Moja žena. Novega. Odličen. Ima vse, kar imam jaz na Samsung ceglu.
Moja žena. Novega. Odličen. Ima vse, kar imam jaz na Samsung ceglu.
Kako losamo? Rusi, kolikor sem gledal, trenutno s plinom in nafto sluzijo rekordne zneske. EU gor ali dol. Vse, kar trenutno pocnejo sankcije EU je to, da lasten narod porivajo v drek. EU ljudje dobijo vedno manj (ok tudi ostali) za svoj kes. EU preti, da za zimo ne bo plina. Rekordne cene nafte.
Putin je tele ja. In nima kaj početi v Ukrajini. Vendar nevem kako ne vidite, da ukrepi EUja Ukrajincem ne pomagako, Rusom ne skodijo, nas, Eu drzavljane pa potiskajo v revscino in mogoce celo mraz.
ThisHan ima prav. Pri nas ni nobene gneče, pumpa je zaprta. Res nobene nevarnosti, da bi goriva zmanjkalo.
Mam še Lenovo tablico, včasih rabim večji ekran, da lahko vse te budalaštine preberemZgleda res, brez še enega drugega telefona, ki ima dejansko uporaben android, pa tudi pri tebi ne gre očitno, saj ga očitno imaš, da si Huaweia lahko poslikal.
Od 2008 do 2014 je bil tečaj EUR/USD od 1.3 do 1.5... sedaj je 1.05.... ali drugače, če je sod nafte stal v vsakem primeru 100USD, je bil prej od 66 do 76€, sedaj pa 95€... kje je opti ko bi končno lahko pokazal tiste svoje grafe...V De
Spritpreise: Diesel ist teurer als vor der Steuersenkung
Der Tankrabatt brachte den Verbrauchern nur kurz Entlastung. Nach kaum drei Wochen sind die Preise höher als zuvor.www.spiegel.de
Diesel is now more expensive than before the June 1st tax cut. With 2.054 euros per liter on a nationwide daily average on Sunday, the price exceeded the value of May 31, when a liter had cost 2.044 euros, as the ADAC announced on request.
This means that the tax reduction of 16.7
cents per liter has been completely eaten up by the price increase.
Slo
Gospodarski minister: Goriva je v Sloveniji dovolj, ni skrbi, da bi kdo ostal brez
This
Naj mi nekdo prosim razloži, zakaj je sedaj taka panika glede tega in tako nabite cene, glede na to, da se je tudi v letu 2014 sodček nafte gibal krepko čez 100 dolarjev. Da se ne pogovarjamo o letih 2008-2010, ko so bile cene še bistveno višje, pa je vseeno cena bencina in dizla ostala okoli 1.5€... Povejte iskreno, da je enostavno takšna bolana inflacija saj vsi trgovci (ne samo naftni) špekulirajo in nočejo prodajati zalog. Služijo distributerji in prodajalci. Ko bo jeseni oziroma pozimi naenkrat padlo povpraševanje, vsa skladišča pa bodo polna (ker zdaj nočejo prodajat po prenizkih cenah), bo pa panika... Kao recesija in jamranje gospodarstva. Prvo se bo pa šlo rezat spet plače... rajši bi pustili reguilrane cene, pa naj tožijo in izkažejo škodo (ob tem, da bodo vsa ta podjetja imela rekordne, (vojne) dobičke). Če jim je taka zguba prodajat po reguilrani ceni, naj gredo pa prodajat v Avstrijo.
Mal poglej, kam je padel EUR... nekoga bi bilo treba po prstih, ja... sam to je treba že mal razm8išljati, pa pol ugotoviš, da gre v stran, ki ti ni všeč, pa potem bolje da pustiš vse skupaj.Cene nafte na borzah so še daleč od rekordnih, to je samo pohlep vojnih dobičkarjev, ki bi jih morala eu krepko po kradljivih ne prstih ampak zapestjih.
Dajmo še malo počakat, dokler niso tik pred vrati ali še bolje noter. Se ne mudi. Potem pa jok in stok, da nismo nič naredili.V vojni z Rusijo je Ukrajina. In konec. Čas je, da se nehamo obnašat, kot da smo na prvi bojni črti.
V vojni z rusijo je evropa. Cas je da se zacnemo obnasat tako
V EU rus ne bo dobil ne surovin, ne poceni delovne sile.Dajmo še malo počakat, dokler niso tik pred vrati ali še bolje noter. Se ne mudi. Potem pa jok in stok, da nismo nič naredili.
A taksen stavek ti oblikuješ sam al ti še kdo pomaga zraven?Saj pred vrati ne bodo, dokler bodo.
Ni predaje zdaj, rusa treba razjebat, pa magari na racun zahoda
Cena denarja so obresti. FED je letos ze parkrat dvignu obrestno mero, ECB se ne (jo bo v kratkem)...Me pa zanima, zakaj neki je EUR tako slab oziroma USD tako močan...