Od kod te informacije?V štirih dneh so Rusi izstrelili preko 220 TISOČ različnih tipov raket in bomb! 50.000 TISOČ v povprečju na dan! Si lahko predstavljate kaj je to orožja, kakšna ognjena moč je to. Kako vzdržljivo in kvalitetno mora biti, da lahko izstreli toliko bomb v tako kratkem času? In kako zelo mora biti izurjena vojska v vseh segmentih. To je super tuper "pozadina".
Sedaj še zahod priznava, da ima Rusija Sovjetskih zalog, da lahko več kot 10 let čisto vsaki dan, 24/365 tolčejo po komplet Evropi. Zaloge so neverjetno kvalitetno hranjene. Američani pa imajo ogromno starega orožja, ki dejansko ni več uporabno.
Takšna retorika bi se morala uporabit že zaradi enostavne logike, ker nekje je nek gargy, ki mu je rus posilil zeno in ubil otroka in zaradi tega gargya bi moral ves svet zlit gnev nad rusijo.Če se dogaja meni, osebno, potem je retorika razumljiva zaradi osebne vpletenosti, čustev (še pa ne pomeni, da je splošno sprejemljiva). Če se dogaja nekomu nekje in uporabim takšno retoriko samo zato, da izlijem svoje frustracije, potem pa ni več ne razumljiva, še manj pa sprejemljiva.
Bebo ne razume, da Amerika troši 773 B letno... in ti potem kvasiš take neumnosti.V štirih dneh so Rusi izstrelili preko 220 TISOČ različnih tipov raket in bomb! 50.000 TISOČ v povprečju na dan! Si lahko predstavljate kaj je to orožja, kakšna ognjena moč je to. Kako vzdržljivo in kvalitetno mora biti, da lahko izstreli toliko bomb v tako kratkem času? In kako zelo mora biti izurjena vojska v vseh segmentih. To je super tuper "pozadina".
Sedaj še zahod priznava, da ima Rusija Sovjetskih zalog, da lahko več kot 10 let čisto vsaki dan, 24/365 tolčejo po komplet Evropi. Zaloge so neverjetno kvalitetno hranjene. Američani pa imajo ogromno starega orožja, ki dejansko ni več uporabno.
V Lisičansku potekajo ulični boji, težava za Ukrajince pa je v tem, da tam ni ruskih in proruskih enot in se, kot kaže, streljajo Ukrajinci med seboj.
Seveda se čudiš ker si tako kiksnil vse kar si napovedal. Eno so želje, drugo pa realnost.sej ne morš verjet.....
Jest se še čudim, da to sploh še funkcionira...
tule imaš potem ti vedno Ampak. v stilu prav da jih je, lepo napredujejo, ukroti nimajo za burek jupej jupej in podobna retorika. Tu vidim probleme nekaterihDa zdaj se pa zberi malo skupaj. Če nisem že 10x napisal, da je Rusija kriva za trenutno stanje, potem pa tudi ne vem... Sem obsodil Rusijo, večkrat. Sem tudi napisal, da ne verjamem navedenim ruskim razlogom za napad. Evo, samo za tebe - Rusija je kriva za napad na Ukrajino in jo je napdla brez legitimnega vzroka.
erekcija, cum cum cum cumV štirih dneh so Rusi izstrelili preko 220 TISOČ različnih tipov raket in bomb! 50.000 TISOČ v povprečju na dan! Si lahko predstavljate kaj je to orožja, kakšna ognjena moč je to. Kako vzdržljivo in kvalitetno mora biti, da lahko izstreli toliko bomb v tako kratkem času? In kako zelo mora biti izurjena vojska v vseh segmentih. To je super tuper "pozadina".
V Lisičansku potekajo ulični boji, težava za Ukrajince pa je v tem, da tam ni ruskih in proruskih enot in se, kot kaže, streljajo Ukrajinci med seboj.
Res je, malo mi je ze nagravzno spremljat tole temo...erekcija, cum cum cum cum![]()
Sej bo 123 dal v kratkem kak posnetek, kako duh Kijeva raztura po zraku, tleh, na vodi in pod njo... Pol bo fap, fap, fap in ne bo več nagravznoRes je, malo mi je ze nagravzno spremljat tole temo...
Če pa se Ukrajinci ne predajo.Res je, malo mi je ze nagravzno spremljat tole temo...
"Drkhanje" na to, da neka fiktivna oseba raztura po zraku v svojem zračnem prostoru se meni sploh ne zdi čudno. Da pa nekdo tolče, ropa, posiljuje na tujem .... je pa malo perverzno oz. kar snuff. Če ti je to cool bi se vprašal po mentalnem zdravju.Sej bo 123 dal v kratkem kak posnetek, kako duh Kijeva raztura po zraku, tleh, na vodi in pod njo... Pol bo fap, fap, fap in ne bo več nagravzno
Ve se kdo je v tej zgodbi fašist....tudi sam to "KAO" priznavaš (razen kadar je tvoj dan...pa si malo bolj "nepristranski")....To bi že zdaj morala biti naloga moderatorja (že po pravilih foruma), ampak on raje lima srčke in še sam uporablja takšno retoriko...
HahahahahahVe se kdo je v tej zgodbi fašist....tudi sam to "KAO" priznavaš (razen kadar je tvoj dan...pa si malo bolj "nepristranski")....
Verjamem pa da si pod novo vlado malo bolj oprezen.....ker zdaj smo sLobodni....pa se splača bit previden....
Ve se kdo je v tej zgodbi fašist....tudi sam to "KAO" priznavaš (razen kadar je tvoj dan...pa si malo bolj "nepristranski")....
Verjamem pa da si pod novo vlado malo bolj oprezen.....ker zdaj smo sLobodni....pa se splača bit previden....