Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.540
7.431
113

'Victory requires oil embargo, tanks, aircraft and artillery'​

Ukraine needs heavy weapons from the West and a "real oil embargo" on Russia to defeat the latter by the end of the year, senior Ukrainian presidential adviser Mykhaylo Podolyak says.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.486
2.048
113
41
On the battlefield in Ukraine, Nato's secretary general says Russia's war is not going to plan.

Speaking at a meeting of Nato foreign ministers, Jens Stoltenberg said Russia was not achieving "its strategic objectives".

"They failed to take Kyiv, they are pulling back from around Kharkiv, their major offensive in Donbas has stalled," he added.

Pomeni…kijev napad je bila diverzija za vzhodno fronto. Vzhodna fronta je pa diverzija…za? Mairupol?, kjer ze 80 dni ne morejo spucat tovarne?
Samo da Andy malo poskrola po youtubu.. Bos dobu odgovor, malo pocakaj :)

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Kamele0N in zino

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
On the battlefield in Ukraine, Nato's secretary general says Russia's war is not going to plan.

Speaking at a meeting of Nato foreign ministers, Jens Stoltenberg said Russia was not achieving "its strategic objectives".

"They failed to take Kyiv, they are pulling back from around Kharkiv, their major offensive in Donbas has stalled," he added.

Pomeni…kijev napad je bila diverzija za vzhodno fronto. Vzhodna fronta je pa diverzija…za? Mairupol?, kjer ze 80 dni ne morejo spucat tovarne?

mislim, da jim tovarna ne smeta prevec, in jo pustijo pri miru. vojska notri je ujeta, ne delajo nic skode, in prej se bo njim zmesalo kot rusom zunaj.

pocasi tudi rusi osvajajo manjsa mesta, kamor sigurno v lzadju ze nastavljajo svoje organe. tokrat je cas na ruski strani. dlje ko se ukrajinci ukvarjajo z mauripolom, dlje se lahko oni utrjujeo v donbaskem bazenu. mariuopol je pa itak ze zavzet, pac nekaj fines se manjka...

upam, da ukrajinci kopicijo orozje in nabirajo folk, da naredijo konkretno super protiofenzivo, ker drugace ne bo nic.

rus sam ne odsel iz ukrajine, to je dejstvo.

pogajanja so brez napredka, ker rus ne popusti pri krimu. pac senkat ga pa tud ne morjo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.461
5.443
113
a uni k so kolesarl so pa po telovadnic al kwa?
ja pol pa pomisl ane?
Ok očitno nimaš ZKP kljub vilam ki jih poseduješ...

Nisi kmet.....ampak občina...(seljačina? ) ;)

Nekaj se je družit na prostem z distanco.....nekaj pa v gruči....(ne)organizirano....ker f...the system iz inata....!

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.461
5.443
113

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

corsol

Guru
11. mar 2010
3.745
1.392
113
Sem danes presenečen, kako so "vojni poročevalci" (npr.na twiterju) , dobro obveščeni o rezultatih, ocenjevanju itd.... na evroviziji.
Zgleda , da je zadeva kar popularna, tudi med Rusi na fronti, čeprrav , jih letos ni bilo .......
Npr zanimivost:

Zoka.JPG

....v bistv so skupaj naredili vsaj eno dobro stvar.....uprli SO se Rusom ! :evil:

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.540
7.431
113
Russia has likely lost one-third of its ground combat forces in Ukraine and the forces who remain are depleted and have been unable to make any territorial progress in recent weeks, British intelligence officials said early Sunday.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.540
7.431
113
Belarus has announced the deployment of special operations forces along the Ukrainian border, the UK Ministry of Defence says in its latest intelligence update.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
8.051
783
113
Sodeč po tem zemljevidu jih uspešno odbijajo pri Kharkivu in Mykolaivu...
Vir:

DraftUkraineCoTMay15%2C2022.png

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in darjan
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.