Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
"Ali je uporaba burke med vožnjo dovoljena?" Ja, res strašno neumno vprašanje.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Kako neverjetno nadležna in nestrpna sta ti in izi do čisto normalnega vprašanja. Odpiralec teme je samo normalno vprašal, če se to sme in še eksplicitno prosil, da se nestrpnosti in verskih čustev ne vnaša v debato. A poglej ga zlomka, očitno tudi z uporabo disclaimerja normalna debata brez užaljenosti izija in tvojih bedastih stereotipov tu gor ni mogoča.
Malce manj patetike ce lahko prosim.... Na neumna vprasanje ni pametnih odgovorov.
Jaz na prvotno vprašanja sploh nisem odgovarjal, niti posredno.Citat:
Kako neverjetno nadležna in nestrpna sta ti in izi do čisto normalnega vprašanja.
Če imaš neke normalne špegle, praktično ni razlike. Razna modna čuda so druga stvarCitat:
Uporabnik stein pravi:
Z očali imaš omejeno vidno polje (brez njih je sicer še slabše).Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Očala slabšajo pogled na cesto?Od kdaj pa to? Še do nedavnega se je namreč take pripomočke uporabljalo za izboljšanje vida.
Za cunjo čez faco tega pač nekako ne moreš trditi
Podobno kot z izrezom v tekstilu.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Torej je vozniška na sliki zgoraj fake?Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
SLika je na vozniški zato, da se te da identificirat (drugače sploh ne bi bila potrebna). Ins cunjo čez ksiht se te pač ne da. Spodaj je lahko kdosrkoli. Torej mora biti na dokumentih, pri obravnavi preduradnimi organi in tam, kjer je to še treba (banke ...) obraz pač odkrit. Če kdo tega noče, je to pač njegov problem. Naj se pa preseli nekam, kjer ni takih zahtev.
Ali pa možno le na balkanu?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Z očali imaš omejeno vidno polje (brez njih je sicer še slabše).Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Očala slabšajo pogled na cesto?Od kdaj pa to? Še do nedavnega se je namreč take pripomočke uporabljalo za izboljšanje vida.
Za cunjo čez faco tega pač nekako ne moreš trditi
Podobno kot z izrezom v tekstilu.
Haha, ideja za vse dirkače:Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kje si pa upajo policaji ustaviti možno t.....o!
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
JA PA KOLKO NESREČ V SLOVENIJI PA SO ŽE NINÐE ZAKRIVILE?!??! TO MI TI POVEJ!!=!!111!!
Kak ste zagretiCitat:
Uporabnik Matey pravi:
jao folk..pa dejte mal razmišljat no...
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
JA PA KOLKO NESREČ V SLOVENIJI PA SO ŽE NINÐE ZAKRIVILE?!??! TO MI TI POVEJ!!=!!111!!
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ti si repliciral meni, jaz pa posledično tebi. kakšne kekse pa imaš?