Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik 474

Glede da se bojujejo proti državi, ki praktično nima težeke mašinerije, zračne podpore, morske podpore itd...
Tako nesposoben je lahko le kmer, da taka država ni na kolenih.
Ukrajina ima (je imela) 51x letal MiG-29, 12x Su-24, 31x Su-25 in 32x Su-27. Od zračne obrambe pa kar 250x S-300PS, 89x 2K12 Kub, 72x 9K37 Buk, 100x 9K330 Tor in "neomejeno" število Manpadov in ostalega... Potem je res sramota, da ti Rus poradira zračno in protizračno obrambo, preden rečeš "keks." Isto velja za artilerijo. Zdaj pa jokajo in fehtarijo.

Glede nesposobnosti pa zaenkrat prednjačijo tvoj "expertne analize in napovedi."

• Všeč mi je
Reactions: Robert

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.289
4.304
113
Ukrajina ima (je imela) 51x letal MiG-29, 12x Su-24, 31x Su-25 in 32x Su-27. Od zračne obrambe pa kar 250x S-300PS, 89x 2K12 Kub, 72x 9K37 Buk, 100x 9K330 Tor in "neomejeno" število Manpadov in ostalega... Potem je res sramota, da ti Rus poradira zračno in protizračno obrambo, preden rečeš "keks." Isto velja za artilerijo. Zdaj pa jokajo in fehtarijo.

Glede nesposobnosti pa zaenkrat prednjačijo tvoj "expertne analize in napovedi."
Kmer spet pametuje, ok to so vse poradirali... sedaj pa v jok in na drevo...
ps boš pokazal koliko orožja ima Rusija..

Da se bomo smejali tvojemu debilizmu....

I

Izbrisan uporabnik 474

Kakšno vezo ima, koliko vojske ima Rusija? Ti si trdil, da UA nima zračne in protizračne obrambe, jaz sem ti pokazal, da je imela precej številčno. A ti živiš v srednjem veku, ko so vzeli vsak eno (enako) pištolico, naredili 15 korakov in kdor je prvi zadel, je zmagovalec? Ti si še bolj fsekan, kot je prva kazalo...

Smejimo se pa kvečjemu tvojim debilizmom. In analitičnim (ne)sposobnostim.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.512
1.930
113
na temni strani lune

Analize in leaked informacije o količini personala in vojaške opreme prepeljane v Ukrajino s strani rusov, ne kažejo ravno slike nesposobnosti le teh. Prej nasprotno.

Je pa res, da če poslušaš zahodno propagando in medije, bodo ukrajinci kmalu v moskvi.

Sam upam da se rusa ustavi čimprej in čim bolj na trdo. Glede na odziv zahoda pa ne dvomim da bo rus na koncu zmagovalec. Upam da se motim.

• Všeč mi je
Reactions: Matey
I

Izbrisan uporabnik 474

Analize in leaked informacije o količini personala in vojaške opreme prepeljane v Ukrajino s strani rusov, ne kažejo ravno slike nesposobnosti le teh. Prej nasprotno.

Je pa res, da če poslušaš zahodno propagando in medije, bodo ukrajinci kmalu v moskvi.

Sam upam da se rusa ustavi čimprej in čim bolj na trdo. Glede na odziv zahoda pa ne dvomim da bo rus na koncu zmagovalec. Upam da se motim.

Počakajmo na ponovno omembo (neobstoječega) načrta o zavzemu Kijeva v 2-3 dneh ter pomanjkanju hrane, goriva in streliva takratnemu konvoju v okolici Kijeva...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.289
4.304
113
Kakšno vezo ima, koliko vojske ima Rusija? Ti si trdil, da UA nima zračne in protizračne obrambe, jaz sem ti pokazal, da je imela precej številčno. A ti živiš v srednjem veku, ko so vzeli vsak eno (enako) pištolico, naredili 15 korakov in kdor je prvi zadel, je zmagovalec? Ti si še bolj fsekan, kot je prva kazalo...

Smejimo se pa kvečjemu tvojim debilizmom. In analitičnim (ne)sposobnostim.
ps ti naštevaš ne jaz, jaz sem povedal, da so v štartu ostali brez teh sredstev in velika Rusija ima težave.... hehe
Ps moja napoved rublja je padla točno do tam kjer sem napisal (lahko greš gledat zgodovino). Napisal sem tudi če bodo sankcije katere so napovedali uresničene, bo šlo še dol. Mislim, da ti ne razumeš napisanega.

Torej ti bom po kmerovsko povedal če ti džankija filaš z denarjem ne bo imel abstinenčne krize. Ko rečeno Rusija z prikazanim ne more osvojiti niti Kijeva, pa se je precej časa matrala in drobila beton.

Še enkrat brcaš pa ti ne rata.....
Da ne govorim o logističnih podvigih kmerov, da so jim kmetje iz njiv kradli mašinerijo... Take bruke ne morš videt niti pri največjih pocarjih...

