Voznica z burko

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik netko pravi:
seveda zdaj to ni tvoja stvar, ker dejstvo, da krši prepoved vožnje po tem vašem debilnem pravu ne krši nekega zahodnjaškega zakona

ste in so lahko krasni ljudje o tem sem se mnogokrat prepričal, ampak je očitno tudi dejstvo, da ste ekstremisti in se ne boste prilagodili zato ne vidim razloga, da bi se prilagajali vam

in btw ni me strah samo na ku.rac mi gre, da bi bil nekdo bolj enakopraven kot vsi ostali, naj si bo to politik, komunajzer, homo ali pač pripadnik neke vere ali pa še kdo drug na katerega sem zdajle pozabil...

Ne... Vseeno mi je ,ker je tega tako malo da niti pomislil nisem da bi me to lahko kakorkoli motilo. V bistvu tega se nikoli nisem videl da mi filozofiranje o tem prislo na misel. Vidim pa vsak dan veliko bolj motecih zadev pri voznja pa tudi glede tega ne zgubljam pretirano spanca. Verjetnost da bi dozivel prometno nesreco v kateri bom poskodvan zaradi zenske v burki je enaka (cca) kot da bi me med voznjo poskodoval morski pes. Tresem se od strahu...
stupid-1.gif

Ona ni nic bolj enakopravna.... Ta v Sloveniji neobstojeca zenska (kolikor je meni znano v SLO tega ni) zivi svoje zivljenje na svoj nacin in pri tem nikogar ne ogroza. Pa tudi nisem slisal da bi v SLO zenska v burki kogarkoli, kakorkoli, kdajkoli oskodovala. Muslimanke je v SLO malo, polnoletnih in pripravljenih za nositi burko pa tako malo da je vsaka debata o tem debilna.

Ce bi nosenje burke bila taka "extra prednost" oziroma "pravica" bi se verjetno vsi tepli za burko. Stekas? To ne samo da ni neka ekstra pravica ampak veliko breme in obveznost za zensko. Zenske pripravljene nositi to breme pa praviloma veliko odgovornejse od preostale 99.9% populacije.

Lahko se naprej filozofiramo o extra pravicah neobstojecih zensk in neobstojecih groznjah?!
smirk-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
seveda nikakor ne boš hotel dojeti da sploh ne gre za to da bi kdo računal da se bo ta neobstoječa ženska zaletela v kogarkoli in če bi dobro prebral inicialno vprašanje bi tzudi videl da ne gre za to ampak na to kaj pravi zakon.... in zakon ne filozofira o tem kdo je za koga nevaren ampak kaj ima in kaj ne sme imeti na glavi ko vozi in kako mora zgledat na indetifikacijskih dokumentih... razumeš? sej vem da nočeš zato niti ne bom več debatiral

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik netko pravi:
seveda nikakor ne boš hotel dojeti da sploh ne gre za to da bi kdo računal da se bo ta neobstoječa ženska zaletela v kogarkoli in če bi dobro prebral inicialno vprašanje bi tzudi videl da ne gre za to ampak na to kaj pravi zakon.... in zakon ne filozofira o tem kdo je za koga nevaren ampak kaj ima in kaj ne sme imeti na glavi ko vozi in kako mora zgledat na indetifikacijskih dokumentih... razumeš? sej vem da nočeš zato niti ne bom več debatiral

Zakone pravi da LAHKO ce ti je to ze tako k. vazno. Lahko. Srecen? Kaj bolj informiran? Lahko imas ima burko razen ce mrezica ne ovira njen pogled in glede na to da je v SLO praksa glede tega obilna bos locevanje med burkami sila preprosta zadeva. Preprican sem da imajo organi pregona&sodstvo ogromno izkusenj glede tega in vse skupaj v malem prstu. Se posebaj iz primera soproge g. Ðogiæa.

Se najbolje bo da sodni izvedenec izvede analizo cele zadeve
bonk.gif
in o tem lahko par tednov filozofira se parlament.

Nazadnje urejeno: