niti cest ni bilo takratPozabljaš da Rusi Ukrajincem niti vode in kruha niso privoščili v prejšnjem stoletju.
niti cest ni bilo takratPozabljaš da Rusi Ukrajincem niti vode in kruha niso privoščili v prejšnjem stoletju.
Samo maska je. Bi rad starejše pahnil v smrt zaradi lastnega lagodja?1,66 dizel.
Bote zmogli?, al bi raje ukrajince pahnili v smrt, zaradi lastnega lagodja?
Itak. To bi 100% delovalo.Ima namreč povsem svoj pogled na vojno strategijo in vpletenost ZDA v konflikt med Rusijo in Ukrajino. "Naša vojaška letala F-22 bi lahko prekrili s kitajskimi zastavami in bombardirali Rusijo. Nato bi rekli, da je to storila Kitajska, ne mi. Oni se bodo začeli prerekati med sabo, mi pa bomo sedeli in gledali," je dejal Trump.
in tako tudi boRussia threatens to cut off gas supply to Europe
Ukrajinskiin tako tudi bo
in smeh v ZDA kjer so sprejeli embargo na ruski plin in nafto
kateri narod je dejansko zadaj?
vzhodno sredozemlje... raje jih ne omenjamUkrajinski
Tam je tudi vojna?vzhodno sredozemlje... raje jih ne omenjam
nonstop... Zelenski je tudi od tamTam je tudi vojna?
Zato jim pa prihajajo sosedje v pomoč.Pa od tega je že 90 let. Kdo se še to spomni, to sedaj vlečejo ven samo zato, da bi očrnili ruse. A kaj novejšega se ne najde? Sicer ne razumem, kako moraš bit v najbolj kmetijski in rodovitni državi lačen, ampak ajde.... To mi izgleda kot da bi žejen preplaval čez vodo.
Ukrajinci so že 30+ let samostojni, pa jim gre najslabše v Evropi. Kljub mnogim naravnim virom. Tko da niso ravno perle bi rekel, pa po 30+ letih samostojnosti tudi ne moreš krivit druge za neuspeh. .
Njihov J-20 je na hitro podoben F-22Itak. To bi 100% delovalo.
Ker Kitajci si lastijo en kup F-22.
Ma niti ni.Njihov J-20 je na hitro podoben F-22
na 20km bo taka slika, da se bo sigurno ločilo?Ma niti ni.
In resno misliš, da tega vojska ne bi ločila? Ena sama slika je dovolj
Bodo pa leteli z max hitrostjo....ko hitro švigne nad tvojo glavo je komot J-20....Ma niti ni.
In resno misliš, da tega vojska ne bi ločila? Ena sama slika je dovolj