Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.589
2.397
113
Pomurje
Hja sej..

Zgoraj sta chatala z mojstrom o plinu in peletih.
Dajmo obrniti zadevo... Mi se nebi odpovedali plinu. Dajmo rect, da Vlado zapre plin.
Nas bo zeblo? Ne.

Stolces mizo in jo zakuris, podres najbliznje drevo... Nafta se podrazi, pac kenslas nedeljske nenujne izlete...

Marsikaj je možno, samo prava motivacija te more ruknit v guzico.
Bog pomagaj

I

Izbrisan uporabnik 474

Videno nekje v Rusiji v smeri proti Ukrajini... Je še filmček zraven, pa ga ne gre prilepit... Je cel konvoj, mi deluje kot kakšen S300 ali S400

Priponke

• IMG_20220225_212048_006.jpg
    IMG_20220225_212048_006.jpg
    32 KB · Ogledi: 176

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Plin ni samo topel radiator ali pa kuhana kava, žal.
Sej tivoli je poln ljubljančanov pa preveč. Če si se kdaj peljal čez Karlovac na hrvatsko more si tudi videl da so okoli blokov zložene metrce drv ki čakajo zimo.
Vse se da sam kaj k je pri nas polno sončkov .

Me je zjutraj prešinilo kako bi bilo z našimi vojaki če nas bi morali branit. Koliko sončkov bi dalo dan prej dopoved ali šlo na bolniško. Pa ne mislim nikogar žalit, samo me spomne na zgodbe o vojakih in žledolomu 2014 ?

Tako da pomagaj si sam in ti bo toplo ?
Ti/vi kr zlagajte in nalagajte. Jaz bom na komot z ustrezno redundanco.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Ja, EU smo komedijanti.

Pustimo ob strani, da sankcije vsaj kratkoročno nimajo haska.. Hočem povedati nekaj drugega.

Bi električne avte, pa jocemo da ni elektrarn in omrežja..
Bi zezali Ruse, a se nebi odpovedali, da jim prodajamo drage avte..
Bruselj bi se šel vojno z ostrimi notami in blebetanjem..

Mater milo, nebi se odpovedali poceni azijskim cotam in ovitkom za telefone, radi imamo sveže eksoticno sadje, ki ga dostavi letalo in sanjamo o klimatskih izboljsavah.

Naši predniki so v zadnjih 100 letih praktično postavili svet na novo, nam pa je vse tako težko izvedljivo, dokler nam konkretno ne pada drek na glavo.Ne

Prava sankcija bi bila, da jih vržejo iz swifta, to bi takoj destabiliziralo javne finance. Saj bi jim takoj zamaknili dotok denarja do te mere, da bi se zamajal sistem. Tudi same finančne transakcije bi bile izredno drage in dolgotrajne.

Baje se to ni zgodilo na željo nekaterih EU članic, zaradi lastnih interesov. Iz Ruskih bank je že zaznati pri komitentih paniko za svoje vloge. Depozite že preklicujejo in prenakazujejo denar.

Jamstvo vlog je le 100k...

Počasi bodo morali tudi v potniškem prometu zalufat svoje stare kante, za prevoz potnikov, saj imajo 3/4 ameriških in evropskih letal. So padli pod embargo. Take probleme imajo Iranci...

Še enkrat takojšno pizdarijo jim prinese le ban iz swifta. Vendar bi bilo veliko škode tudi v EU, je pa fact Ruse bi pa fuknilo na gobec big time.

Putka bi verjetno takoj odbanal kriptovalute..... To bi bilo zame idealn scenarij.

• Všeč mi je
Reactions: B81 in urosvrunc

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
A1 Slovenija, Telemach, Telekom Slovenije in T-2 omogočili brezplačne klice v vsa mobilna in fiksna omrežja v Ukrajini.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63

Srbija podpira celovitost Ukrajine, a ne namerava uvesti sankcij proti Rusiji​

Srbija v celoti podpira ozemeljsko celovitost Ukrajine, vendar ne namerava uvesti sankcij proti Rusiji, pri čemer se sklicuje na nacionalne interese in strahove pred ruskim diplomatskim odzivom, je sporočil srbski predsednik Aleksandar Vučić.

Hja Vuko, kakšne sankcije pa?

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.849
2.140
113
Menda pripravljajo parado

Priponke

• IMG-20220226-WA0000.jpg
    IMG-20220226-WA0000.jpg
    118,8 KB · Ogledi: 154
  • Všeč mi je
Reactions: Rsk

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A smo dobili zdaj malo lastnega zdravila? Tisto, ko bi NATO (USA) namestile rakete v Ukrajino. Problem je, ker bodo zdaj usmerjene v "napacno" smer. Občutki so res krasni.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Hja sej..

Zgoraj sta chatala z mojstrom o plinu in peletih.
Dajmo obrniti zadevo... Mi se nebi odpovedali plinu. Dajmo rect, da Vlado zapre plin.
Nas bo zeblo? Ne.

Stolces mizo in jo zakuris, podres najbliznje drevo... Nafta se podrazi, pac kenslas nedeljske nenujne izlete...

Marsikaj je možno, samo prava motivacija te more ruknit v guzico.
Ogromno ljudi že ta hip živi na limitu revščine. Sam s polno guzico je najlažje lapat od dreves, mize pa nedeljskih izletov. Ker v enem BS3 je pa ful dreves za podret....bebec....

• Všeč mi je
Reactions: jonny77
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.