Voznik brez moralnih vrednot...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Gre se za to, da se eni dobesedno prlimajo na levi pas in tam ostanejo do izvoza, ne glede kaj se dogaja in ne glede koliko vozijo
......to lahko vidiš vsakodnevno na naših AC......Levi pas dobesedno zabit......na levem pa 50% manj avtov......
In roko na srce na naših AC je več takih ki se limajo na levi pas , kot pa onih ki dejansko prehitevajo po desni iz golega užitka.

Zanimivo tudi, da po dvopasovnicah ala vpadnice ipd., kjer sta oba pasa enakovredna, večina ljudi vozi po levem. Primer izvoz iz ac za Maribor jug; levi pas bo šel konstantno okoli 100, čeprav je omejitev 70 in so intervali na semaforju tako nastavljeni, da če voziš 70, boš priletel na zeleno. Ampak ne, ljudje očitno raje pospešujejo in ustavljajo - stop&go.

Dygscxpixm

Fizikalc
2. jun 2009
396
70
28
Sončna Štajerska
KSZ

Nekaj nalepk, primernih za priložnosti, kakršne opisuje uvodni post.

die_tailgater_scum_bumper_bumper_sticker.jpg

tailgating_is_idiocy_sticker.jpg

no_tailgating_bumper_bumper_sticker.jpg

to_the_tailgater_bumpersticker.jpg

dont_tailgate_a_sicilian_bumper_bumper_sticker.jpg

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Vozi kolona treh avtodomov in nekaj avtomobilov v koloni po prehitevalnam pasu okrog 85km/h, vozni pas pred mano je prazen.Kaj naj naredim? Sem jih pač prehitel po desni, kar je verjetno prekršek.Bi pa verjetno moral tiste na levi izločit iz prometa in zalimat katero okrog ušes, ali sem morda preveč nestrpen in nasilen?

vsak normalen jih bo prehitel po desni,................je.i ga prekršek gor ali dol, a uni retardi ki očitno z glavo sploh niso na cesti so pa biseri in vzor kako se vozi.....
Lahko pa si "nesramen in nestpen" in jim blendaš , ...trobiš...morda se bo kdo celo premaknil na desno....

He he, nisi ti še moje hupe slišal, vsakega mazača na prehitevalnem zbudi, ko dobi še rentgen z dolgimi, je hitro red.

A imaš kaj takega:
https://www.youtube.com/watch?v=icnRMW6P9nc&feature=related

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Čak mal, s tem koga v grob spraviš. Čist regularno v Phedri. Švaba je bolj nežen.
V kerem filmu sta se dva norca prevažala okoli v Miniju s hupo od lokomotive gor?

Nazadnje urejeno:

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Obstajajo tudi filmčki na YT, kjer se nekje po Ameriki vozijo z enim starim avtom z vgrajeno hupo od lokomotive in strašijo folk... je pa to že gOLD...

MatejSed1

Zelenc'
2. avg 2012
12
0
1
Te filmčke sem pa gledal nekaj let nazaj. Najboljši del mi je ko jih ustavi policija in začne policaj gledati po pokrov motorja, v tistem trnutno pa potrobijo, policaj ša se tako ustraši da z glavo udari v pokrov motorja
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne ne, to je bila komedija, taka z igralci, ki so plačani, režiserjem in vso ostalo navlako.