Voznica z burko

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik netko pravi:verjetnost da se ti v sloveniji zaleti v avto slovenec ali slovenka je absolutno visoka, da se ti zaleti zaradi tega ker se ji je mudilo pa se mi ne zdi nič posebnega glede na tempo, ki ga imamo in pišeš tako kot, da se tebi nikoli ne mudi...

Torej je verjetnost da ti se v avto zaleti Slovenka v naglici bistveno vecja kot da ti se zaleti zakrita zenska. Recimo da je prvih slab miljon, drugih pa v najboljsem primeru 5. Seveda je treba zaceti pri drugih ane.

p.s.: njega je skrbela varnost v cpp in ne identifikacija

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

koliko taksnih nesrec je bilo zadnjih 100 let v SLO ali EU in koliko predvidevas da jih bo v prihodnjih 100 let?
smirk-1.gif

Iz vidika zakona je nepomemben razlog pokrivanja, verjetno da je bilo po EU kar nekaj nesreč zaradi neprimernih oblačil in obuval.

ponovim vprasanje?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ponovim odgovor? Če ne poznaš in spoštuješ pravil, pač nisi za v promet.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zakon mora enak veljat za vse , v tem primeru torej viden obraz. Če ti vera tega ne dopušča, pač nimaš vozniške, osenbne ipd ... K..., prilagodit se je treba okolju, kjer živiš. Ali pa ne nekam lezt, če se ne moreš prilagodit.
... daleč od tega da sm nestrpen, ampak se strinjam za napisanim.
zmaga.gif
glede tega da m Sarkozyju prav...
Szarkoziju? Ne pa Avstrijcem?

(Szar pomeni v njegovem rodnem jeziku blato. Pa ne tisto voda+zemlja).

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ponovim odgovor? Če ne poznaš in spoštuješ pravil, pač nisi za v promet.

In najvecji tistih ,ki "ne poznajo in ne spostujejo pravila" so seveda zakrite zenske.........
stupid-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
SLika je na vozniški zato, da se te da identificirat (drugače sploh ne bi bila potrebna). Ins cunjo čez ksiht se te pač ne da. Spodaj je lahko kdosrkoli. Torej mora biti na dokumentih, pri obravnavi preduradnimi organi in tam, kjer je to še treba (banke ...) obraz pač odkrit. Če kdo tega noče, je to pač njegov problem. Naj se pa preseli nekam, kjer ni takih zahtev.
Torej je vozniška na sliki zgoraj fake?
Ali pa možno le na balkanu?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Moj post ni bil dovolj jasen? Ga narisem? On se pocuti ogrozenega zaradi en ali dveh (ce sploh katere?!) zakrite zenske na slovenskih cestah... Utrujena ali ne, cisto vseeno. Verjetnost da bi prav one povzrocile nesreco je skoraj 0. Pa ne zaradi tega, ker so utrujena ali niso ampak ,ker je tako malostevilna populacija.

Po drugi strani je pa poln kufer ljudi ,ki niso sposobni za volan zaradi raznih razlogov in je vse ok. Seveda gre za varnost v CPP kajne!
Btw, v zivljenju sem imel 1 prometno nesreco. V stojec avto se mi je v zadnji konec zaletela cistokrvna Slovenka. Ni bila pijana, utrujena, slabovidna. Samo mudilo se ji je nekam. Stekas moralni nauk te zgodbe?
stupid-1.gif

Zivim kjerkoli hocem in imam do te drzave enako obveznosti in pravice kot ti. Med drugim tudi placo prejemas zaradi taksnih kot sem jaz.

Ti si tisti, ki potrebuje tečaj umetnostnega risanja, dovolj je samo ena ninja, da naredi nesrečo večji razsežnosti. In tista rjuha, ki jo nosi čez faco ji zadeve ne olajša, a štekaš zeleni?

koliko taksnih nesrec je bilo zadnjih 100 let v SLO ali EU in koliko predvidevas da jih bo v prihodnjih 100 let?
smirk-1.gif

Kaj me briga koliko jih je bilo, pomembno je, da se to preventivno umakne s ceste in ulice. In ne, ne govorim v zvezi s CPPjem, ne rabim ghost busterjev po ulici, bemti vaše rjuhe, nikargave al kaj imate še.

Glede na vašo rodnost (še glodalci se čudijo), napovedujem, da v naslednjih 100 let, se bo trend eksponantno zviševal.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Očala slabšajo pogled na cesto?
confused-1.gif
Od kdaj pa to? Še do nedavnega se je namreč take pripomočke uporabljalo za izboljšanje vida.
Za cunjo čez faco tega pač nekako ne moreš trditi
Z očali imaš omejeno vidno polje (brez njih je sicer še slabše).
Podobno kot z izrezom v tekstilu.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Moj post ni bil dovolj jasen? Ga narisem? On se pocuti ogrozenega zaradi en ali dveh (ce sploh katere?!) zakrite zenske na slovenskih cestah... Utrujena ali ne, cisto vseeno. Verjetnost da bi prav one povzrocile nesreco je skoraj 0. Pa ne zaradi tega, ker so utrujena ali niso ampak ,ker je tako malostevilna populacija.

