Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Prava sankcija bi bila, da jih vržejo iz swifta, to bi takoj destabiliziralo javne finance. Saj bi jim takoj zamaknili dotok denarja do te mere, da bi se zamajal sistem. Tudi same finančne transakcije bi bile izredno drage in dolgotrajne.

Baje se to ni zgodilo na željo nekaterih EU članic, zaradi lastnih interesov. Iz Ruskih bank je že zaznati pri komitentih paniko za svoje vloge. Depozite že preklicujejo in prenakazujejo denar.

Jamstvo vlog je le 100k...

Počasi bodo morali tudi v potniškem prometu zalufat svoje stare kante, za prevoz potnikov, saj imajo 3/4 ameriških in evropskih letal. So padli pod embargo. Take probleme imajo Iranci...

Še enkrat takojšno pizdarijo jim prinese le ban iz swifta. Vendar bi bilo veliko škode tudi v EU, je pa fact Ruse bi pa fuknilo na gobec big time.

Putka bi verjetno takoj odbanal kriptovalute..... To bi bilo zame idealn scenarij.
A ni blo še včeraj, da bo Rus v kameni dobi v par dneh. Si pa hitr lajno zresetiru.
To je podobn k učas k se je kolega fotru spuntu, pol je pa pogruntu, da rab zvečer Golfa za na randi.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.665
6.423
113
Hrvati že zapirajo svoje račune pri Sperbanki.
Stranka SDS pa je v torek 22.2.2022 odprla svoj volilni račun pri ... Sberbanki. Enega pa so imeli pri njih že od prej.

sds sberbank.png

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Ogromno ljudi že ta hip živi na limitu revščine. Sam s polno guzico je najlažje lapat od dreves, mize pa nedeljskih izletov. Ker v enem BS3 je pa ful dreves za podret....bebec....
Cestitam, v popolnosti si razumel, kaj sem hotel povedati :)

No, bi se bil pripravljen odreči 20% svoje plače (oziroma da bi preprosto imel 20% nižje potrebe) ali pa da bi 20% več delal, da bi sankcije delovale, da bi...ustavili to našo dekadenco?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.665
6.423
113
Sem ravno gledal, katero letalo je #1, pa si nalepil da 60.000 uporabnikov zdajle spremlja FORTE11 nad Črnim morjem.

50.000 uporabnikov pa spremlja #2 LAGR242.

Še par zanimivih oznak trenutno v zraku: LAGR241, LAGR143, NATO02.

Nazadnje urejeno:

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.205
713
113
Za malce predaha en videospot iz časov ko je popkultura še bila sposobna in je upala nasloviti kakšno politično temo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Cestitam, v popolnosti si razumel, kaj sem hotel povedati :)

No, bi se bil pripravljen odreči 20% svoje plače (oziroma da bi preprosto imel 20% nižje potrebe) ali pa da bi 20% več delal, da bi sankcije delovale, da bi...ustavili to našo dekadenco?
Meni 20 posto plače ne prizadane eksistence. Je pa ogromno zaposlenih družin, ki jim ogrozi preživetje samo 10% dvig cene energentov. Tko da ne vem kaj si hotel povedat z mizo in drevesi.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Švedi se ne bodo odrekli nevtralnosti, Finci so pa prepametni, da bi nasedali Natovem sranju. Z Rusijo kar lepo vozijo.
Ja in rusi nikoli ne bodo napadli ukrajine in svet je lep. In putina provocira grdi zahod. Ampak ne bo napadel ukrajine ker kaj bi imel od tega.

in ko grozi finski in svedski je to kar tako malo. Oni se ne bosta pustili sprovocirati natovemu sranju. Ampak grozi jima putin. Iz rusije. Gotovo ne bosta nasedli grdim zahodnjakom.

Ce se ti v realnem zivljenju tudi tako sprenevedas, moras bit brez prijateljev. Sorry sam nekje je meja.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Sem ravno gledal, katero letalo je #1, pa si nalepil da 60.000 uporabnikov zdajle spremlja FORTE11 nad Črnim morjem.

50.000 uporabnikov pa spremlja #2 LAGR242.

Še par zanimivih oznak trenutno v zraku: LAGR241, LAGR143, NATO02.
Fju.. Vidim da tole kar krožijo in tankajo v zraku, okoli pa potniski promet.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.965
6.221
113
blizu močvirne prestolnice
Kalbo glih ti veš kako folk živi. Nič ne veš poznam take, ogovorijo eno delajo drugo
Drgač pa tist kdor samo z odtenkom podpira napad na čelo državo ni gladek. Še Srbe katere vprašam kaj si mislijo so proti, pa to tisti iz Srbije ne pri nas.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Reports are coming in that missiles are being launched at Ukraine from the Black Sea.

Air strikes are also being reported across a number of areas, in an apparent escalation of violence.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.