• Haha
Reactions: kroja_

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
Prosim naj se optiplexa pošlje na fronto, da ne bo samo trejdal s borznimi platformami in igral vojaških igric ameriškega porekla.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.018
7.182
113
A UN-approved humanitarian zone should be set up around the port of Odesa, a British MP says, to ensure exports of grain can get out of Ukraine, which is one of the world's main food producers.

Zahod še kar ne more pokazat jajc? Če me ne bi bilo tako strah življenja pod rusi bi skoraj ze zacel navijat za njih…

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.289
4.304
113
Prosim naj se optiplexa pošlje na fronto, da ne bo samo trejdal s borznimi platformami in igral vojaških igric ameriškega porekla.
Kmer nafto prodaja 20% pod tržno mi plačujemo mal več in stem financiramo Ukrajinsko orožje...
Nam ni treba na fronto, Ukrajinci bodo vztrajali do konca, kmeri se vedno poberejo v vukojebino, no sicer je tam več plačancev kot tistih mladičev ki so jih kot nabornike scat peljal...

Tiste par eur več za liter bomo pa že zmogli.

ps za kmere je bolj traktor simolator kot pa kaka call of duty igrica.... Ker prva bolj prav pride, ko jim vozijo njihov state of the art iz polj.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.910
4.030
113
Ljubljana
hmpg.net
Glede da se bojujejo proti državi, ki praktično nima težeke mašinerije, zračne podpore, morske podpore itd...
Tako nesposoben je lahko le kmer, da taka država ni na kolenih.

Torej UA ima ali nima težeke mašinerije, zračne podpore, morske podpore itd...
Je UA imela ali ni imela težeke mašinerije, zračne podpore, morske podpore itd...

Da se bomo smejali tvojemu debilizmu?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Vojaško ladjo so potopili s cigaretom....ruSSiapreSS..
aja....pa še orjaški 20 centimetrov visoki valovi so bili v exstremnem neurju...
pa...ruSSkih vojakov iz ladje niso mogli rešiti ker so bile najbližje ladje skoraj čez pol sveta 100 metrov stran....

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Kmer nafto prodaja 20% pod tržno mi plačujemo mal več in stem financiramo Ukrajinsko orožje...
Nam ni treba na fronto, Ukrajinci bodo vztrajali do konca, kmeri se vedno poberejo v vukojebino, no sicer je tam več plačancev kot tistih mladičev ki so jih kot nabornike scat peljal...

Tiste par eur več za liter bomo pa že zmogli.

ps za kmere je bolj traktor simolator kot pa kaka call of duty igrica.... Ker prva bolj prav pride, ko jim vozijo njihov state of the art iz polj.
Pojdi v rove na vzhod Ukrajine, če ti je tak všeč boj proti Ivanom.

Jaz imam raje poceni ruski plin in nafto in prijateljske vezi... to je sovjetski konflikt in upam, da rusi čimprej tam očistijo nacije.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
Ko bo vojne konec in enkrat jo bo in bomo s Rusijo spet začeli s diplomacijo in bomo čisto slučajno podpisal kakšen sporazum o denafikaciji vseh tistih komentarjev, ki so vsebovali dva S-ja z namenom napihovanja sovraštva do Rusije. To bo dela.

• Haha
Reactions: Kamele0N
I

Izbrisan uporabnik 474

Ko bo vojne konec in enkrat jo bo in bomo s Rusijo spet začeli s diplomacijo in bomo čisto slučajno podpisal kakšen sporazum o denafikaciji vseh tistih komentarjev, ki so vsebovali dva S-ja z namenom napihovanja sovraštva do Rusije. To bo dela.

To bi že zdaj morala biti naloga moderatorja (že po pravilih foruma), ampak on raje lima srčke in še sam uporablja takšno retoriko...

• Všeč mi je
Reactions: kroja_
I

Izbrisan uporabnik 474

Vojaško ladjo so potopili s cigaretom....ruSSiapreSS..
aja....pa še orjaški 20 centimetrov visoki valovi so bili v exstremnem neurju...
pa...ruSSkih vojakov iz ladje niso mogli rešiti ker so bile najbližje ladje skoraj čez pol sveta 100 metrov stran....

Rusija ima v črnomorski floti skoraj 100 plovil, če ne še več. Potopit jim je uspelo (ZDA, da ne boš misli, da Ukrajini) eno... uno... one... Ukrajina ima močna črnomorska pristanišča, vitalnega pomena za gospodarstvo in imeli so eno križarko. Pa še tisto so jim potopili v prvih dneh vojne. Ostalo jim je par izvidniških kanujev, 5 rekreativnih SUP-ov in 2 hitra desantska čolna Sport Beograd 450 z Tomos 18. Zdaj pa hitro fap fap fap na Moskvo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.018
7.182
113
Saj nisi resen, ali pač?

Glede na klanje rusije v drugi državi, bi moralo biti vse drugo, razen sovraštvo, prepovedano in sankcionirano.

Eni se očitno ne zaveda, kaj dejansko dela rus v ukrajini?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Posnetek zaslona 2022-06-13 194543.png

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.