Vojna v Ukrajini 2

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.564
5.168
113
Ah ja... po tvojih bi moralo že zdavnaj zmanjkati vsega orožja, vsa NATO skladišča so prazna, mrtvih večkratnik 300 NATO generalov,
našli so že na desetine biolabov, Zelenski ima že 4 vile in 16 jadrnic...

Veliko nebuloz si nasral...

Ena zelo očitna je ta video, kjer komentiraš da so Rusi rešili Ukrajinskega dedka iz fronte, nabolj očiten RU piar :valjamse:

Razen le je to akcija reševanja vojaka Andy1 :eek:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.199
3.225
113
Ne samo leto dni. Ze od zacetka. Ce se spomnis, ko so potekala pogajanja v Carigradu, ze takrat niso pristali na premirje med pogajanji. In to je bilo marca/aprila 2022.
No, pogajanja so bila uspesna, podpisana, potem je pa priletel klovn Boris Johnson in vse zjebal.

Kolikor sem nedolgo nazaj poslušal intrju visokega predstavnika ameriške administracije je bil Johsontakrat samo "messenger", glavni pobudniki pa so bili na drugi strani luže.
Mimogrede danes je prišla sodba evropskega sodišča za človekove pravice ki je spoznalo ukrajinsko vlado odgovorno za dogodke v Oddesi 2 maja 2014 ko so Ukajinski desničarji zažgali proruske protestnike ker ni posredovala in preprečila dogodka.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.196
-943
48
Valparaiso
On gleda toto Pohorje čez okno pa misl da je špeCjalc tko k ti. Pomojem se mu še sanja ne kaj je to zima brez centralne...
doma dolgo nismo imeli centralne, se je lepo vsak vikend skladovnica pripravljala itd. nimaš pojma, tako da ne bluzi kar nekaj

pusti ti Pohorje, par let nazaj, ko sva šla s kolegom po zimi preko Pohorja na kompas, je bilo tudi -15

je pa lepo tu v naših krajih ja, Pohorje čez cesto, Kozjak pred nosom, ni da ni

dejansko se ti pri vsaki zadevi, ko odpreš neuko gobezdalo, hudo motiš

• Haha
Reactions: jonny77 in Kamele0N

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.196
-943
48
Valparaiso
Ti si lahko ponosen in vesel, da se midva s snecerjem sploh ukvarjava s tabo, ker si samo s tem takoj za kakšen nivo bolj vojaško usposobljen kot drugi "specialci" na tabli..:aplauz:
Kameleon je v nekem drugem svetu, polnem domobranskih plašnic.
Pozablja, da v nasši mladosti smo vsi imeli že predpriprave za gošo in rove, taborniki, planinci. Pri tabornikih sem bil vodnik in mel skupino, dok sem še mel čas.

1741875182624.png

evo ti Pohorja

• Ljubezen
  • Všeč mi je
Reactions: motofrik in jonny77

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.645
5.649
113
Pozablja, da v nasši mladosti smo vsi imeli že predpriprave za gošo in rove, taborniki, planinci. Pri tabornikih sem bil vodnik in mel skupino, dok sem še mel čas.

Poglej priponko 97440
evo ti Pohorja
Veš kaj mene zanima....sej to ni ravno posebnost Pohorja.....a obstaja kak zgodovinski dokument oziroma karkol kar bi lahko potrdilo da je na XYZ mestu nekdo padel....sploh z imenom in priimkom, kar bi se za "organizirano" partizansko vojsko nekak spodoblo.... :)

Ker velik teh NOB obeležij je mal tko izmišljenih.....da potem titovi pionirčki tja hodijo točit solze in kožica gore dole....smešno res.....sploh ce to dela neka odrasla oseba :D

Dobro je tole Floki napovedal pred dnevi (glej spodaj). Zdaj pa da vidimo Trumpa.
glede na njegova nihanja zna res Rusijo scepit do amena, lahk pa bo mel še bolj debele in mehke rokavičke kt naši v eu ju. Vsekakor USA trenutno ni tko bistven kot EU s svoji proračunom, odločitvami in zagnanim orožarskim strojem. USA mam občutek je bolj na kratke proge opcija, EU pa se pripravlja na daljše proge

• Haha
Reactions: jonny77

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.196
-943
48
Valparaiso
Veš kaj mene zanima....sej to ni ravno posebnost Pohorja.....a obstaja kak zgodovinski dokument oziroma karkol kar bi lahko potrdilo da je na XYZ mestu nekdo padel....sploh z imenom in priimkom, kar bi se za "organizirano" partizansko vojsko nekak spodoblo.... :)

Ker velik teh NOB obeležij je mal tko izmišljenih.....da potem titovi pionirčki tja hodijo točit solze in kožica gore dole....smešno res.....sploh ce to dela neka odrasla oseba :D
vsako leto grem na Osankarico, tam so z imeni in priimki oziroma nadimki...

najbrž zgodovinsko neizpodbitno dejstvo, kateri so tam padli...

to je sorazmerno blizu tega kamna s slike, za kaj več pa se obrni na strokovnjake

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.146
603
113
tam ko se terc po tori rola

Poglej priponko 97440
evo ti Pohorja
Nismo vsi bili taborniki... sem pa bil v planinskem krožku. Šment, rekord v hoji je bil od pol šestih zjutraj, do devetih zvečer... z Mislinje na Roglo, pa preko Ribniške koče na Kremžarjev vrh in v dolino... šesti razred, deset mulcev nas je bilo. Daj ti zdaj mulce spravi na tak pohod.. ni teorije. Bili so drugi časi, smo znali preživeti brez mobitelov in ostalega sranja.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.196
-943
48
Valparaiso
Nismo vsi bili taborniki... sem pa bil v planinskem krožku. Šment, rekord v hoji je bil od pol šestih zjutraj, do devetih zvečer... z Mislinje na Roglo, pa preko Ribniške koče na Kremžarjev vrh in v dolino... šesti razred, deset mulcev nas je bilo. Daj ti zdaj mulce spravi na tak pohod.. ni teorije. Bili so drugi časi, smo znali preživeti brez mobitelov in ostalega sranja.
Iz Dravograda je tudi lepo gor it...

1741877906101.png