I
Izbrisan uporabnik 474
Še komu deluje, kot da je Zelensky sneman pred green screenom in nato "nalepljen" na ozadje? Prejšnja njegova javljana so mi delovala veliko bolj "pristno..."
Tukaj mi deluje še bolj očitno:
Pozicije letal pošiljajo na te spletne strani naprave uporabnikov. Če imajo letala še MLAT oddajnik, se dela triangulacija. Če sprejemnikov ni ali jih je premalo, potem lokacije letala ni prikazanega.sej ene 2h nazaj je cez idrijo letel helikopter Quatar airforces? startal nekje sred madzarske
je pa zanimiv, da izginejo iz appa, ko so blizu/cez romunsko/ukrajinsko mejo
Napisal sem resnico. Si obsodil napad ali si iskal izgovore?Sploh ne. Sam komentiram njegovo implementacijo homofobije in rasizma v vsak stavek. Pa čeprav se strinjam z njim glede mlahavosti EU politikov.
Kaj je pa tvoj koruznik predlagal?Evo rešitev :
Janša poziva Nato, naj zapre zračni prostor nad Ukrajino
Janez Janša poziva Nato, naj zapre zračni prostor nad Ukrajino in odvzame ruski vojski strateško prednost.n1info.si
KUL in ostali so v bunkerju. Ziher je ziher.Kaj je pa tvoj koruznik predlagal?
aja, nic, ker se je potuhnil.
resnica je, kot ponavadi, nekje vmesverjetno se bo marsikaj testiralo. bomo zvedeli potem after.
meni je trenutno najbolj bizarna info, ukrajinci trdijo da je več 1000 rusov mrtvih, naj si jih pridejo pobrat. Rusi pa pravijo, da nimajo izgub.
Kak je ze ona … da je laz nesmrtna dusa komunizma?verjetno se bo marsikaj testiralo. bomo zvedeli potem after.
meni je trenutno najbolj bizarna info, ukrajinci trdijo da je več 1000 rusov mrtvih, naj si jih pridejo pobrat. Rusi pa pravijo, da nimajo izgub.
katerega to misliš?Kaj je pa tvoj koruznik predlagal?
aja, nic, ker se je potuhnil.
Verjetno si nasedel lažni novici.Včeraj sem videl da imajo Rusi s seboj kar krematorij.