Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.992
7.174
113
Ima namreč povsem svoj pogled na vojno strategijo in vpletenost ZDA v konflikt med Rusijo in Ukrajino. "Naša vojaška letala F-22 bi lahko prekrili s kitajskimi zastavami in bombardirali Rusijo. Nato bi rekli, da je to storila Kitajska, ne mi. Oni se bodo začeli prerekati med sabo, mi pa bomo sedeli in gledali," je dejal Trump.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.486
-8.909
113
Ima namreč povsem svoj pogled na vojno strategijo in vpletenost ZDA v konflikt med Rusijo in Ukrajino. "Naša vojaška letala F-22 bi lahko prekrili s kitajskimi zastavami in bombardirali Rusijo. Nato bi rekli, da je to storila Kitajska, ne mi. Oni se bodo začeli prerekati med sabo, mi pa bomo sedeli in gledali," je dejal Trump.
Itak. To bi 100% delovalo.
Ker Kitajci si lastijo en kup F-22.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.289
4.304
113
Rubl... očitno je centralna banka še živa.. Kakšen odboj rubla. Skoraj do necklina.
Že vidim, kako devizne rezerve letijo v dev 0.

bomo vidl a gre za korekcijo eliot A B C...

hehe
Trump bi pa limal svojo aviacio Kitajskw oznake....
A se samo men zdi a mamo na velesilah ene komedijante, ki nebi smeli biti na oblasti...

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.550
4.066
113
Pa od tega je že 90 let. Kdo se še to spomni, to sedaj vlečejo ven samo zato, da bi očrnili ruse. A kaj novejšega se ne najde? Sicer ne razumem, kako moraš bit v najbolj kmetijski in rodovitni državi lačen, ampak ajde.... To mi izgleda kot da bi žejen preplaval čez vodo.

Ukrajinci so že 30+ let samostojni, pa jim gre najslabše v Evropi. Kljub mnogim naravnim virom. Tko da niso ravno perle bi rekel, pa po 30+ letih samostojnosti tudi ne moreš krivit druge za neuspeh. .
Zato jim pa prihajajo sosedje v pomoč.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.992
7.174
113

Karmen Švegl iz Kijeva: "Uničena predmestja spominjajo na bojišča v Iraku in Siriji"​

A ni rečeno da rus cilja samo vojaško/strateške cilje?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.