Voznik brez moralnih vrednot...

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
malo je catch da je poudaril da ima nalepko..in ta ga bo rešla na tem svetu
bonk.gif
Ne nalepka. Kolikor sem zaznal iz njegove besedila je znorel, ker se mu je nekdo upal limat na rit, ko je imel svojega otročka v avtu. In potem marsikdo postane izjemno občutljiv na vse dogodke. Ker predvidevam, da se mu ni prvič kdo tako limal na rit, pa prej ni bilo histerije. In če kdo tako odreagira, potem ni za volan.
Take debile pač čimprej spustiš naprej in naj se sam ubije. Pa če je zaradi tega treba tempomat ugasnit ali malce pobremzat, ne dobit napada panike
evil.gif

PS: V nobenem primeru ne zagovarjam voznika kombija. Prekratko varnostno razdaljo bi morali striktno kaznovati policisti, ne pa da se jajcajo če greš 20 km/h prehitro po prazni AC. Recimo v Nemčiji te kar pokasirajo za to.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.302
1.925
113
sem ravno na mojru videl (od hraveške pošte)...je imel zadaj na kombiju nalepko nekao v tem smislu:

'080 26 26 26

Pokličite in povejte kako vozim'.

wink-1.gif
Je bil na nek novejši kombi - torej so vozniku tudi na tak način prirezali krila in poskrbeli, da jim ga ne uniči zaradi svoje objestne vožnje.

Sicer pa..če veš da je bil TNT, veš dan, veš smer, veš uro...kliči na upravo fimre (poskušaj dobiti čim višjega po rangu) in jim povej dogodek - verjemi da bojo točno vedeli kater avto in kater voznik je bil takrat tam (imajo zelo poštimane urnike voženj). Ker za objestno vožnjo ni opravičila - poleg tega predvidevamd aima tudi zadaj na avtu nalepko, koliko sme vozit.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Sicer pa..če veš da je bil TNT, veš dan, veš smer, veš uro...kliči na upravo fimre (poskušaj dobiti čim višjega po rangu) in jim povej dogodek - verjemi da bojo točno vedeli kater avto in kater voznik je bil takrat tam (imajo zelo poštimane urnike voženj). Ker za objestno vožnjo ni opravičila - poleg tega predvidevamd aima tudi zadaj na avtu nalepko, koliko sme vozit.
Sam sem enkrat to naredil za voznika ene slovenske firme. Poslal mail na direktorja in na splošen mail. Misliš, da sem dobil odgovor
grims-1.gif
?

...nisem

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Kolk mate enih prigod. Ste se mogoče vprašali, da tudi sami prispevate k temu. Jaz pač ne morem vplivat na nasproti vozečega, da mi seka. Tudi ne, da mi da gas ob prehitevanju, tudi ne, da kljub smerokazu in že moje prehitevanju skoči spredaj vozeči pred mano. Nikoli mi pa niso blendal na AC, nikoli nisem nikogar zadrževal na AC, ravno tako na magistralni ne. Lepo sodeloval, da je šel naprej in rešeno. In odpiralec teme, tista nalepka tebe ne bo rešila, ker mamo tolk debilov po cesti, da je že vse prosto po prešernu. Zakaj dnevno poka med LJ in cestnisko postajo Log? Ja jaz rečem, da nima hitrost nobene veze, ampak gledanje po GPS-u, Garminu, telefonu, navigaciji, branje časopisa. Tam je FAKING RAVNINA v 3pm. Ampak jebat ga, dokler bo prometnik kaznoval tistega, kateri je desno obvozil mečkača na AC in ne dejanski vzrok, potem maš lahko ti še tri nalepke zadaj, pa je brezveze.
wink-1.gif
zmaga.gif

PS: Se mi kar dozdeva kasni odpirajo teme....taki, k jih po desni prehitevamo, pa blendamo jim.
hysterical-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kar se ne pomeni, da doticni ni dobil vzgojne...
wink-1.gif
Saj veš: komunikacija kaže na kulturo firme
wink-1.gif
. Še nisem videl firmo, katera bi imela vse pošlihtano, pa ne bi odgovarjala na komunikacijo.

Pa btw. voznik ni izsiljeval avtov, itd., temveč je vozil po sredi ceste, potem pa na prehodu za pešce kmalu zbil otroka.
Potem mi je bilo svinjsko žal, da nisem policije klical.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.302
1.925
113
Saj ni potrebe da ti dobiš odgovor....a verjemi da je diretore poklical svojega voznička in ga povprašal zakaj igra rusko ruleto z osnovnim sredstvi, ki jim dajejo kruh.

Da imam jaz firmo, ki se ukvarja s prevozi - torej ti je avto/kombi/tovornjak kruh..pa zvem da en šoferček dela z njim kot svinja z mehom...ma nabijem ga na ku...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj pa potem ob nesrečah prvo rešujejo otroke in ženske, šele potem moške?

