:

vsak normalen jih bo prehitel po desni,................je.i ga prekršek gor ali dol, a uni retardi ki očitno z glavo sploh niso na cesti so pa biseri in vzor kako se vozi.....
Lahko pa si "nesramen in nestpen" in jim blendaš , ...trobiš...morda se bo kdo celo premaknil na desno....

He he, nisi ti še moje hupe slišal, vsakega mazača na prehitevalnem zbudi, ko dobi še rentgen z dolgimi, je hitro red.