Voznik brez moralnih vrednot...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.056
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Glede nalepke otrok v avtu pa -

Ta nalepka je bedarija in ne vem zakaj bi bil zaradi tega bolj previden. Vedno je treba voziti varno, ne samo takrat, ko je v sosednjem avtomobilu otrok.

Če naj bi implicirala, da je otroško življenje vredno več od življenje odraslega, je pa spet... bedarija. Razen za AW starše tega otroka.

Zakaj pa potem ob nesrečah prvo rešujejo otroke in ženske, šele potem moške?

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
843
22
18
Še moj dogodek iz danes ...

Vozimo se skozi Koper po avtocesti proti Ljubljani. Mi na prehitevalnem pasu, vozi kolegova punca, na voznem pasu pa dohitimo en avto (vijolična Opel Corsa s PO registracijo, ostalih oznak ne vem), ki malo vijuga sem in tja. Naša voznica za vsak slučaj malo pobremza, ker ne ve, ali bo voznik na voznem pasu šel na prehitevalnega ali ne. Očitno se odloči, da ne bo šel in mi peljemo lepo svojo pot mimo. Potem pa se imbecil v corsi odloči, da nas prehiti po desni, zapelje direkt pred nas na prehitevalnega in zabremza na polno. Manjkalo je 5 cm, pa bi se mu zabili v rit. Potem je odpeljal na prvi izvoz dol z avtoceste.

Skratka, pyzdin dim iz vijolične opel corse s PO registracijo: če tole bereš, ti želim, da crkneš v najstrašnejših mukah
wink-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Sam eni imate pa res sumljive prigode....a ste sigurni, da so drugi cudni?
bonk.gif

Kakšne sumljive prigode? Vsakdan na naših cestah, prepolnih z arogantnimi prepotentnimi kreteni. Izsiljevanja, norenja, neupoštevanje predpisov... Vsakodnevno na sporedu.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.055
460
83
tam ko se terc po tori rola
Ne vem, zakaj se razpravlja o nalepki otrok v avtu, če je pa jasno, o čem gre uvodni prispevek. O kretenu, ki misli, da je en meter dovoljšnja varnostna razdalja. Ja, tudi jaz takšne bebce spustim naprej. Naj gredo, obenem pa si mislim ''če boš tako hitel, boš prehitro prišel tja, kamor se ti ne mudi''...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.003
6.230
113
blizu močvirne prestolnice
Mene zanima zakaj se nihče noče umakniti tem divjakom? Umakneš se, ne pa da ga ob živce spravljaš ker imaš po vsej verjetnosti naštiman tempomat!

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.068
11.168
113
malo je catch da je poudaril da ima nalepko..in ta ga bo rešla na tem svetu
bonk.gif

ne ne bo te, idiotov je mali milijon, tudi če greš peš srečaš kakšnega usekanca...pa smo tam.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
..a boš burek za tle al za po peš? Za po peš ne, mi lahko še kdo za ritjo hodi, pa ga zarad strahu lahko spustim iz rok...

Jeba je tale peš ja...
evil.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Sam eni imate pa res sumljive prigode....a ste sigurni, da so drugi cudni?
bonk.gif

Kakšne sumljive prigode? Vsakdan na naših cestah, prepolnih z arogantnimi prepotentnimi kreteni. Izsiljevanja, norenja, neupoštevanje predpisov... Vsakodnevno na sporedu.

A samo po naših cestah?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ne se bat..takim ne bodo policaji dali kazni. Prej bodo dali kazen tistemu, ki bo na AC vozil 160 namesto 130, pa čeprav bo AC prazna.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Mene zanima zakaj se nihče noče umakniti tem divjakom? Umakneš se, ne pa da ga ob živce spravljaš ker imaš po vsej verjetnosti naštiman tempomat!

Kaj pa ko recimo prehitevaš par kamionov zapored, pa se ti on prilima zadaj na rit in ti blenda in ne vem kaj še vse...kam naj se umaknem? A v kamion al kam?

Nazadnje urejeno:

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Gospod vseznalec, kaj ima pa nalepka veze z avtom ko je parkiran na parkirišču? A ti je vročina v glavo stopila?

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Zakaj se sploh sekiras zarad kretena, ki vozi meter za ritjo in blenda? Pac ce ze prehitevas kamijone to nadaljujes, ker ne gre drugace....pol nej se pa model raztresci kjer se hoce. Ampak ne....vi profesorji voznje, vas pa vse po vrsti to znervira in zacnete delat bedarije ala upocasniti voznjo, meglenke przigat, bremzat itd. Res ste kul. Ni treba bit vecji imbecil kot un, ki vas znervira.
bonk.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Načeloma imaš prav, ampak obstajajo taki pacijenti, ki se jim po 10m vožnje za tabo v takih pogojih toliko odrola, da te dobeseno pregazijo... In bog ne daj, da bi zares moral še ti zabremzat (med kamijone stisnjen pacijent izleti pred tebe na prehitevalca), te zadaj vozeči majster dobesedno skatalpultira naprej (ni šans da sploh odreagira na tako kratki varnostni razdalji).

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Kolk mate enih prigod. Ste se mogoče vprašali, da tudi sami prispevate k temu. Jaz pač ne morem vplivat na nasproti vozečega, da mi seka. Tudi ne, da mi da gas ob prehitevanju, tudi ne, da kljub smerokazu in že moje prehitevanju skoči spredaj vozeči pred mano. Nikoli mi pa niso blendal na AC, nikoli nisem nikogar zadrževal na AC, ravno tako na magistralni ne. Lepo sodeloval, da je šel naprej in rešeno. In odpiralec teme, tista nalepka tebe ne bo rešila, ker mamo tolk debilov po cesti, da je že vse prosto po prešernu. Zakaj dnevno poka med LJ in cestnisko postajo Log? Ja jaz rečem, da nima hitrost nobene veze, ampak gledanje po GPS-u, Garminu, telefonu, navigaciji, branje časopisa. Tam je FAKING RAVNINA v 3pm. Ampak jebat ga, dokler bo prometnik kaznoval tistega, kateri je desno obvozil mečkača na AC in ne dejanski vzrok, potem maš lahko ti še tri nalepke zadaj, pa je brezveze.
wink-1.gif