Po drugi strani je pa poln kufer ljudi ,ki niso sposobni za volan zaradi raznih razlogov in je vse ok. Seveda gre za varnost v CPP kajne!
Btw, v zivljenju sem imel 1 prometno nesreco. V stojec avto se mi je v zadnji konec zaletela cistokrvna Slovenka. Ni bila pijana, utrujena, slabovidna. Samo mudilo se ji je nekam. Stekas moralni nauk te zgodbe?
stupid-1.gif

Zivim kjerkoli hocem in imam do te drzave enako obveznosti in pravice kot ti. Med drugim tudi placo prejemas zaradi taksnih kot sem jaz.

Ti si tisti, ki potrebuje tečaj umetnostnega risanja, dovolj je samo ena ninja, da naredi nesrečo večji razsežnosti. In tista rjuha, ki jo nosi čez faco ji zadeve ne olajša, a štekaš zeleni?
Naštej nekaj takih nesreč, toliko da vidimo resnost tvoje zaskrbljenosti.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.169
1.144
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
smirk-1.gif
Huda logika.
Od danes dalje se jaz vozim vedno koma pijan, rikverc, brez desnega zadnjega kolesa, z najlonko na glavi.
Saj takšen avto in voznik v SLO (in širše) še nista povzročila nesree.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kake pa ti kvasiš??? sej če je samo par koma pijanih na cesti tudi niso tolk nevarni, ker jih je malo? tako to razumem.

mater me je razpizdlo ko to berem .

se ne čudim,da gre v k... oni avstrijc s cedilnikom bi ga pa morali sterat v sudan ali nekam v 3pm, da bi videl da je zajebavanjem s cedilinkom na glavi zgolj njegov črv v glavi in jebanje demokratičnega sistema.
Tisti Avstrijec ima več pameti kot deset piscev v tej temi skupaj.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz si bom zdaj zrihtal vozniško za motor od ene ninđe, in se bom vozil okrog z motorjem brez veljavnega izpita, itak ni šans da me prepoznajo pod masko...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

smirk-1.gif

Iz vidika zakona je nepomemben razlog pokrivanja, verjetno da je bilo po EU kar nekaj nesreč zaradi neprimernih oblačil in obuval.
Marsovci verjetno obstajajo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
smirk-1.gif
Huda logika.
Od danes dalje se jaz vozim vedno koma pijan, rikverc, brez desnega zadnjega kolesa, z najlonko na glavi.
Saj takšen avto in voznik v SLO (in širše) še nista povzročila nesree.

Si preprican da si dojel bistvo? Jaz do danes (pa sem precej na cesti) sploh se nisem videl zakrito zensko za volanom. Nikjer in nikoli. Kaj sele da bi me ta kakorkoli ogrozala. Vidim pa kake druge pojave in me redno "ogrozajo". In ce bi ze urejal zadeve bi nekako postavil prioriteta drugace.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Od danes naprej bom na cesti ekstra pazljiv, na cestah namrec nekaj tisoc zakritih "zensk z omejenim vidim poljem".
crazy1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

stupid-1.gif

Naštej nekaj takih nesreč, toliko da vidimo resnost tvoje zaskrbljenosti.

Zakaj mi ti ne podaš strokovno mnenje, da rjuha ne vpliva na sposobnost voznice na vožnje. Še ta me čudi, da je dobila zeleno karto od svojega poglavarja za vožnjo avtomobila al je pa spizdila pa zdaj beži pravac za Njemačku.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Kako neverjetno nadležna in nestrpna sta ti in izi do čisto normalnega vprašanja. Odpiralec teme je samo normalno vprašal, če se to sme in še eksplicitno prosil, da se nestrpnosti in verskih čustev ne vnaša v debato. A poglej ga zlomka, očitno tudi z uporabo disclaimerja normalna debata brez užaljenosti izija in tvojih bedastih stereotipov tu gor ni mogoča.
rolleyes-1.gif

p.s. Odpiralec teme, ki je sicer tu gor zelo pozitivna osebnost brez enega samega osebnega izpada, se je od teme zaradi takih idiotizmov že poslovil. Žalostno, res.

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kako neverjetno nadležna in nestrpna sta ti in izi do čisto normalnega vprašanja. Odpiralec teme je samo normalno vprašal, če se to sme in še eksplicitno prosil, da se nestrpnosti in verskih čustev ne vnaša v debato. A poglej ga zlomka, očitno tudi z uporabo disclaimerja normalna debata brez užaljenosti izija in tvojih bedastih stereotipov tu gor ni mogoča.
rolleyes-1.gif

Malce manj patetike ce lahko prosim.... Na neumna vprasanje ni pametnih odgovorov.