Voznica z burko

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
In kaj naprimer ima tale tvoja ugotovitev veze s temo?

zagotovo ti bo uspelo povezati njegovo ugotovitev in ugotovitev v postu pred njegovim....
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Če imaš čez obraz neko mrežo, to ovira tvoj pogled na cesto.

*HINT*HINT*

sicer pa tudi ta mreza ne ovira pogleda ,ker v nekateri drzavah delajo tudi precej bolj delikatne stvaari od voznje pokrite

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
izrazil sem se narobe in uporabil obliko v kateri sem nehote zajel tudi tebe... namesto rečete je bilo mišljeno rečejo...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik netko pravi:
kaj bi rekel če bi oseba vozila v sloveniji?

1) da to ni moja stvar
2) zaradi nje se ne pocutim prav nic ogrozen
3) ce me je za tako "strah" potem se najde precej bolj nevarnih in pogostih pojavov

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:Aha, torej je odvzem izpita kršenje pravice do svobode gobanja. A pri nas tudi, al sam v saudiarabiji?
10 udarcev s šibo je za vožnjo brez izpita smešno nizka kazen v primerjavi z našo kaznijo.
Pravice obsegajo tudi dolžnosti. Zato ti bodo za nekatere stvari pri nas še zmeraj vzeli izpit.
10 udarcev s šibo: pridi, te bomo testirali, če jih vzdržiš. Ne vem sicer kako to delajo arabci, ampak jaz bi vzel eno vrbovo šibo in te po golem hrbtu. Po mojem bi po drugem prosil, če lahko kazen odslužiš s plačilom 1000€.

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Bolje deset batin kot pa dve leti brez izpita (kar je za večino sploh nemogoče preživet zaradi služb in posla-preživetja) in nekaj tisoč € kazni...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Meni se zdi, da način, kako se skrajno desne stranke po svetu prilizujejo svojim volivcem, daleč presega okvir teme, ki jo je avtor zapisal v avtomobilsko področje.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
"Te ljudi je nemogoče identificirati"

Hmm, a v Švici so neke magične sile, ki policistu preprečujejo, da človeka zaprosi za odstranitev prekrivala?
A čarovnice imajo tudi?

Aja, čakaj, desna stranka je to predlagala.
Se opravičujem, za trenutek sem mislil, da ima zadeva smisel.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Meni se zdi, da način, kako se skrajno desne stranke po svetu prilizujejo svojim volivcem, daleč presega okvir teme, ki jo je avtor zapisal v avtomobilsko področje.

zmesas malo populizema&fasizema&rasizma in potem dobis ven taksne neumnosti na katere pade vedno tocno dolocen del populacije
crazy1.gif

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Bolje deset batin kot pa dve leti brez izpita (kar je za večino sploh nemogoče preživet zaradi služb in posla-preživetja) in nekaj tisoč € kazni...

Tale moj komentar je bil dones na radiu ena
cheer.gif

Sam nobeden me ni uprašu za avtorske pravice
13.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
seveda zdaj to ni tvoja stvar, ker dejstvo, da krši prepoved vožnje po tem vašem debilnem pravu ne krši nekega zahodnjaškega zakona

ste in so lahko krasni ljudje o tem sem se mnogokrat prepričal, ampak je očitno tudi dejstvo, da ste ekstremisti in se ne boste prilagodili zato ne vidim razloga, da bi se prilagajali vam

in btw ni me strah samo na ku.rac mi gre, da bi bil nekdo bolj enakopraven kot vsi ostali, naj si bo to politik, komunajzer, homo ali pač pripadnik neke vere ali pa še kdo drug na katerega sem zdajle pozabil...