Od kje ta neumnost?

V prometnih nesrečah najprej rešujejo tiste z najbolj nevarnimi poškodbami.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hehe... si predstavljaš, pride rešilc na nesrečo, dedc ves krvav, reševalec pa najprej k ženi, k jo je odnesla brez poškodb, samo kakšna praska...

Ja, eni so gentlemani all the way!

ontopic:
ja, men so tud take zgodbice bolj malo vredne... tuki gor se nekateri razpišejo kot največje jokice. Pač to je promet. Vsem nam se nam dogajajo raznorazne neprijetne zadeve, pa ne pišemo tukaj o tem... to je promet, ve se kakšna je kultura, jest se tud takoj umaknem takemu, k se mu mudi - ne veš, mogoče se mu mudi pa v bolnico? mogoče žena rojeva zraven na sedežu? pač sputiš ga mimo... zmeri se najde plac na voznem pasu...

Da o raznoraznih nalepkah o nalepkah sploh ne govorim. K da bi v igrici dobil Shield, in bi bil nepremagljiv. Zakaj eni starši postanejo tako obsedeno zaščitniški, ko enkrat dobijo mulca? sej se cel svet ne vrti okoli njih...

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
ksz

Ne leti na avtorja, pac pa na splosno. Ne vem zakaj imajo eni na AC tak problem se spokati na vozni pas? Pa niti ne govorim o tistih, ki padejo z drugega planeta in vozijo 90 na prehitevalnem, ampak bolj o tistih, ki vozijo recimo 5/10 cez omejitev in zato mislijo, da imajo absolutno pravico biti na prehitevalnem, ces, saj sem ze jaz prehiter, nimas kaj prehitevati. Potem pa lagano prehitevajo, pa ceprav je med avti pol kilometra, ce pa se slucajno zadaj najde hitrejsi, pa se prav z uzitkom malo spustijo gas. Taki se potem tudi ponavadi pritozujejo, da se jim limajo za rit in da so vsi po vrsti zivcni in ne vem kaj... Ne vem zakaj se sam lahko tudi pri 160+ bp umaknem s prehitevalnega (v nemciji nobenemu ne pade krona z glave, tudi ce se mora pri 250 komu umakniti) ce vidim, da se mi kdo od zadaj priblizuje (oz sploh ze po defaultu ne kapiram tam). Cudno, nisem imel se nobene take prigode, da bi mi kdo kaksne stale pocel zadaj, ker pac vedno probam poskrbeti, da do tega sploh ne pride.. Eni pa to dnevno dozivljajo?
confused-1.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.310
828
113
nalepka otrok v avtu ? hahah, skor sm iz stola padu ko sem bral post avtorja. če te je strah pejt peš čez hosto z otrokom na hrbtu, ker ta nalepka je neumnost brez primere. ne glede na to ali jo imaš ali nimaš, se jst in mnogi ne oziramo na to. če is mečkač si pač mečkač, z nalepko ali brez. edino kar pa ima avtor prov, je pa to, da so ponavadi vozniki kombijev zelo objestni, saj bi radi čimprej vse razvozili in šli domov.

lp

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.534
855
113
Citat:
Moja zgodba od včeraj...gledam čez kamere, ko je šel avto ven iz dvorišča pa parkira vsak dan na istem mestu, in se pelje lepo vzvratno pa direkt v odbijač.
Zato pa je bog postavil odbijač na avto.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Gospod vseznalec, kaj ima pa nalepka veze z avtom ko je parkiran na parkirišču? A ti je vročina v glavo stopila?

A ti sploh znaš brat?? Jaz sem napisal tebi, da mu ne odgovarjaj, ker je troll. In nalepko si ti omenil oz. se obregnil ob njegov komentar. Jaz je nisem NIKJER omenjal.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Nalepka "Babica v avtu" je zelo koristna, da se vozniki ne razburjajo po nepotrebnem, ko začne babica delat neumnosti.

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
nalepka otrok v avtu ? hahah, skor sm iz stola padu ko sem bral post avtorja. če te je strah pejt peš čez hosto z otrokom na hrbtu, ker ta nalepka je neumnost brez primere. ne glede na to ali jo imaš ali nimaš, se jst in mnogi ne oziramo na to. če is mečkač si pač mečkač, z nalepko ali brez. edino kar pa ima avtor prov, je pa to, da so ponavadi vozniki kombijev zelo objestni, saj bi radi čimprej vse razvozili in šli domov.

lp

Verjetno si narobe razumel moj prvi post. Vozili smo v koloni po prehitevalnem. Naj se umaknem za kamion, da gre gospod mimo.
In potem naleti še na 5 vozil v vrsti?!?!
Ko smo prehiteli prvi kamion sem se umaknil.

lp