Bidnu njegovi ponujajo uporabo različnih kiber napadov, od izklopa elektrike v Moskvi, onesposobitve železnic, izklopa interneta Rusiji.Meni je sicer še zanimivo, da Američani seveda neuradno ne uporabijo kakšnih tajnih orožij. Se mi zdi, da bi bila Ukrajina odličen poligon za testiranje v živo.
Točno tega alžirskega je ob preletu preko jadranskega morja prestregel lovec iz Aviana.Kaj pa tale alžirski vojaški dela v Ukrajini? Pa štartal je iz srede morja, to nekaj ne štima.
Američani pa na polno nadzirajo kaj se dogaja z letali polnimi elektronskih sistemov za nadzor.ADS-B Exchange - track aircraft live
ADS-B Exchange - track aircraft live - aircraft flight historyglobe.adsbexchange.com
ADS-B Exchange - track aircraft live
ADS-B Exchange - track aircraft live - aircraft flight historyglobe.adsbexchange.com
Rusi so ukinili FB in podobne stvari. Ampak folk v Rusiji vseeno pride do podatkov. In Rusi so proti temu kare se gre norec in njegov kamarad iz BelorusijeAljazeera pravi da so rusi napadli civiliste z raketnim sistemom med drugim tudi otroški vrtec in je več otrok mrtvih.
Izgovorov ni. Nobena vojaška invazija na suvereno državo ni upravičena in je vredna obsodbe. Lahko pa govorimo o razlogih in soodgovornosti. In ZDA tukaj ni noben angelček.Napisal sem resnico. Si obsodil napad ali si iskal izgovore?
Večina še jih vedno misli da je Putin poslal vojake da osvobodijo tisti 2 regiji izpod drogiranih nacistov, ki izvajajo etnično čiščenje v Ukrajini.Rusi so ukinili FB in podobne stvari. Ampak folk v Rusiji vseeno pride do podatkov. In Rusi so proti temu kare se gre norec in njegov kamarad iz Belorusije
Če so torej tako sigurni, se lahko vprašamo: Kaj se čaka?Putin je jasno povedal namen. Torej je blo vsakmu pametnemu jasno, da se ne bo ustavilo na mejah.
Ah to pa pretiravaš, imaš več borz, z različnimi valutami....Malo verjetno je, da bi si premislil o z dolarji podprtem kriptu, saj bi se s tem sam sebega ustrelil v koleno.
Na obrambo, napad si rusifili želite. Ukrajincem je treba pomagati z prenosnim močnim orožjem in to že danes.Verjetno z napadom na Rusijo